Bun găsit! Povestea cadoului util, dulce, sănătos,  Apidava. Crăciunul este atât de aproape încât parcă m-a cam cuprins panica. Cum de ce? Mai am atâtea de făcut! Mă întreb dacă am pregătit toate cadourile pentru toți cei dragi?!? În cazul în care nu, nici nu știu ce voi face. Se pare că și inspirația m-a părăsit!

 

Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

Vi se pare un scenariu cunoscut? Ei bine, cred că da. Oricât de mult ne-am pregăti pentru cadourile de Crăciun, întotdeauna intervine neprevăzutul sau ne scapă ceva. Știu, unii se așteaptă la cadouri sofisticate, nemaiîntâlnite, nemaivăzute …etc. 

Dar eu mizez întotdeauna pe produse tradiționale, românești și pe faptul că cel mai apreciat cadou este cel care este util persoanei respective. De această dată, pe mine m-a salvat pachetul format din borcanul de miere de tei, esență de propolis și turtă dulce cu miere, de la Apidava

Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

IMG 20191213 170826 Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

La o scurtă inventariere a cadourilor deja pregătite, am descoperit că unul era incomplet. Lăsasem loc pentru încă ceva și efectiv mi-a scăpat din vedere. Era vorba despre o persoană foarte importantă pentru mine și mă gândisem la ceva util, dar care să-i facă și plăcere. Iubește produsele apicole și o ajută să treacă peste problemele din perioada rece a iernii. Tocmai de aceea, acest cadou pe care îl voi adăuga, cu produse apicole de la Apidava, o va bucura enorm.

Și pentru a înțelege mai bine de ce afirm cu certitudine aceasta, vă voi explica puțin despre beneficiile esenței de propolis și ale mierii de tei.

Esența de propolis

 

Esenta de propolis Apidava Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

Un produs 100% natural, românesc, obținut prin metodă brevetată, care conține apă și 30% extract de propolis. Este un produs ideal pentru copii și adulți în prevenirea afecțiunilor de sezon cât și pentru imunizare în prag de iarnă.

Acțiune:

  • antimicrobiană,
  • antibiotică,
  • antifungică,
  • antiinflamatorie, analgezică, antioxidant, anti-tumorală.

De asemeni, are următoarele avantaje:

  •  nu conține alcool,
  •  poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, șoferi, etc.,
  •  nu pătează, nu colorează dinții, pielea, etc.,
  • este  ușor asimilat de către organism,
  • are gust plăcut, acrișor-astringent aromat,
  • se dizolva omogen în orice lichid (nu utilizați lichide fierbinți).

Acestea sunt beneficiile pentru care eu am ales să dăruiesc persoanei dragi acest produs. Dar pe lângă acestea, esența de propolis poate fi folosită cu succes în tratarea acneei. Acționând ca antibiotic, regenerant, cicatrizant, este hrănitoare pentru ten, nu pătează tenul și nu irită pielea, esența de propolis poate fi folosită de la orice vârstă.

Concluzie: esența de propolis merită din plin să facă parte dintr-un cadou de Crăciun.

Mierea de tei 

Mierea de tei – unul dintre cele mai apreciate sorturi de miere de albine, are o culoare galben -portocaliu -roșcat. În afară de monozaharide, conține uleiuri volatile bogate în farnesol. Acestea imprimă mierii mirosul și gustul caracteristic, parfumul inconfundabil și aroma deosebită, de flori de tei.

 

Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

Mierea de tei are proprietăți calmante și liniștitoare, și ne ajută să avem un somn lin și odihnitor. Calitățile ei erau cunoscute de străbunii noștri care o foloseau pentru un somn bun, liniștitor dar și pentru  tratarea răcelii și a gripei. Mierea de tei contribuie de asemeni la reducerea tusei,  dizolvă mucusul și curăță gâtul.

Concluzie: mierea de tei poate fi dăruită cuiva drag, într-un cadou de pus sub bradul de Crăciun.

 

IMG 20191213 171020 Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

Turta dulce cu miere este cel mai potrivit dar dulce pentru Crăciun. Aromele de scorțișoară și miere trezesc simțurile și aducerile aminte ale copilăriei. Moi și pufoase, aromate și gustoase, bucățile de turtă dulce sunt numai bune pentru un Crăciun fericit. Alături de celelalte produse, punga cu turtă dulce ambalată de sărbătoare, cu panglica în tonul culorilor reprezentative Crăciunului, este bucurie pentru oricine. 

Turta dulce Apidava Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

V-am convins că cele trei produse despre care v-am vorbit sunt potrivite pentru un cadou de Crăciun? Cred că da sau, așa ar trebui! Deoarece sunt utile organismului, sunt sănătoase, naturale și, nu în ultimul rând, delicioase. Mai aveți timp sa alegeți astfel de produse pentru cadourile celor dragi. Iar pentru a vă veni în ajutor, vă spun de unde le puteți procura.

Produsele Apidava pot fi cumpărate de pe  http://www.honey-land.net/ sau din diferite alte magazin online sau fizice, cu produse apicole, naturale. Spre exemplu: Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colț și RemediaVert și altele.

 

Sigla APIDAVA Povestea cadoului util, dulce, sănătos, Apidava

 

Sunt tare curioasă să aflu dacă voi faceți sau primiți cadouri de acest fel. Care dintre produsele prezentate le-ați încercat și care este opinia voastră despre acestea? Aștept comentariile.

Până data viitoare, sănătate, inspirație și spor în alegerea cadourilor cele mai potrivite!

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți! ;-) 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0