Descoperă (-mă)!

Descoperă (-mă)!

 

Salut! Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să descoperi, să știi ce, de ce, de unde, cum. Descoperă (-mă) UniquebyMM)!

Descoperă (-mă) UniquebyMM)!

De unde vine UniquebyMM?

Unique , cum desigur ai intuit, vine de la unic, pentru că sunt convinsă că așa suntem: unici. Fiecare în felul lui! Și MM(irela) de la muzicalul  meu nume!

 

Împreună, UniquebyMM, se vrea tradus cam așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, prefer un anume stil de călătorii, am un stil propriu de gătit, comportament etc. Nu-i așa că te regăsești?

Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog, Uniquebymm. Un blog unde vei găsi articole despre experiențe (reale) de viață și din viață, pasiunile unui om cu visuri, călătorii, îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Toate pe bune, reale, din bucata mea de viață trăită, nu imaginată. Sunt sinceră, loială, corectă, iubesc arta, frumosul în general, viața, oamenii, florile, călătoriile (ador Tenerife :)).

Descoperă (-mă)!

Lasă grijile, începe să trăiești!

Am experiențe proprii pe care am decis să le împart cu voi, impresii despre călătorii, mai noi sau mai vechi, tips & tricks, emoții, idei. Veți descoperi și articole despre branduri românești, despre oameni, evenimente dar și răspuns la provocările competiționale sau advertoriale.

Scriu așa cum simt, scriu file din viața mea, trăite, nu imaginate, sunt open mind, și, nu, nu sunt perfectă (cine este? :)). Viața este ca o carte din care învăț la rândul meu.

De ce îți spun toate acestea? Pentru că odată ajuns aici, nu-mi doresc să spui că mă găsești creativă, simplă sau sofisticată. Vreau să găsești o temă (articol) atât de interesantă, încât să – ți fie de folos și să povestești și prietenilor tăi despre asta.

 

 

Update:

Participant și absolvent cu ”acte în regulă” la SuperBlog 2017, Spring SuperBlog 2018, SuperBlog aniversar 2018, Spring SuperBlog 2019.

-participant campanii Blogal Inițiative și BlogAwards

  • alte campanii
  • advertoriale

Am articole premiate, guest post-uri

 

UPDATE 2 : finalist Superblog 2018

Asta sunt eu, cu lumea mea într-un loc de întâlnire virtual, un blog unic, UniquebyMM .

Tu despre ce ți-ai dori să citești/vorbești? Te aștept cu drag!

 

Abonează-te la e_mail  

Colaborează cu mine printr-un mesaj pe e_mail sau: 

Facebook 

Instagram,

Twitter

Linkedin

Vă îmbrățișez,

UniquebyMM

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0