• Descoperă (-mă)!

   

   

  Descoperă (-mă)!

  Descoperă (-mă)!

     

  Salut! Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să descoperi, să știi ce, de ce, de unde, cum. Descoperă (-mă) UniquebyMM)!

  De unde vine UniquebyMM?

  Unique , cum desigur ai intuit, de la unic, pentru că sunt convinsă că așa suntem: unici. Fiecare în felul lui! Și MM(irela) de la muzicalul  meu nume!

  Împreună, se vrea a traduce așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, prefer un anume stil de călătorii, am un stil propriu de gătit, comportament etc. Nu-i așa e că te regăsești?

  Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog, Uniquebymm. Este un blog unde poți găsi postări despre experiențe de viață și din viață, pasiunile unui om cu visuri, călătorii, îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Toate pe bune, reale, din bucata mea de viață trăită, nu imaginată. Sunt sinceră, loială, corectă, iubesc arta, frumosul în general, viața, oamenii, florile, călătoriile (ador Tenerife).

  Descoperă (-mă)!

  Lasă grijile, începe să trăiești!

  Am experiențe proprii pe care am decis să le împart și altora, impresii despre călătorii, mai noi sau mai vechi, tips & tricks, emoții, idei. Veți descoperi și articole despre branduri românești, despre oameni, evenimente dar și răspuns al provocărilor competiționale sau advertoriale.

  Scriu așa cum simt, scriu file din viața mea, trăite, nu imaginate, sunt open mind, nu sunt perfectă (cine este? :)). Viața este ca o carte din care învăț la rândul meu.

  De ce îți spun toate acestea? Pentru că odată ajuns aici, nu-mi doresc să spui că mă găsești creativă, simplă sau sofisticată. Vreau să găsești o temă (articol) atât de interesantă, încât să – ți fie de folos și să povestești și prietenilor tăi despre asta.

  Update:

  Participant și absolvent cu ”acte în regulă” la SuperBlog 2017, Spring SuperBlog 2018, SuperBlog aniversar 2018, Spring SuperBlog 2019

  -participant campanii Blogal Inițiative și BlogAwards

  • alte campanii
  • advertoriale

   

   

  UPDATE 2 : finalist Superblog 2018

  Asta sunt eu, cu lumea mea într-un loc de intalnire virtual, un blog unic, UniquebyMM .

  Tu despre ce ți-ai dori să citești?

   

  Abonează-te la e_mail  

  Colaborează cu mine printr-un mesaj pe e_mail sau: 

  Facebook 

  Instagram,

  Twitter

  Linkedin

  Vă îmbrățișez,

  UniquebyMM