Bun găsit! Am promis că voi scrie câteva rânduri despre evenimentul de fashion, Tribute Collection. Vorbeam despre lansarea colecției, semnată Liza Panait. Locația, ea însăși piesă din colecția arhitecturală  a Bucureștiului, Palatul Bragadiru.

Încărcat de istorie, respirând prin toți porii frumusețea arhitecturii “Colosseumului” cam de pe  la 1800, Palatul Bragadiru
Iata cateva idei proprii, desprinse din vizionare:

Incarcat de istorie, respirand prin toti porii frumusetea arhitecturii “Colosseumului” cam de pe  la 1800, dar intr-o atmosfera  deloc austera, dimpotriva, calda si primitoare, Palatul Bragadiru si-a adaugat valoare in seara prezentarii Colectiei Tribute a Lizei Panait.

Cu atmosfera aceasta regala, in acordurile de chitara ale regelui -cum altfel !- Elvis Presley, cu Marlyn Monroe  “piesa de referinta”- pe wall-ul din fundal,  prezentarea Colectiei Tribute  a fost inca o fila scrisa in albumul creatoarei.
Inca o poveste  adevarata de moda, care a inserat perfect trendul actual cu tematica colectiei.
Tribute  Collection este o colectie pe care  am perceput-o  ca un tribut adus anilor  ’50, marcati in istorie de adevarati titani ai artei dar si de romantism, curaj si senzualitate.
Tribut frumusetii si talentului.
Un tribut pentru Marlyn Monroe,  renumita si prin tinutele ei pretioase, senzuale , feminine, care ii accentuau frumusetea si valoarea, metamorfozat in  Tribute Collection!

Completat de  momentele artistice  regale ( regal-am ales sa fie laitmotivul acestei scrieri), ale Rodicai Mandache , show ul a avut aerul regal, luxos, usor retro, un amestec reusit de  finete, confort, pretiozitate si eleganta.

Vedeta podiumului,  Manuela Harabor, cea care a si interpretat-o pe Marlyn Monroe, intr-o forma excelenta, a purtat cateva piese  in combinatii de materiale  si culori ce o puneau in valoare.
De o eleganta, un  rafinament si stralucire ce taiau respiratia!

Modelele sofisticate sau simple, trendy sau romantice, cu taieturi indraznete sau cuminti, cu volane sau maneci bufante, de zi sau seara, pe ritmurile fenomenului Elvis, te purtau in timp si spatiu dand libertate trairilor intense ca si cum ai intra in rolul fiecarui personaj dintr-o poveste, contopind si comprimand totul intr-o emotie unica.

Creatoarea de moda Liza Panait pune in toate colectiile sale, pe langa talent, suflet si seriozitate, un element de mare importanta si anume accesibilitate.
Ea se adreseaza tuturor gusturilor, varstelor si… siluetelor!
Trendul anilor ’50, romanticul, feminitatea, delicatetea sau indrazneala, alaturi de culoarea anului sau vedeta – de data aceasta a materialelor- catifeaua, cat  si imaginatia creatoarei au dus la siguranta succesului, garantia  acestei colectii, primavara-vara 2017.

Liza Panait a reusit sa aduca in creatiile sale prin croiala, linii, culoare si materialele folosite, atat feminitate,  seanzualitate  si  frumusete cat  si romantism, indrazneala si finete.
As trece in revista putin si  culorile.
Ca este vorba de verde, culoarea anului si numarul unu in colectie, ca vorbim despre culori complementare  in  combinatii cu stil, sau de culori neutre  dar si nelipsitul negru sau albastru regal (!!!), nisip si maro, deopotriva nobile si delicate…adevarata expozie de culori!
Toate  sunt magistral folosite in materialele fluide, diafane, pretioase de matase naturala, voaluri sau tull. cu imprimeuri florale, elemente militare sau geometrice, paietat sau dantelat, in combinatii cu jacardul imprimat- alt trend, sau pline ca bumbacul, catifeaua, eleganta dantela…

Simple sau imbogatite cu picturi si/sau broderii manuale in tonuri calde sau tari, purtand amprenta Lizei Panait, tusa de rafinament care vine sa intareasca valoarea fiecarei creatii.

Mesajul  transmis  prin creatiile  prezentate in aceasta colectie de Liza Panait a  fost: indrazneste,   fii frumoasa, iubita, pretuita, visatoare!

M-am simtit minunat, multumesc Liza Panait,  imaginatia, ochii mintii mi-au permis sa imbrac fiecare piesa, sa ma simt iubita,  senzuala, sofisticata, curajoasa, frumoasa!

Importanta, why not?UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0