Bun găsit! Astăzi vreau să vă povestesc despre două produse primite și testate în ultima vreme. Știm deja că tot ce ține de categoria frumusețe, îngrijirire, cosmetice etc. ne trezește imediat interesul. Exact așa mi s-a întâmplat și mie când a fost vorba despre gelul de duș și apa de toaletă Tesori ∂’Oriente. Îmi place să folosesc gamele de produse care conțin mai multe elemente de îngrijire. Senzația este de completare, de îmbogățire a calității produselor folosite. Așa se face că aleg ori de câte ori am posibilitatea, toate produsele din gama respectivă. Dar, să ne întoarcem la cele două produse despre care doream să vă povestesc: noutățile de la Tesori ∂’Oriente.

Noutățile de la Tesori ∂’Oriente

Noutățile de la Tesori ∂’Oriente

Produsele sunt de origine italiană, nu  conțin parabeni, nu conțin coloranți, uleiuri vegetale sau siliconi.Gelul de duș și apa de toaletă conțin ca ingredient principal Matcha ceai verde. Matcha este obținută prin uscarea celor mai valoroase frunze de ceai și cunoscută din timpuri străvechi ca un elixir de frumusețe.

Odată desfăcut recipientul, vei descoperi un buchet proaspăt și rafinat care aduce un omagiu ceremoniei tradiționale de ceai japonez cu proprietățile sale extraordinare antioxidante și de reechilibrare. Parfumul citric, aroma verde și condimentată, duc la relaxare și regenerare a simțurilor, oferind un sentiment de vitalitate și bunăstare.

Gelul are o textură cremoasă la folosire, lasă pielea curată, hidratată și mătăsoasă. Îmi place că nu face spumă în exces și nici nu necesită folosirea unei cantități mari. Tubul are o cantitate de 250 mililitri și este prevăzut cu un lanț din plastic pentru a putea fi agățat.

Noutățile de la Tesori ∂’Oriente

Vaporizatorul natural cu apă de toaletă are 100 mililitri, este ușor de folosit și frumos prezentată. Are un miros fresh care împrospătează. Ambele produse sunt frumos prezentate, în recipiente de culoare verde, făcând trimitere la frunza de ceai verde.

Personal, folosesc intens gelul de duș, asta și pentru că am o slăbiciune în ce le privește și niciodată nu mi se par suficiente. Îmi place, pielea este mulțumită, aroma este pe gustul meu, deci, vi-l recomand cu drag. Apa de toaletă o folosesc mai rar, nu pentru că nu-mi place ci pentru că ”uit prin omisiune” sau, cum era? :) . Când se întâmplă să o folosesc, se întâmplă de regulă seara, după duș.

Concluzia: Mi-au plăcut produsele și dacă rezonați cu descrierea, vi le recomand cu drag

Ați folosit produseleTesori d’Oriente Tè Verde Matcha? Dacă da, care au fost acestea și care sunt opiniile voastre?

Până data viitoare, bucurați-vă de aromele Matcha ceai verde!

 


UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0