Bun găsit, prieteni! Parchetul super lucios – soluția potrivită casei mele, Voi știați că există un parchet laminat super lucios dar care nu alunecă? Ei bine, am aflat eu că există tehnologia ELSEGO – parchet laminat super lucios  și, m-am gândit că ar fi interesant să vedem despre ce este vorba. Așa cum v-am obișnuit, din când în când revin cu articole despre decorare, redecorare, renovare a casei. Recurg la schimbări mai mici sau mai mari de multe ori doar pentru a contribui la starea de bine și confort. Alteori, când este nevoie de schimbări mai mari, fac planuri și mă documentez bine apoi trec la acțiune. De când am aflat noutățile mă întreb: poate fi parchetul super lucios soluția potrivită casei mele?

Cuprins

Parchetul super lucios – soluția potrivită casei mele

Când am hotărât să construim casa am ales materiale care să ne asigure siguranță, căldură și un design plăcut, personalizat. Materiale care să ne facă să ne simțim în casa noastră cu adevărat, acasă. Am ales gresie pentru holuri, băi, bucătărie și living iar pentru dormitoare, dressing și birou, parchet masiv de stejar. Alese cu grijă, în culori calde și relaxante, cu gust, ne-au reprezintat personalitatea și au pus amprenta asupra casei. Materialele folosite și-au făcut datoria dar anii au trecut și peste ele simțindu-se nevoia unei schimbări.

Parchetul super lucios soluția potrivită casei mele

Experiențele pe care le trăiești te ajută să înțelegi și mai bine ce trebuie schimbat sau completat. Așa am ajuns la concluzia că livingul și locul pentru luat masa acoperite cu gresie păstrează temperatura scăzută. Cum sunt o friguroasă iar gresia nu mă ajută deloc, am hotărât să punem și în aceste zone parchet. Oferă mai multă căldură din punct de vedere termic dar și un aspect plăcut, îmbogățit casei.

Parchetul super lucios soluția potrivită casei mele

Am tatonat diverse magazine fizice și online, branduri dar nu am găsit ceva care să ne convingă. Fie nu se potrivea culoarea, fie nu ne dădea pe spate calitatea, fie raportul calitate preț nu era unul echilibrat. În acest context, ideea parchetului laminat super lucios cu tehnologia unică și proprietățile sale s-a potrivit de minune. Mi-a plăcut ce am aflat despre produsele comercializate de ParchetLucios.ro: nu se zgârie, nu alunecă și se întrețin ușor. 

Datorită tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare și de protecție, structura suprafeței este perfect închisă. Acesta este motivul pentru care parchetul super lucios devine extrem de rezistent la zgârieturi, apă și chimicale.

 

Parchetul super lucios soluția potrivită casei mele

Proprietăți ș beneficii:

  • Robust și durabil. Parchetul este aproape ignifug, rezistent la efectele substanțelor chimice folosite în mod curent pentru curățenie. Este rezistent la pete, abraziuni și la șocuri de diferite tipuri. Marginile parchetului sunt impregnate cu un lubrificant special,  protejând împotriva pătrunderii apei care ar putea cauza deprecierea sa în timp.
  • Bun izolator termic și fonic
  • Standarde de înaltă calitate
  • Versatil
  • Ușor de întreținut
  • Nu alunecă
  • Plăcut la atingere și pășire
  • Susține sănătatea

Parchetul super lucios soluția potrivită casei mele

Din paleta de culori am ales câteva variante apropiate potrivite decorului, zugrăvelii și mobilierului existent. Varianta de culori în tonuri deschise, elegante, care creează iluzia optică de spațiu lărgit, Antique white, Colorado, Satin Oak. Cealaltă variantă aleasă este în tonuri calde, prețioase, Black walnut, Mountain cherry sau Summer oak. Totuși, pentru siguranța că este ceea ce trebuie din punct de vedere al culorii, texturii etc. avem posibilitatea solicitării mostrelor gratuite. Acesta este un avantaj de care ne vom folosi.

Parchetul super lucios- soluția potrivită casei mele

 

Parchetul super lucios cu tehnologie ELSEGO este un produs nou, nemaifiind întâlnit pe piață în alte magazine de bricolaj. Abia aștept să primesc mostrele și costurile pentru suprafața necesară și să decidem care este soluția potrivită.

Cum faceți voi alegerile atunci când vine vorba de materialele folosite în finisarea, decorarea sau renovarea casei? Ce elemente vă conving în alegerea unui parchet? Aștept comentariile voastre.

Până data viitoare, urmăriți cu atenție noutățile de pe blog și faceți alegeri inteligente.

 

UniquebyMM

 

Sursa: www.parchetlucios.ro

Rate this post