Ce înseamnă un certificat ISO 27001 și de unde se obține. Trăim într-o lume în care avem nevoie de garanții pentru orice. Că apa pe care o bem este curată, că hrana pe care o mâncam este sănătoasă, că oamenii cu care colaboram sunt onești. Poate că încă mai păstrăm gustul amar al trădării lăsate de un pseudo amic sau de un partener de afaceri  profitor. Ni s-a părut ca este de încredere și că îi putem spune absolut totul, dar ne-am înșelat amarnic.

Ce înseamnă un certificat ISO 27001 și de unde se obține

certificate png 1 Ce inseamna un certificat ISO 27001 si de unde se obtine

I-am împărtășit temerile, sentimentele și vulnerabilitățile și el a spus tot exact cui nu trebuie. Se poate întâmpla și în afaceri același lucru? Este posibil ca salariații unei firme să își piardă încrederea în angajator? Sigur că există, din moment ce datele personale oferite la resurse umane au fost direcționate către terțe persoane, fără acordul celui în cauză.

Cel mai rău este când antreprenorul are un magazin online. Clientul corect face plata online pentru produsele comandate, iar pagina respectivă nu este securizată și omul se trezește cu cardul gol. În momentul respectiv a pierdut definitiv un client care s-a ales păgubit fiindcă a făcut exces de corectitudine și a plătit în avans marfa comandată.

Nu dorim ca adresele de e-mail să devină publice, numerele noastre de telefon să circule și să știe oricine unde locuim. Nu facem acest lucru din răutate, ci fiindcă simțim nevoia să fim protejați noi și ceea ce ne aparține.

Dacă adresa mea de e-mail ajunge la personae rău intenționate, pot fi stresată prin poșta electronică. Se va încerca să fiu păcălită prin fel și fel de propuneri tentante și pot primi viruși care îmi blochează computerul. Toate acestea mi s-au întâmplat, dar am dovedit vigilență și nu am căzut pradă capcanelor.

Ce înseamnă un certificat ISO 27001 și de unde se obține

Spre exemplu, am primit oferta de a fi partenera unei doamne care deținea o „mașină de făcut bijuterii”. Condiția era să susțin o parte din cheltuielile de expediere a acesteia la adresa mea. Mi s-a promis virarea  unei sume astronomice în contul meu. Dar, dacă trimit o sumă care reprezintă taxa de succesiune a bogatului decedat fără moștenitori. “Directorul băncii” s-a gândit la mine. Când le-am răspuns politicos în engleză că le mulțumesc pentru tot, dar nu cad prada păcălelilor, mi-au reproșat că vreau bani, doresc sa fiu om de afaceri, dar fără să învestesc un leu. și unde am mai pomenit eu așa ceva?

Am primit și fișiere dubioase pe care nu le-am deschis, fiindcă am văzut cât de mult te poate costa curiozitatea virtuală. Am dat un click pe postarea în care era etichetat un amic și din pagina mea s-au trimis imagini dubioase tuturor celor din lista de prieteni. Mi-a fost cumplit de rușine și am scăpat cu mare dificultate de acel virus.

Prin telefon poți primi de asemenea apeluri false având ca obiectiv obținerea de bunuri materiale (metoda accidentului), amenințări, viruși.

Pentru asta, în calitate de manger sau de patron, trebuie să te interesezi ce inseamna un certificat ISO 27001 și de unde îl poți obține rapid.

Accesul la informații este gratuit 100% și nu trebuie să ieși din casă pentru asta. Pe site-ul firmei Certificareiso.ro obții răspunsuri legate de certificarea Iso 27 001 și de felul in care îl poți obține.

Certificat ISO

Ea garantează tuturor celor care vor colabora  sau vor lucra cu firma/instituția condusă de tine ca securizarea informației de orice fel este corect gestionată. Firmele care colaborează cu tine nu se vor teme să iți prezinte rețete secrete ale unor produse și poți să te gândești fără grijă la fabricarea unor produse originale în colaborare cu ele.

Până pe 31 martie 2020 prețul tuturor certificărilor este cu 50% mai mic și în câteva zile aceste documente prețioase vor fi eliberate. Evident, nu vei primi certificarea, până nu ți se oferă soluții de securizare a informației și nu dovedești că le-ai implementat.

Certificareiso.ro respectă clienții și își respectă activitatea, astfel încât nu le eliberează fără modificările care se impun. Ce ai de făcut, dacă dorești această certificare?

  1. Intri pe site-ul firmei și apeși butonul cere oferta. Formularul este simplu de completat și ușor de expediat. Ai de completat câmpurile cu datele firmei și de bifat tipurile de certificări.
  2. Le pui la dispoziție specialiștilor care lucrează pentru firma ta toate actele de care au nevoie. Pe baza acestora, ei întocmesc atent documentația.
  3. Ți se eliberează certificare dorită.

Fiindcă tot intrați pe site și interacționați cu specialiștii, vă sfătuiesc să alegeți doua trei certificări, mai ales că acum se pot comanda doua la prețul unuia. Există mai multe categorii de certificări, care acoperă:

Ce înseamnă un certificat ISO 27001 și de unde se obține

-grija față de mediu. Aceste documente demonstrează faptul că în firma respectivă există preocuparea pentru reducerea poluării și se investește în acest scop. Posesorii certificărilor care fac referire la comportamentul moral față de mediu vor fi apreciați de cei din jur. Fie că au activități economice, fie că sunt cetățeni obișnuiți. La acest capitol intră și explorarea judicioasă a resurselor naturale, fiindcă și generațiile viitoare vor avea nevoie de ele.

-certificările care atestă securitatea consumatorilor și a salariaților la locul de muncă. Omul trebuie să fie tot timpul în centrul preocupărilor și grija față de viața și sănătatea acestuia sa fie maximă.

-certificări care atestă prezența culturii calității în firma/instituția respectivă.

Fiecare certificare are importanța ei și se potrivește perfect anumitor sisteme de activitate. Și un centru de printare poate polua, dacă salariații pun în tomberon cartușele utilizate deja, fără a ține cont de componentele sale periculoase. Exemplele pot continua cu cabinetele stomatologice și saloanele de înfrumusețare.

 

Articolul este un guest post