Salut, prieteni! O poveste nouă despre oameni. Am scris despre oameni care pun suflet  în ceea ce fac, sunt dedicați, implicați și fac bine celor cu care interacționează. Deși asta ar trebui să se întâmple în mod frecvent, nu este așa, ceea ce mă determină să continui ori de câte ori pot, să răspândesc vestea. Astăzi, am o poveste nouă, pe care vreau s- o aflați,exact despre acest subiect.

Cuprins

O poveste nouă despre oameni

Vă spuneam deunăzi că am fost nevoită ca la începutul acestui an să fac planuri pe termen foarte scurt și să trec la acțiune. Aveam, printre altele, mare nevoie de un aparat de dezumidificare și purificare a aerului. Iubesc florile și am … multe exemplare în toată casa, ceea ce face ca umiditatea să se păstreze la un nivel ridicat, conform unor puncte de vedere. Sănătatea este importantă și am învățat că ea trebuie să ocupe primul loc, prin urmare am luat măsuri.

Poveste nouă despre oameni

Sper că nu v-ați gândit că am renunțat la flori când m-am referit la măsuri :), pentru că nu aș face asta. După ce mi-am făcut temele și m-am documentat temeinic, a luat urmat misiunea de căutarea a aparatului care ar fi întrunit toate condițiile. L-am găsit pe Emag și Aleco Air, cu diferență substanțială de preț în favoarea celui de-al doilea magazin.

Bineînțeles că am ales prețul cel mai bun și, cum aveam posibilitatea cumpărării aparatului direct din magazinul fizic, am optat pentru această varianta. Aveam oricum drum în zona respectivă și eliminam astfel perioada de așteptare cu livrarea prin curier plus taxa de transport.

Oameni și fapte

În magazin, identificăm aparatul despre care am citit pe site și ne învârtim pe lângă el încercând să ne convingem că este ceea ce căutăm. Imediat, o voce plăcută întreabă dacă putem fi ajutați. Erau doi reprezentanți ai magazinului, o domnișoară și un domn, acesta din urmă oferindu-se să ne dea detalii. Aveam nevoie de o consiliere, nu  ne pricepem chiar la toate :) , prin urmare am spus exact ce anume doream.

Poveste nouă despre oameni

O poveste nouă despre oameni

Consilierul sau reprezentantul magazinului a început să povestească ce caracteristici are aparatul pe care îl alesesem, care este consumul energetic, suprafața pentru care face față, despre filtru și purificare etc. Vorbea cu atâta siguranță și căldură încât pentru câteva minute am rămas fără replică, doar ascultând. Plin de disponibilitate, foarte bine pregătit, cu atitudine pozitivă și calm, ne-a făcut o demonstrație, continuând explicațiile despre plusurile și minusurile aparatului.

Rar întâlnești așa ceva. De regulă, știm cu toții că așa funcționează lucrurile, ți se recomandă produsul/serviciul la care au target, eventual și comision în funcție de vânzare. Ei bine, domnul nu a procedat așa, ci ne-a prezentat  și dezavantajele aparatului ales, arătându-ne și alte variante de dezumidificatoare. Prezenta pentru fiecare toate funcțiile, avantajele și dezavantajele.

Poveste nouă despre oameni

Alegerea

Am putut alege astfel cea mai potrivită variantă care, pe lângă funcțiile de dezumidificare, purificare, ionizare, uscare a rufelor, avea nivelul zgomotului și consumul de energie redus. În plus față de toate acestea, aparatul avea o reducere substanțială, de la 1699 lei la 899 lei.

Firește, am luat hotărârea să cumpărăm acest aparat, Dezumidificator D23 Classy AlecoAir, doar că cel expus era singurul. Reprezentanții magazinului au fost din nou amabili, s-au interesat și ne-au spus că urmează să primească până la sfârșitul zilei. Ne-au asigurat că vor face o rezervare pe numele nostru, rugându-ne să lăsăm numărul de telefon pentru a fi anunțați.

Poveste nouă despre oameni

Așa s-a întâmplat, a doua zi dimineață am luat aparatul, cum au promis. Asta în comparație cu o altă experiență, la un alt magazin de unde aștept de o lună și ceva, un telefon pentru a ridica factura. Și atunci, cum să nu povestești despre așa servicii în spatele cărora stau oameni ca aceștia?

Am aflat între timp că domnul se numește Nuțu Florin. Mulțumim domnule Florin și mult succes în cariera dumneavoastră! Suntem mulțumiți de recomandarea făcută, aparatul este foarte  eficient până acum.

Voi aveți astfel de experiențe? Sunteți de părere că trebuie împărtășite? Care sunt opiniile voastre? Aștept răspunsuri și comentarii. Până data viitoare, fiți inteligenți, buni, pozitivi!

 

UniquebyMM

 

Rate this post