Descoperă (-mă)! 

Bun găsit! Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să descoperi, să știi ce, de ce, de unde, cum etc. Prin urmare, mai întâi voi răspunde la întrebarea de unde vine UniquebyMM?

Life of Pix free stock photos sunset sea light mikewilson Descoperă (-mă)!

Unique – cum desigur ați intuit-, vine de la unic. Sunt convinsă că așa suntem: unici. Fiecare în felul lui! Iar MM, de la cel mai muzical nume: Mi-Re-La!

 

 

Împreună, mesajul UniquebyMM, se traduce așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, am un anume stil de călătorii, un stil propriu de gătit, comportament etc. Ați prins ideea, sunteți unici și, desigur vă regăsiți în cele de mai sus.

Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog, Uniquebymm. Locul virtual unde veți găsi articole despre experiențe (reale) de viață și din viață, pasiunile unui om cu visuri, călătorii, îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Toate pe bune, reale, din bucata mea de viață trăită, nu imaginată.

IMG 20200426 150204 Descoperă (-mă)!

Descoperă – mă!

Lasă grijile, începe să trăiești!

Am experiențe proprii pe care vreau să le împart cu voi, impresii despre călătorii (mai noi sau mai vechi), tips & tricks, emoții, idei. Veți descoperi de asemenea articole despre branduri românești, despre oameni, evenimente dar și răspuns la provocările competiționale, advertoriale și colaborări. Toate au însă un element comun: stilul unic, care pornește de la o experiență (de obicei reală) îmbrăcatp într-o poveste.

Descoperă (-mă)!

Scriu așa cum simt: scriu file din viața mea și a altora, trăite, nu imaginate, sunt open minded și nu, nu sunt perfectă. Dar cine este?!? (:)). Viața este ca o carte din care învățăm tot timpul. O fac la rândul meu.

De ce vă spun toate acestea? Pentru că odată ajunși aici, nu-mi doresc să spuneți că mă găsiți creativă sau nu, simplă sau sofisticată. Vreau să găsiți o temă sau un articol atât de interesantă/interesant, încât să vă fie de folos și să povestiți și prietenilor despre asta.

IMG 20190107 133440 Descoperă (-mă)!

Participant și absolvent cu ”acte în regulă”

  • SuperBlog 2017
  • Spring SuperBlog 2018
  • SuperBlog aniversar 2018
  • Spring SuperBlog 2019
  • Spring SuperBlog 2020

campanii Blogal Inițiative și BlogAwards

  •  campanii
  • advertoriale

Articole premiate:

UPDATE 2

New UPDATE Premii:

 

 

Despre ce v-ați dori să citiți sau să vorbim pe blogul acesta?

Aștept ideile, opiniile, comentariile sau întrebările voastre, cu mare drag!

Dacă am reușit să vă trezesc interesul cât de puțin, aștept propuneri de colaborare printr-un mesaj pe e_mail sau conturile mele social media:

Facebook 

Instagram,

Twitter

Linkedin

Cu prietenie, MM