Descoperă (-mă)! 

Bun găsit! Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să descoperi, să știi ce, de ce, de unde, cum etc. Prin urmare, mai întâi voi răspunde la întrebarea de unde vine UniquebyMM?

descoperă blogul

descoperă

Ce înseamnă UniquebyMM

Unique – cum desigur ați intuit-, vine de la unic. Sunt convinsă că așa suntem: unici. Fiecare în felul lui! Iar MM, de la cel mai muzical nume: Mi-Re-La!

 

 

Împreună, mesajul UniquebyMM, se traduce așa: prefer un stil vestimentar propriu, îmi plac anumite genuri literare sau muzicale, am un anume stil de călătorii, un stil propriu de gătit, comportament etc. Ați prins ideea, sunteți unici și, desigur vă regăsiți în cele de mai sus.

Descoperă utilul & plăcutul 

Am îmbinat utilul cu plăcutul, pasiunea cu dorința și am făcut acest blog: Uniquebymm. Locul virtual unde veți găsi articole despre experiențe reale de viață și din viață.

Pasiunile unui om cu visuri, care a călătorit și o face oricând cu mare pasiune și drag. Despre îngrijire și frumusețe, ponturi, idei, discuții. Totul pe bune, adevărate, din bucata mea de viață trăită, nu imaginată.

descoperă

Descoperă – mă!

Descoperă -mă așa cum sunt. Am experiențe proprii pe care vreau să le împart cu voi. Impresii despre călătorii (mai noi sau mai vechi), tips & tricks, emoții, idei. Descoperă de asemenea articole despre branduri românești și străine. Despre oameni, despre evenimente, oameni, restaurante. Dar și răspunsuri la provocările competiționale, advertoriale și colaborări.

Sinceritate și deschidere

Toate au însă un element comun: stilul unic, care pornește de la o experiență reală, din care fiecare cititor poate reține o recomandare sinceră, un gând, un îndemn, o informație etc. Totul oferit cu sinceritate și deschidere.

descoperă - logo get blogged

Scriu așa cum simt: scriu file din viața mea și a altora, trăite, nu imaginate. Despre experiențe îmbrăcate în haine de povești, în stil propriu, sincer, natural. Unic. Sunt open minded și nu, nu sunt perfectă. Dar cine este?!? (:)). Viața este ca o carte din care învățăm tot timpul. O fac la rândul meu.

De ce vă spun toate acestea? Pentru că odată ajunși aici, nu-mi doresc să spuneți că mă găsiți creativă sau nu, simplă sau sofisticată. Vreau să găsiți o temă sau un articol atât de interesantă/interesant, încât să vă fie de folos și să povestiți și prietenilor despre asta.

descoperă

Descoperă și rezultatele mele

Participant și absolvent cu ”acte în regulă”

  • SuperBlog 2017
  • Spring SuperBlog 2018
  • SuperBlog aniversar 2018
  • Spring SuperBlog 2019
  • Spring SuperBlog 2020
  • SuperBlog 2021
  • Spring SuperBlog 2022

campanii Blogal Inițiative și BlogAwards

  •  campanii
  • advertoriale

Articole premiate:

UPDATE 2

New UPDATE Premii:

UPDATE:

Superblog ediția de toamnă 2021 

Articole premiate:

Iubesc Toamna! E și Primăvară (SpringFarma) în Ea

Bradul De Crăciun Natural Sau Artificial? Dilema Anului

SB 2022 premii

Claret Credit – 

Allurene Cosmetics

Colaborări:

 Liza Panait

Opinii Despre O Iubire Indivizibilă

Aranjamente Florale – 

Tricouri personalizate

Vinésime

Ședință Foto Maternitate

PosterStore

Victoria Secret

Jojofashion

ABeauty Clinique

Tena

Allurene

 

Descoperă și:

Căutați mai mulți bloggeri cu care să lucrați? Creați o listă astăzi în Get Blogged Marketplace. Aceasta va fi împărtășit cu o comunitate de bloggeri autentici, de încredere, care vă vor trimite pitch-uri care detaliază modul în care vă pot ajuta, cu cele mai bune taxe.

Este gratuit să creați o listă și să primiți răspunsuri nelimitate. Veți fi taxat cu doar un comision de 20% pentru orice lucrare comandată prin intermediul platformei.

 

Despre ce v-ați dori să citiți sau să vorbim pe blogul UniquebyMM?

Aștept cu mare interes și drag ideile, opiniile, comentariile sau întrebările voastre!

Dacă am reușit să vă trezesc interesul cât de puțin, aștept propuneri de colaborare printr-un mesaj pe e_mail sau conturile mele social media:

Facebook ;  Instagram, Twitter,  Linkedin

Cu prietenie, MM