Affiliate Badge


Să câștigi reprezintă  o tentație și o provocare pentru oricine, nu? Bine, aproape pentru oricine.
Sau mai exact pentru cei ca noi, care muncesc.
După  ce am tot făcut încercări să cresc cu visul (blogul) meu fără să investesc, da știu, pare împotriva firii dar asta este, mi-am propus să schimb strategia: să fac economii, să vând/ valorific lucruri de care nu mai am nevoie, etc. Nu mi-a ieșit.
O vreme am stat mai ”potolită”, într-un soi de letargie, încercând să mă împac cu ideea că asta este, ceva îmi lipsește, nu merge. Fără tragere de inimă m-am mai plimbat puțin printre articole, bloguri și bloggeri, grupuri, comunități, etc., când am dat peste ceva interesant. S-a aprins beculețul. Concursuri cu articole pe diverse teme și mi-am spus în definitiv, why not?
Au fost două provocări care, în primul rând m-au pus din nou pe șina care o cam părăsisem, m-au motivat să ies din letargie și au stârnit/trezit spiritul competiției, adormit și el.
Ei bine, m-am frământat un timp, recunosc, pentru că aveam ceva temeri, cea mai mare, de care probabil nici nu voi scăpa vreodată definitiv, să nu mă fac de râs!!!
A venit însă prima notă care mi-a dat un fel de confirmare, iată că nu eram singura care credea în mine (pe langă cei câteva sute – hihi), concluzia: am motive să merge mai departe.
O puteam face!!!

Cealaltă provocare a fost să mă înscriu într-o campanie lansată de Blogal Inițiative care consta în înscrierea la rețeua de afiliere 2Performant, o campanie care dă posibilitatea să scrii și să câștigi bani. 
2Performant – în 2008 prima rețea de afiliere din România (2parale) a evoluat permanent, de unde și numele, astăzi cu peste 500 magazine online în rețea de la lideri locali ca elefant, epiesa, f64 la companii globale Answear, Aoro, Avon, etc. a plătit peste 6 milioane de euro afiliaților, în august 2017 a lansat  singurul clasament al generatorilor de vânzări online – Affiliate Ranking.

Tot ce trebuie să faci este să-ți faci cont pe 2Performant, să aplici la advertiserii cu care dorești să colaborezi, generezi link-uri de afiliere cu ajutorul căruia îi promovezi.
Simplu chiar așa cum scriu /pare nu este, mai ales pentru mine, care metodele, definițiile tehnice în domeniul it încă reprezintă taine ascunse/nedescifrate.

Cu toate acestea, 2Performant pune la dispoziție tutoriale, webinar și suport/asistență cu ajutorul cărora te descurci binișor spre bine.
Chiar le mulțumesc pe această cale, pentru că nu prea am mai avut timp să o fac și merită. Spun și de ce: atunci când mi se părea că mă depășesc termenii din explicațiile date, gata-gata să o las baltă, mă trezeam cu un reminder la tichetul inițiat de mine care cuprindea explicații și întrebarea dacă am rezolvat problema sau mai am nevoie de ajutor. Atunci o luam de la capăt și chiar reușeam.
Mulțumesc, voi mai avea nevoie de suportul vostru, sunt convinsă😊.
În concluzie dragii mei, chiar dacă mai am (multe) de învățat, chiar dacă nu am speranța că voi câștiga nu știu ce mari sume din prima, consider că este o experiență pe care nu o regret și îmi doresc să rămân afiliat.
Prietenii care mă citesc știu deja că spun/scriu ceea ce cred, deci nu fac afirmații gratuite.
Afirm deci despre 2Performant că este mult mai fiabil , mai facil, pentru că am încercat și cu o altă rețea de afiliere și m-am lăsat păgubașă deorece erau o mie unu lucruri de facut și transmis, de așteptat tot felul de aprobări, confirmări, supervizări, etc.

Astăzi sunt 15 zile de la data înscrierii/afilierii și ocup locul 1335. Sper să vă scriu despre experiența mea (frumoasă) cu 2Performant și peste 2 luni sau …ani!?!
Te invit să încerci și tu și să ne împărtășești impresiile, experiența.
Succes!
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0