Bun găsit! Se apropie 1 iunie, ziua copilului. Sunt convinsă că vă preocupă cadourile pentru cele mai importante și dragi persoane din viața voastră, copiii. Iar dacă ați rezolvat sau sunteți pe cale să rezolvați problema cadourilor, acestea nu pot fi complete fără dulciuri. Ei bine, vă dau o sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate cu miere de la Apidava.

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

După cum bine știți, Apidava este brandul românesc ale cărui produse apicole sunt recunoscute atât în țară cât și în străinătate. Din portofoliul lor, v-am prezentat produse din gama variată de sortimente de miere, coktailuri apicole, produse cosmetice dar și dulciuri cu ingrediente apicole: bomboane, caramele, turtă dulce. Tot din aceeași gamă variată, fac parte și jeleurile fructate, un produs nou Apidava pe care l-am primit prin intermediul Brander. 

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Deja nu mai este un secret că mie îmi plac produsele apicole sau cu ingrediente apicole naturale, de calitate. Dar cum pot eu convinge un copil, nu vorbesc la general, mă refer la piticul nostru, că dulciurile pe bază de miere, în speță, jeleurile cu miere sunt sănătoase? Simplu: îi explic că sunt realizate din extracte (pulpă) din fructe și miere și i le ofer spre degustare.

Sortimente de jeleuri fructate cu miere

Jeleuri APIDAVA Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate (P)

Noile sortimente de jeleuri fructate cu miere, Apidava se găsesc în patru variante de arome: portocale, căpșuni, mure și rodie. Eu am primit varianta cu miere, portocale și scorțișoară, miere, căpșuni și vanilie și bonus, bomboane balsamice cu propolis 0,5%.

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Nu trebuie să vă mai spun eu, copiii sunt circumspecți atunci când primesc explicații fără a le oferi posibilitatea propriilor încercări. Piticul nostru are încredere în noi, dar și mai sigur este dacă se convinge singur. Astfel, după ce i-am prezentat cele două sortimente de jeleuri, le-am testat împreună :).

Bănuiți reacția? Sigur, da! În timp ce eu îmi formasem opinia, plăcut aromate și moi, așteptam să văd care este verdictul lui. Știți care au fost părerile și preferatele lui?

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Cele cu căpșuni. Și i-au plăcut atât de mult încât a găsit și metoda (inedită) să le ia cu el peste tot: cutiuța cu capac care încăpea perfect în buzunarul lui :). ”Sunt moi și aromate! Nu mă pot abține să nu le iau cu mine” :)!

Observați, vorbesc la timpul trecut! Asta pentru că le-am epuizat destul de repede dar și pentru că eu sunt deja în vacanță și am lansat comanda (pentru siguranță :)) de jeleuri.

Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate

Am comandat preferatele piticului, cu căpșuni, dar mi-a spus că ar dori să le încerce și pe cele cu rodie. Dacă tot este ziua lor, a copiilor, m-am gândit să fac o bucurie și celui mic al vecinilor, prin urmare, comanda mea s-a ”rotunjit” și am ales toate sortimentele disponibile.

IMG 20190519 133219 Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate (P)

Am luat cu mine în vacanță, ce-a mai rămas din jeleurile cu portocale și scorțișoară dar și bomboanele balsamice fără zahăr, cu propolis 0,5%. Deoarece am ceva probleme, senzația de uscare a gâtului, dar și iritarea căilor respiratorii, am grijă să am în bagaj  tinctura de propolis, perlele cu miere și eucalipt sau, bomboanele balsamice pe care tocmai le-am primit.

 

Sigla APIDAVA Sugestie pentru cadouri dulci: jeleuri fructate (P)

 

 

Nouă ne-au plăcut tare mult aceste jeleuri, vi le recomand cu drag vouă, dar și pentru cadourile celor mici.

 

Voi ați încercat jeleurile fructate cu miere de la Apidava până acum? Le-ați cumpăra pentru copii sau pentru voi? Aștept răspunsurile în comentarii.

Până data viitoare, alegeți inteligent cadourile dulci!

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0