Bun găsit, prieteni! Cum începe o zi perfectă pentru voi? Știu, îmi veți spune mai întâi că nu există perfecțiune și apoi veți răspunde la întrebare. Aveți dreptate cu privire la perfecțiune dar ne-am obișnuit  să ne exprimăm sub această formă când ziua începe bine. Iar pentru mine, ziua începe bine cu o cafea bună, un ceai grozav, alături de mic dejunul sănătos. Desigur, contează și compania, atunci când este posibil, dar cafeaua și ceaiul sunt ”ingredientele” principale pentru o zi minunată.
Miere pliculete Roua Florilor APIDAVA Cum începe o zi perfectă pentru voi?

Cum începe o zi perfectă pentru voi?

Într-o lume în care factorii externi ne afectează vizibil sănătatea, încercările noastre de a ne proteja par sortite eșecului. Prinși în vâltoarea activităților zilnice uităm de noi și, de cele mai multe ori sărim peste micul dejun. Din lipsă de timp, înhățăm o cafea de la tonomat, îndulcim cu zahăr, aliment nociv care creează dependență, și, pornim la treabă. Realizăm (prea) târziu consecințele contorizate de organism și încercăm să luăm măsuri pe ultima sută. Cam așa arată radiografia unei zile din viața marii majorități a omenirii.

IMG 20190305 091812 Cum începe o zi perfectă pentru voi?

Ei bine, cu un minim de efort putem schimba toate acestea în favoarea noastră, a sănătății organismului. Care este soluția și cât de la îndemâna tuturor este, aflați în rândurile următoare.
Cum spuneam, îmi place mult cafeaua și după ce m-am documentat mai bine am aflat lucruri interesante, mai ales îmbucurătoare și încurajatoare. Consumată moderat, cafeaua ajută organismul furnizându-i energie, reglează circulația și se consideră un stimulent al sistemului nervos central. Și nu, nu crește tensiunea arterială, o spun chiar specialiștii cardiologi și neurologi.

IMG 20190302 091912 BURST001 COVER Cum începe o zi perfectă pentru voi?

Dar asta nu este tot! Pentru a ne bucura de beneficiile consumului moderat de cafea   este necesar ca aceasta să nu conțină zahăr sau adausuri care favorizează depunerea grăsimilor pe pereții vaselor de sânge. Cu alte cuvinte, fără zahăr sau îndulcită cu miere, cafeaua chiar este o băutură minune pentru organism.

Miere la pliculeț

Pentru că am ajuns aici, la mierea folosită pentru îndulcire, trebuie spus că reprezintă un plus de energie și o sursă de vitamine și enzime. În sensul acesta, Apidava, brandul românesc despre care am mai vorbit, aduce ca noutate și sprijin în viața noastră, pliculețele cu miere. Momentul ales pentru lansarea piculețelor cu miere este primăvara, anotimpul trezirii la viață.
Ambalajul ușor de folosit, dozarea perfectă pentru îndulcirea cafelei sau ceaiului de dimineață, permit consumul de calitate al băuturilor preferate.

Cum începe o zi perfectă pentru voi?

Pliculețele sunt numai bune pentru a le lua cu mine atunci când nu am timp să-mi pregătesc cafeaua sau ceaiul acasă. Foloseam deja mierea pentru îndulcirea cafelei, îi cunoșteam beneficiile, aroma cafelei devenită mult mai intensă, dar era greu să iau borcanul cu miere după mine :). Acum, pliculețele cu miere Roua Florilor rezolvă elegant problema. Sănătoasă, gustoasă și naturală, mierea la pliculeț îmi dă energia necesară și mă ajută în orice situație.
Imaginați-vă cât de fericită sunt că în geanta mea se vor afla aceste pliculețe când plec în vacanță, cu avionul. Aproape că nu comandam niciodată cafea în avion deoarece fără zahăr avea un gust de sintetic iar zahărul l-am scos din alimentație de când problemele de sănătate mi-au dat de furcă.
Cum începe o zi perfectă pentru voi?
Sigur că pliculețele primite de la Apidava prin intermediul Brander le folosesc și pentru îndulcitul ceaiului, la fel de apreciat sau laptelui pentru pitic. Chiar ieri i-am făcut orez cu lapte și scorțișoară pe care și l-a îndulcit (mare plăcere!) cu miere la pliculeț. La școală, la birou, în mașină, atunci când plecăm la drum, pliculețele cu miere își vor găsi de acum înainte loc în geantă, pachet, rucsac etc.
Ați încercat mierea la pliculeț Roua Florilor de la Apidava? Folosiți produse apicole ale brandului românesc? Care sunt acestea? Aștept răspunsurile voastre ca de obicei, în comentarii.
Până data viitoare, alegeți sănătatea, alegeți produsele naturale!
UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0