• Descoperă

   

  Descoperă

   

   

   

   

   Descoperă (-mă)!

  Salut! Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să descoperi, să știi ce, de ce, de unde, cum. Descoperă (-mă) UniquebyMM).

  De unde vine?

  Unique , cum desigur ai intuit, de la unic, pentru că așa sunt convinsă că suntem: unici. Fiecare în felul lui! Și MM(irela)!

  Împreună, se vrea a traduce așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, prefer un anume stil de călătorii, etc. Nu-i așa e că te regăsești?

  Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog, Uniquebymm. Este un blog unde poți găsi postări despre experiențe de viață și din viață, pasiunile unui om cu visuri, călătorii, îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Toate pe bune, reale, din bucata mea de viață trăită, nu imaginată. Sunt sinceră, loială, corectă, iubesc arta în general, frumosul, viața, oamenii, florile, călătoriile (ador Tenerife).

  Lasă grijile, începe să trăiești!

  Am experiențe proprii pe care am decis să le împart cu tine, impresii despre călătorii, mai noi sau mai vechi, tips & tricks, emoții, idei și altele, care nu-mi vin acum în minte. Scriu așa cum simt, scriu file din viața mea, trăite, nu imaginate, sunt open mind, nu sunt perfectă (cine este? :)), nu sunt expertă, învăț din mers.

  De ce îți spun toate acestea? Pentru că odată ajuns aici, nu-mi doresc să spui că mă găsești creativă, simplă sau sofisticată. Vreau să găsești o temă(articol) atât de interesantă, încât să – ți fie de folos și să povestești și prietenilor tăi despre asta.

  Update:

  Participant și absolvent cu acte în regulă la SuperBlog 2017, Spring SuperBlog 2018,

  -participant campanii Blogal Inițiative și BlogAwards,

   

  UPDATE 2 : finalist Superblog 2018

  Asta sunt eu, cu lumea mea într-un blog unic, UniquebyMM .

  Tu despre ce ți-ai dori să citești?

   

  Abonează-te la e_mail  [email protected]

  Colaborează cu mine printr-un mesaj pe e_mail sau: 

  Facebook 

  Instagram,

  Twitter

  Linkedin

  Vă îmbrățișez,

  UniquebyMM