Bun găsit prieteni! Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV. Fără îndoială, pandemia declanșată la începutul anului ne-a adus interdicții de tot felul și recomandări specifice situației. Pe lângă acestea, lucrul de acasă, suspendarea unor activități, problemele de sănătate, și grijile, completează tabloul. Indiferent din ce perspectivă am privi – a omului sănătos sau a celui cu probleme preexistente -, lucrurile se văd cam la fel.

Suntem nevoiți să ne adaptăm noii situații, dar vom învăța și accepta lecția răbdării și a umanității. Fără îndoială, acestea ne vor ajuta să gestionăm problemele apărute în noul stil de viață și vom reuși să le depășim.

untitled 9 scaled 1 Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Când mi-am dat seama că situația este incertă și nimic nu va mai fi la fel, am făcut un mic exercițiu. Mi-am imaginat că aș fi nevoită să plec într-o misiune spațială și m-am întrebat: oare cum m-aș descurca într-o navetă spațială? Cum aș reuși să rezist acolo, în stare de imponderabilitate, în spațiul redus și nefamiliar?

Deși nu mă pot compara cu un astronaut, cu siguranță m-aș adapta, iar cheia este rutina zilnică. Igiena personală, exercițiile fizice, munca, somnul, curățenia, poate și timpul acordat activităților de relaxare, altele decât cele sportive. Cam acestea ar fi câteva dintre lucrurile și activitățile de rutină, de altfel, comune cu cele de pe pământ.

Și-atunci, de ce nu aș reuși acasă? În casa la care am visat, pentru care m-am sacrificat să o am, în confortul pe care mi l-am creat? Prin urmare, am recurs imediat la modificări astfel încât, indiferent de cursul pe care îl vor lua evenimentele, să mă bucur de un spațiu sigur, curat, dezinfectat. Așadar, mi-am organizat în primul rând, un spațiu de lucru, cu birou și tot ce îmi este necesar, în care rutina curățeniei să se poată desfășura cât mai simplu și eficient. Apoi, am aplicat rutina de curățenie și dezinfectare.

Spațiul creat este unul special, cu ferestre spre cer, potrivit omului modern cu suflet delicat. Pot lucra, pot scrie, mă pot relaxa ascultând muzică, citind sau dezlegând cuvinte încrucișate. Activități care îmi țin mintea și sufletul în stare perfectă, dar cu un aer purificat, asemeni celui din natură. Cu alte cuvinte, mi-am dorit să aduc natura în casa mea și, să am grijă ca aerul să fie proaspăt și curat. Iar pentru asta, am apelat la ajutorul sterilizatoarelor pe care le-am descoperit.

untitled 3 scaled 1 Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Aveam deja un dezumidificator cu funcții de purificare și ionizare, achiziționat cu scopul îmbunătățirii calității aerului. La vremea aceea însă, nu exista pericolul răspândirii unui virus amenințător și nu se impuneau măsuri de dezinfectare, sterilizare a tot ce ne înconjoară. Mărturisesc sincer, până la declanșarea pandemiei nu știam despre existența sterilizatoarelor LavanUV, cu lampă UVC.  Cu atât mai puțin că acestea distrug bacteriile, virusurile și purifică aerul în proporție de 99,9%.

Poate că în această perioadă suntem dezorientați, dar în același timp suntem importanți și necesari. De aceea, sănătatea mea, a noastră, a tuturor, este foarte prețioasă. Faptul că numărul sau cantitatea de dezinfectant cumpărat a crescut foarte mult, înseamnă că mesajul a fost înțeles.

Pe de altă parte, folosirea în mod repetat a substanțelor, gelurilor dezinfectante pot crea unele probleme de sănătate. De asemenea, oricât de atenți suntem, atunci când ne aflăm în alte spații închise, nu avem siguranța că mediul respectiv este suficient dezinfectat. Tocmai de aceea, în momentul în care am aflat despre existența sterilizatorului cu lampă UVC, am făcut din nou legătura cu naveta spațială. Cu siguranță acest loc este unul sterilizat, în care microbii, microorganismele și virusurile nu au ce căuta.

untitled 6 scaled 1 Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Prin analogie, spațiul în care trăim, muncim, ne relaxăm sau participăm la diverse activități, dar și obiectele folosite zilnic, pot fi aproape de cel al navei. Concret, pot obține un spațiu la fel de sigur și curat (sterilizat) folosind sterilizatoarele cu lampă UVC. Locul șervețelelor, gelurilor/substanțe dezinfectante folosite în sterilizarea telefonului, cheilor, obiectelor de birou, a fost luat de lămpile sterilizatoare.

Adio virusuri, microorganisme, bacterii etc.

Credeți-mă pe cuvânt, un sterilizator de acest tip este mană cerească. Foarte ușor de folosit, eficient și accesibil ca preț, asigură dezinfectarea și sterilizarea oricărui spațiu sau obiect. Pot spune “adio” microorganismelor, virusurilor, bacteriilor, dar și substanțelor și gelurilor dezinfectante.

Cu ajutorul lămpii UVC se dezinfectează obiecte, se sterilizează echipamente, se dezinfectează casa și mașina, acționând asupra tuturor microorganismelor. Lampa distruge structurile DNA/RNA și face ca microorganismele să-și piardă funcția de reproducere și de replicare, pentru a atinge scopul sterilizării.

În acest fel, folosind sterilizatorul LavanUV cu lampă UVC, grija sterilizării și dezinfectării se diminuează semnificativ. Cu ajutorul aparatului am obținut efectul scontat: prezența naturii în casa, biroul meu. Am aer curat asemeni celui din natură și mediul sigur pentru sănătatea mea și a familiei.

De ce să nu recunosc, toate acestea contribuie la îmbunătățirea calității timpului petrecut. Ajută stimularea creativității, inspirației de care am nevoie, îmi dau starea bună, benefică activităților desfășurate. Pe scurt, mă simt grozav!

LAMMM4 Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Inspirație, siguranță și sănătate, cu sterilizatoarele LavanUV

Rezultatele obținute m-au convins și, am decis să cumpăr aparatul purificator Lavan  UVC + OZON și pentru copii. Este soluția cea mai bună, atât pentru camera și lucrurile bebelușului, dar și a spațiului și obiectelor destinate salonului. Consider că este un cadou potrivit, dar și un produs absolut necesar. Vi-l recomand cu sinceritate și vouă!

Sterilizatorul despre care v-am vorbit, se poate achiziționa de pe magazinul online lavanuv.ro/. Magazinul are produse de calitate care oferă o protecție avansată și ne ajută să menținem cât mai curată și sigură, orice încăpere.

Știu că țineți la sănătatea și calitatea vieții voastre, de aceea este posibil să știți deja despre acest produs și magazinul care îl comercializează. De asemenea, s-ar putea să folosiți deja sterilizatorul LavanUV. Indiferent de caz, aștept comentariile cu opiniile și recomandările voastre. Sunt curioasă să vă aflu părerile cu privire la acest produs, dacă l-ați cumpăra, dar și importanța lui în viața noastră.

Până data viitoare, aveți grijă de sănătatea voastră și alegeți inteligent!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Articol  Blogal Inițiative -Campania “Cum te simți atunci când îți petreci timpul într-un spațiu cu aer plăcut și curat?”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0