Bun găsit prieteni! Astăzi vreau să vă spun o poveste despre reușită și încălțăminte. Reușită, pentru că așa se numește atunci când crezi cu tărie în tine și în faptul că acasă este oportunitatea perfectă. Despre încălțăminte, deoarece reușita despre care urmează să vă povestesc este în acest domeniu. Sau, cum m-am trezit într-un univers al pantofilor ca Alice în Țara Minunilor: Universul pantofilor din piele de origine spaniolă.

 

Universul pantofilor din piele de origine spaniolă

Universul pantofilor din piele de origine spaniolă

Povestea începe cu programul ”FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA” care a luat chipul speranței pentru o mulțime de români din diaspora. Acesta a devenit OPORTUNITATEA PERFECTĂ pentru cei 25 de câștigători de a reveni acasă,  pentru o afacere proprie în România.

Bani europeni pentru afaceri românești. Peste 200 de oameni și-au făcut proiecte pe care le-au depus, dar dintre toți participanții, doar 25 au fost selectați. Câștigătorii au primit până la maximum 40.000 de euro, bani nerambursabili, pentru a-și deschide câte o afacere în România. 

Unul dintre proiectele câștigătoare este și Magazinul PantofiDeFabrica.ro, care a luat naștere în anul 2019, program derulat de o firmă clujeană în parteneriat cu o asociație din Zaragoza.

Compania Beldas Internacional SRL înființată de Mirela Ciripan, care este și fondatoarea magazinului online de încălțăminte din piele, de origine spaniolă, PantofiDeFabrica.ro, face parte din lista celor 25 de firme câștigătoare în programul FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA!

 

 

Universul pantofilor din piele de origine spaniolă

 

Magazinul PantofiDeFabrică.ro este un magazin online cu încălțăminte din piele naturală, de origine spaniolă. Aici, găsim încălțăminte modernă de la branduri spaniole renumite. Angelitos (pantofi pentru copii), Eva Manas (pantofi pentru femei), Manas (pantofi pentru bărbați), Kelme, Marlene Prieto, Piel de Angel și multe altele, dar și branduri internaționale precum Xti, sunt doar câteva exemple. 

Cine crede că încălțămintea reprezintă doar niște obiecte indispensabile, se înșală. Încălțămintea, sunt tentată să spun mai ales pentru noi, femeile, dar și aici este de discutat, este mult mai mult decât atât. 

 

Universul pantofilor din piele de origine spaniolă

Cum alegem pantofii potriviți

Când pornim în alegerea unei perechi de pantofi spre exemplu, ținem cont  în primul rând, unde și cât de des îi vom folosi. Avem nevoie de pantofi de ocazie, de zi, de birou sau de stradă, ”de toată ziua”? 

După ce hotărâm cum vom folosi pantofii pe care îi vom cumpăra, căutăm detalii despre materialul din care sunt confecționați. Apoi, alegem culoarea, verificăm prețul, modelul /trendul și desigur, cât de confortabili sunt. Presupunând că am epuizat lista, pornim în căutarea pantofilor.

Și totuși, ar mai fi ceva! Factorul timp este pentru marea majoritate, cel puțin la fel de important ca ceilalți. Puțini sunt cei care au timp berechet la dispoziție sau,  care doresc să și-l irosească alergând din magazin în magazin. Cine nu știe că (și) timpul costă?

Iată cum se mai adaugă un element necesar achiziționării încălțămintei, și anume, timpul! Soluția vine din partea magazinelor online, așa cum este și magazinul PantofiDeFabrica.ro, câștigătorul despre care v-am povestit mai sus.

Ca orice femeie ( ;-) ), ador pantofii eleganți, pantofii sport, casual, mocasini, espadrile, sandale, șlapi, ghete, cisme, încălțăminte medicală, sneakers, teniși, balerini, botine … Altfel spus, toată încălțămintea de cea mai bună calitate, confortabilă, din piele naturală, modernă cu design atractiv, la prețuri accesibile. Dacă este vorba despre încălțămintea provenită din fabricile spaniole pot spune, din experiența proprie, că este  nemaipomenită!

 

 

Universul pantofilor din piele de origine spaniolă

Alegerile mele sunt întotdeauna în funcție de criteriile de mai sus dar și în funcție de raportul calitate -preț și atenția producătorului la detalii și finisaje. Iată argumentele  celor de la magazinul PantofiDeFabrica.ro care m-au convins în alegerea produselor comercializate:

  • Raport calitate-preț excelent
  • Oferte senzaționale la încălțămintea din piele
  • Încălțăminte venită direct din fabricile spaniole
  • Gama variată de produse pentru femei, bărbați și copii
  • Produse din piele naturală lucrate impecabil
  • Produse comode la purtare
  • Produse care primesc garanția durabilității

Mai mult, comenzile de peste 200 lei beneficiază de transport gratuit în România, pe site fiind accesibil și ghidul de mărimi. 

 

 

 

Tocmai mă pregătesc pentru o călătorie cu activități de toate tipurile, printre care și o nuntă. În acest sens mi-ar trebui o pereche de pantofi eleganți dar și una pentru activitățile care necesită mult mers pe jos. Bugetul însă nu este unul nelimitat, dimpotrivă, va trebui să mă limitez . Diversitatea gamei de produse mi-a dat ceva de lucru, fiindu-mi tare greu să mă hotărăsc. 

Am reușit totuși să aleg două perechi de pantofi din piele exact pe gustul și cerințele mele. Prețul a fost cel care m-a determinat să comand ambele perechi :-P , încadrându-mă și la transport gratuit. Odată rezolvată și problema încălțămintei, călătoria mea va fi perfectă!

Voi știați de acest magazin? Dacă da, aștept comentarii cu opiniile voastre. Dacă nu, vă recomand să-l vizitați  și să vă convingeți singuri.

 

Până data viitoare, spor la cumpărături inteligente!

 

UniquebyMM

 

Articol Campania Donează pentru Radu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0