Sărbătorile de iarnă sunt fără îndoială cele mai aștepate sărbători din an. Iubim decorurile, luminile, bucuria, cadourile și tradițiile. În perioada săbătorilor parcă suntem mai buni și mai darnici, mai empatici. Odată cu cadourile dăruim și primim la rândul nostru, căldură și iubire.

Cuprins

Cardul cadou – de la ”impersonal” la preferat

cardul cadou

Și, pentru că a venit vorba de cadouri, aceasta este și tema de astăzi. Un subiect de actualitate, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie. Este perioada în care alergăm după cele mai deosebite, mai frumoase și dorite cadouri. Sperăm ca acestea să aducă bucuria și lumina din ochii celor dragi, care valorează enorm. Dar, de câte ori oare nu ne-am înșelat?

Cu câțiva ani în urmă, la o discuție între mame, o prietenă mi-a spus că le oferă bani copiilor. Motiva că nu știe ce își doresc, nu are timpul și nici nervii necesari să alerge după cadouri. În acest fel, copiii își cumpără ce își doresc sau își completează suma cu banii din pușculiță.

Mărturisesc sincer, m-a indignat. Cum să nu știi ce își dorește copilul tău? Sau soțul, iubitul, părinții, frații, etc.? Asta înseamnă că nu-i cunoști, lipsește imaginația. Sau, nu ești destul de atentă la dorințele celor dragi. Astfel gândeam eu, care până atunci reușisem să-i surprind pe toți cu cadourile alese.

pexels photo 257855 Cardul cadou - de la ”impersonal” la preferat

Cardul cadou – un cadou ”impersonal și rece”?!?

Ce-i drept, pierdeam destul de mult timp cu căutatul, studiatul și alergatul. La final însă, satisfacția era maximă. În plus, să le ofer bani, mi părea un gest deplasat, impersonal, rece. Mi se părea că e ca și cum le-aș cumpăra sentimentele sau mi-aș acoperi o vinovăție.

Cum mi-am schimbat opiniile

Opiniile mi s-au schimbat însă cu 180 de grade, nu după mult timp. Solicitată mult peste program, timpul nu mi-a mai permis să caut cadourile mult dorite. Prin urmare, am cumpărat ce am găsit, fără să realizez că zădărniceam dorințe, spulberam visuri. 

Abia când am citit dezamăgirea și am văzut lacrimile care stăteau să curgă din ochii lor, am înțeles. Simțeam că nu mai pot respira. Inima încetase parca să mai bată, atât de dureros a fost. Trebuia să fac ceva pentru a repara măcar puțin lucrurile. Și cât mai repede posibil! Slavă Domnului, mi-am amintit de cardurile cadou https://answear.ro/gift-cards.

20230704 081637 1 Cardul cadou - de la ”impersonal” la preferat

Cadoul potrivit cu ghift card

Discutasem doar cu câteva ore mai devreme cu fratele meu despre ghift card. Fata lui își dorea tare mult o geantă de pe Answear. El nu se pricepe la genți, ba se temea că va face o alegere greșită. Alegând un card cadou îi oferea fetei ocazia să-și împlinească dorința. Era fericit la gândul că poate oferi oportunitatea alegerii cadoului dorit.

Reținusem ideea și povestea lui, dar atât. Acum însă, aveam nevoie de mai multe detalii. L-am sunat imediat, rugându-l să-mi explice cum se procedează. Simplu, în doar câțiva pași am reușit să readuc luminița bucuriei în ochii celor dragi.

Cum cumperi cardul cadou Answear:

cardul cadou

Din nou în ”încurcătură”

Ei bine, iată-mă din nou într-o situație aproape identică. Sau cel putin la fel de stresantă. De data aceasta sunt în vacanță. Bineînțeles, voi cumpăra câteva suveniruri pentru cei dragi. Poate s-ar găsi și ceva idei de cadouri, dar cine vine în vacanță să alerge după cadouri?!? Vacanța are cu totul alt scop. Am așteptat vacanța să mă relaxez și să îmi încarc bateriile, nicidecum să caut cadouri.

Cum- necum, s-a întâmplat ca întoarcerea acasă să coincidă cu seara de Moș Nicolae. Așadar, musai să punem ceva în ghetuțe și pantofi. Iată cum m-am gândit să procedez: voi îmbina plăcutul cu utilul. Fiecare va primi ceea ce își dorește, bucuria și satisfacția cadoului preferat: cardul cadou.

Cadouri cu cardul cadou

Cardurile cadou cu valori de 50-100 lei, alături de  dulciuri vor fi cadoul potrivit. Iar pentru Crăciun, valoarea cardului cadou va fi mai mare. Astfel, pot folosi cele două carduri, separat sau împreună, în funcție de ce își doresc.

AW23 PFD0DL 59X F1 e1701112550578 Cardul cadou - de la ”impersonal” la preferat

 

Fetele pot alege spre exemplu bluze, veste sau portofele de damă pe Answear. Iar băieții, așa cum îi cunosc, cu siguranță își vor cumpăra geci și portofele. Din cele peste 500 de branduri de top de pe Answear și mii de produse, cei dragi mie vor găsi cele mai potrivite și în trend produse.

De ce sunt potrivite cardurile cadou? 

  • Cei dragi își pot alege produsele pe care și le doresc. 
  • Bucuria ajunge imediat după achiziție, deoarece se trimite cardul cadou electronic.
  • Poți cumpăra produse din colecții noi sau de la reducere cu ajutorul cardului.
  • Suma neutilizată poate fi folosită pentru achiziții ulterioare, deoarece rămâne pe cardul cadou.
  • În cazul în care suma achiziției este mai mare decât valoarea cardului cadou, se poate plăti diferența.
  • Dacă produsul achiziționat cu cardul cadou este returnat, valoarea acestuia este returnată în contul cardului.

De la ”impersonal” la preferat

Bun. V-am povestit cum am ieșit din încurcătură și de ce am ales cardul cadou. Vă veți întreba însă, cum rămâne cu ”impersonalul” despre care vorbeam. Fără căldura și mesajul potrivit transmis celor dragi, odată cu cadoul pregătit. Sigur că există tot felul de soluții, funcție de imaginația fiecăruia.

AW23 KUD1AL 99A F2 Cardul cadou - de la ”impersonal” la preferat

Cardul poate fi prezentat într-un plic însoțit de o felicitare, ambalat sub formă de cadou, etc. Atâta timp cât mesajele pot fi transmite sub (atât de) diverse forme, cadourile pot fi și sub formă de ghift card. Important este să ne gândim la cei dragi. Restul sunt detalii.

Înainte de încheiere

Înainte să închei, vă mai spun un secret. Answear Club este un program de fidelitate cu beneficii grozave. Înscrierea este gratuită, iar cu fiecare comandă se obțin puncte AC. Acestea se pot folosi la următoarele comenzi, obținând reduceri substanțiale. Chiar și cu 50 %. De asemenea, dacă ne abonăm  la newsletter primim o reducere de 15% la prima comandă. 

Și, nu în ultimul rând, cardul cadou nu este doar pentru un client individual. Cardurile cadou Answear pot fi oferite și angajaților sau partenerilor de afaceri. În cazul cardurilor pentru companii, se primește o ofertă individulă pentru compania respectivă.

V-m oferit imaginea de ansamblu despre cardul cadou, de la impersonal la preferat. Cam așa s-au petrecut lucrurile în cazul meu. Voi cum priviți acest mod de a oferi cadouri? Preferați tradiționalele cadouri sau alegeți cardul cadou? Abia aștept să aflu!

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Sursa foto: answear, edit. canva, pexels, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile din articol ți-au plăcut, vino din nou pe acest blog și oferă-i editorului o cafea .
Găsești ceva interesant/util și aici:

 

Rate this post