Selfie?

O clipă, să consult oglinda!
În regulă!
Tratamentul Gerovital Stop Acnee şi-a făcut efectul, tenul arată impecabil, sunt gata!
3,2,1…flash!

 

Îmi place tare mult să călătoresc, iar de ceva timp mi-am dat credit pasiunii “uitate” undeva într-un sertar.
Se întâmplă însă ca în minunatele mele călătorii, din cauza stilului de gătit/ bucătăriei specific zonei, a apei, aerului sau cine mai ştie ce motive, să mă trezesc cu câte o ‘’surpriză’’ sub formă unui coş în toată splendoarea lui pe faţa mea.
Acesta este doar un motiv în plus ca trusa mea de călătorii să conţină produse din gama Gerovital.
Port cu mine cel mai adesea Masca film protectoare (îndepărtează celulele moarte, impurităţile si deblocă porii) si Crema CC Matifiantă (combină proprietăţile unui produs de machiaj cu ale unui produs de îngrijire specific tenului gras) – deşi sincer, prefer Kit-ul tratament cosmetic-, care mă ajută să trec cu bine peste problemele apărute.




Pe lângă plăcerea de a călători, îmi place mult să şi explorez, să mă informez, să imortalizez foto, să aflu cât se poate de mult pentru a împărtăşi cu oamenii din experienţele acumulate.
Oriunde ajung, în orice colţ de lume.


 


Iar când vine vorba de cosmetice sau de produsele de îngrijire a tenului şi corpului, atenţia este sporită, că doar nu ne dezminţim tocmai acum, noi cei iubitori de frumos!
Am fost tentată să spun ‘’noi fetele’’, dar, fără discriminări! (Zic 😉)
Frumuseţea este parte din viaţă iar noi oamenii, profităm de orice şansă pentru a ne bucura de ea.


Mă preocupă sănătatea şi frumuseţea tenului, prin urmare şi în acest domeniu analizez, studiez, apreciez, fac comparaţii, evaluări şi clasamente.

Mare surpriză însă am trăit în momentul în care am găsit pe rafturile magazinelor de specialitate din străinătate alături de brand-uri internaţionale, produsele cu sigla Farmec Gerovital.

M-am simţit taaare mândră!
Ştiam de recunoaşterea internaţională a Profesorului Doctor Ana Aslan, dar nu întâlnisem până atunci produsele româneşti pe rafturile din afara ţării.

Dar ce este Farmec?

Farmec este brand-ul românesc cu o tradiţie de peste 120 de ani în domeniul produselor de frumuseţe, care devine din 1967 primul producător al produselor Gerovital H3 profesor Ana Aslan.

În prezent are un portofoliu cu peste 400 de produse cosmetice care acoperă o gamă largă de utilizare.

Farmec are produse bine structurate în game şi kit-uri pentru toate vârstele şi genurile, pentru ten, corp, par, mâini, igienă orală, picioare, unghii, plajă/protecţie solară, etc.

 

Strategia lor constă în miza pe natură, făcându-şi aliat de încredere vitaminele din fructe, beneficiile plantelor medicinale, argila din munţi şi priceperea specialiştilor pentru a realiza produse eficiente.
Adăugând ingrediente de ultimă generaţie, scopul este atins cu produsele obţinute, cu o eficacitate demonstrată.

 

Aşa s-a întâmplat şi cu Gerovital Stop Acnee.

 

Preocupaţi de problemele celor cu tenul acneic sau a celor care au doar câte un episod din ‘’tragedia acneică’’, specialiştii au studiat, experimentat şi reuşit un tratament în 3 paşi, folosite conform unei scheme de tratament:
  • curăţare/purificare
  • acţiune/tratare
  • mascare/camuflare
După succesul obţinut iniţial, Farmec a relansat gama Gerovital Stop Acnee într-o formulă nouă, inovatoare şi revoluţionară, oferind soluţii eficiente şi calitative.

Cu un design modern, proaspăt, noile produse sunt foarte apreciate şi asigură un program complet de combatere a acneei, bine primite de toate tipurile de ten.
Primul pas al schemei de tratament prevede curăţarea şi purificarea tenului aplicând Gelul Spumant Purifiant, urmat de Masca Film Purificatoare şi Benzile de curăţare pentru puncte negre. Următorul pas constă în calmarea şi matifierea tenului cu ajutorul Cremei – Gel Sebum Control şi Crema Ultra- Activă, iar Crema CC Matifiantă vine să mascheze ultimele imperfecţiuni ale tenului în ultima etapă.

 

În era tehnologiei avansate, a gadget-ului la purtător, toată lumea de la mic la mare, este cuprinsă de febra selfie.

 

Şi cum e musai să fie un selfie de calitate, pe lângă performanţă aparatului, evident contează şi cum arăţi.
Să ai un ten frumos,  radiant, îngrijit.

Dreptu-i că tinerii sunt cei mai bine ancoraţi în această tehnică, însă au şi ei ‘’problemele’’(acneea) lor.

 

Dilema mea este dacă sunt preocupaţi cu adevărat de tenul, sănătatea lor cu sau fără a ţine cont de cum arată rezultatul selfie-ului.
Cred totuşi în prima varianta! (😊)

Până să mă lămuresc, sunt sigură că sunt foarte informaţi şi despre Kit tratament cosmetic Gerovital Stop Acnee produs de Farmec şi îl folosesc la nevoie.

 

Cine nu a trăit măcar odată coşmarul tenului plin de coşuri, exact când se pregătea pentru o întâlnire, o discotecă, o ieşire în oraş sau vreun interviu important?
Degeaba eşti atent cu alimentaţia, ‘geaba ai grijă de igiena zilnică a tenului tău!
Cum acţionam în astfel de situaţii fără a avea la îndemână Gerovital Stop Acnee?
Eiii, cred că ar fi motiv de mare amuzament dacă aş povesti.
O lăsăm pe altă dată 😉.

 

Concluzia?
Avem soluţii la îndemână pentru tratamente, îngrijire sau menţinere a frumuseţii şi sănătăţii tenului-corpului chiar la noi acasă, cu produse Farmec, iar Gerovital Stop Acnee este prietenul adevărat in rezolvarea problemei acneei.

Pe lângă eficacitate ele sunt şi foarte accesibile datorită preţurilor bune.

Le recomand din convingere şi vă destăinui un secret: sunt fan şi consumator fidel de muuulţi ani al brand-ului.
 
Mulţumesc pentru că ai citit articolul.
Distribuie să afle şi prietenii tăi.
 

 

Articol scris pentru SuperBlog 2017.
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.