Bun găsit!  Toamna și-a intrat în drepturi și primele zile cu temperaturi (drastic) scăzute le-am simțim pe propria piele. Fiecare anotimp vine la pachet cu plusurile și minusurile lui, iar toamna nu face nici ea excepție. Astăzi, vorbim despre anotimpul bogat în roade și pregătirea organismului pentru iarna ce va veni: Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat.

 

Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

 

Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

Organismul este cel care are misiunea de a face față tuturor provocărilor, mai ales, când se face trecerea de la căldură la frig. Pentru ca organismul să facă față tuturor și a trece cu brio peste ele,  fără viroze și alte boli de sezon, este nevoie de pregătiri. Iată ce ar trebui să facă fiecare dintre noi, mai ales bătrânii și copiii, care au un sistem imunitar mai sensibil:

  • Să consumăm fructe și legume de sezon

Recomandarea este valabila în fiecare anotimp, având în acest fel mai multă siguranță, că fructele și legumele conțin cât mai puține chimicale. Acestea constituie, în general, surse excelente de vitamine și minerale. Toamna însă, beneficiem de unele fructe și legume specifice acestui anotimp, și dau ca exemplu doar gutuile și de strugurii.

 

quince 65189 960 720 Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

Știați, spre exemplu, că o singură gutuie pe zi, asigură aportul de vitamina C recomandat pentru un adult? plus magneziu, fier și potasiu. De asemeni, strugurii sunt bogați în vitaminele A, B1, B2, B6, C și K. Cred că nici nu mai este nevoie să vă spun că sunt folosiți și în cosmetică și produse de anti-îmbătrânire.

 

grapes 4448081 340 Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

  • Să facem o cură de vitamine și minerale cu suplimente nutritive

Ajutați-vă sistemul imunitar cu  vitaminele B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale zinc, calciu, magneziu, fier, cupru, crom, bioenzime și proteine. Acestea se găsesc sub formă de suplimente nutritive, într-o gamă extraordinar de largă.  Soluția nu este întru totul recomandată, nici universal valabilă deoarece, atenție, NU înlocuiesc alimentația, ci o completează. Așadar, în continuare, trebuie să mâncăm multe fructe și legume proaspete. 

  • Să avem grijă de sistemul osos și de articulații

Atât femeile, care sunt mai predispuse la osteoporoză, cât și bărbații, au nevoie de o cură de calciu. Acesta poate fi luat, de asemeni, din suplimentele existente sub diverse variante în farmacii, dar și direct din alimentație. Lucrurile nu trebuie lăsate însă să ajungă în faza durerilor, pentru a face asemenea cure.

 

Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

 

  • Să folosim mierea și produsele apicole

Despre proprietățile și beneficiile mierii pentru sănătatea organismului, am mai vorbit. Ce folosesc eu cu succes însă, este un amestec  miraculos din miere, polen și lăptișor de matcă, produs de Apidava – Royale Cocktail.

Lăptișorul de matcă – este unul dintre produsele cele mai prețioase ale stupului, folosit și ca hrană pentru regină. Este singura sursă de acid  10 HDA – ingredientul activ care, împreună cu alte substanțe, îi conferă proprietăți antibacteriene, antifungice şi antivirale puternice.

Conține vitaminele B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9 şi B12), nutrienţi – vitamine ca A, D, C, E şi K, antioxidanţi, aminoacizi, minerale: potasiu, calciu, sodiu, zinc, fier, cupru, mangan, magneziu şi fosfor; proteine (în procent 12% – 15%), lipide, glucide, grăsimi, enzime, hormoni etc.

Polenul de albine este unul dintre cei mai sănătoși nutrienți pe care natura îi poate pune la dispoziție. Este utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional, medicament, revigorant, pentru stimularea organismului în lupta împotriva bolilor cât și pentru o stare de bine. 

Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

Acum înțelegeți, cu siguranță, care este valoarea cocktailului din miere, polen și lăptișor de matcă. Royale Cocktail este un amestec miraculos, în adevăratul sens al cuvântului, un veritabil cocktail de energie și sănătate.

 

IMG 20190920 161348 Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

Este recomandat în deficiențe imunitare, întârzieri de creștere la copii, suprasolicitare fizică și intelectuală, stări de slăbiciune, reumatism, afecțiuni hepatice etc.

Experiența mea:  folosesc Royale Cocktail într-o cură pentru imunitate, suprasolicitare, sănătatea ficatului, energie.  O stare generală bună, un organism sănătos care poate rezista oricăror provocări. Cura constă dintr- o  linguriță pe zi, dimineața, amestecând mai întâi produsul, (întotdeauna) cu o linguriță din lemn. Este o cură pe care o face toată familia, primăvara și toamna iar rezultatele sunt foarte bune. Tocmai de aceea, din propria experiență, recomand sincer  Royale Cocktail. 

 

 

Sugestii pentru un organism sănătos și imunizat (Royale Cocktail)

 

Odată cu Royale Cocktail, Apidava și Brander mi-au trimis și bomboanele cu miere cu propolis și  cu miere și ghimbir. Pe acestea le consider răsfățul dulce, dar mă ajută și atunci când am probleme cu gâtul sau când mă supăra tusea seacă provocată de medicamentele pe care le iau. De asemeni, îmi sunt de folos când sunt  răgușită sau, atunci când ne pricopsim (eu sau cineva din familie), cu vreo răceală sau gripă.

Voi ce folosiți pentru pregătirea organismului în vederea frigului? Știați despre Royale Cocktail? Dar despre bomboanele cu miere și ghimbir sau miere și propolis? Aștept răspunsuri și opinii în comentarii.

 

Până data viitoare, fiți sănătoși și, nu uitați: prevenția este pentru oameni deștepți!

 

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0