Un pont : Cum rezolvi problema energiei ?

Se spune că secolul XXI (cel în care ne aflăm) este secolul informației și se mai spune (știm!) că informația este putere.
Prin urmare suntem asaltați la tot pasul de informații iar noi trebuie să facem diferența între informația corectă, necesară și restul. Cum rezolvăm problema? Cum aflăm despre soluția energiei noastre?
Voi porni de la o poveste, sau două în una, de viață, reale.

 Energia și anii tinereții

Terminasem liceul, bac-ul și mă pregăteam să dau la facultate. Eu doream ASE-ul, ai mei (special tata), ceva mai palpabil eventual mai aproape de casă, inginer tehnologie construcții de mașini. Nu aveam nicio chemare pentru așa ceva, dar m-am prezentat la examen plină de emoții și speranța că voi avea norocul unui subiect din materia pe care o știam.

Nu mâncasem nimic din teamă și emoții.
Ne-am primit subiectele și m-am trezit că scriam cu o frenezie de nedescris și, terminând cu proba respectivă (matematica), am ieșit fericită, când stomacul îmi dădea de știre că el nu are niciun motiv de bucurie, ba dimpotrivă. M-am gândit atunci pentru prima oară, ce bine ar fi fost să am un baton ceva, orice care să mă salveze de la răul ce urma, în timp ce prietena mea mă tachina amuzată ”ai mâncat pe ascuns vreun baton energizant”😊?!?

Anii au trecut și munceam pentru a-mi construi o carieră, într-un domeniu total diferit de cel visat de tata, dar și foarte solicitant din punct de vedere al efortului intelectual. Dacă vă întrebați în legătură cu facultatea aceea, nu, nu am făcut acea facultate care nu avea nicio legătură cu mine și nici eu cu ea, din orice punct ai fi privit, ci una total diferită.

Energia și …

Din construcție sau nu știu exact de unde mi se trage, pun foarte mult suflet în ceea ce fac, prin urmare așa procedam și atunci, pe vremea când pe primul loc puneam munca, performanța, omul cu care interacționam și nu sănătatea mea.

Era o zi de joi dintr-un frumos august, vară, înainte de concediu, iar eu la birou.
Încep ca de obicei când ajung la birou cu pregătirea ”câmpului” de lucru: puțină ordine, verific agenda, email-urile, deadline-urile, targetul, lista de telefoane și nici nu realizez că programul a început, am deja în față prima vizită programată pentru o semnare contract. După ce termin, plec împreună cu colegul meu pentru o prezentare la o companie, revenim la birou la timp pentru teleconferință, dau câteva telefoane, printez câteva grafice, introduc datele pentru următorul contract și mă uit la ceas îndemnată de durerea ascuțită din piept, un început de durere de cap cu ceva amețeală.

cariera, pe primul loc!

Nu-mi vine să cred, este 15.45 !!! Când o fi trecut timpul?
Băusem doar o cafea, consumată cu mici înghițituri în timp ce dădeam grafice, făceam simulări, introduceam date, etc., nimic altceva în afară de medicamentele obligatorii, ce să mai mănânc la ora asta? Rog colega care drăguț mă anunță că iese să-și cumpere ceva să-mi ia și mie un covrig, snack, baton, ceva, orice, pentru că mai am multe de făcut și nu am timp de altceva.


Depășesc mult ora finală a programului, nu pentru că am un ritm lent, ci pentru că nu pot pleca înainte de a pregăti ultimul contract, care va fi semnat a doua zi la prima oră, de a pune la punct câteva lucruri la proiectul pe care îl fac împreună cu colegul meu.

Active Snack sursa foto Campofrio

Marele pont: energie la purtător!

Mi-a trecut prin minte ca un fulger, fraza prietenei mele, la primul examen la facultate cu batonul energizant și mi-am spus că în drum spre casă, chiar mă voi opri să-mi iau ceva. Seara, opresc să fac câteva cumpărături și ajung la raftul Camopfrio unde mă surprinde să văd, ce crezi? Ceva nou, un meat snack!!! Iubitori de carne, fiți pe fază.

Active snack Campofrio.

Nu este orice fel de snack! Meat snackul Campofrio, căci despre el vorbim, reprezintă noul stil de snacking de pe piața românescă. Într-o prezentare foarte interesantă (culorile te duc cu gândul la ceva dulce 😋), bine porționat, nutritiv, gustos, cu un conținut ridicat de proteine, fără gluten, fără coloranți, fără lactoză sau potențiator de aromă, cu puține calorii.Toate aceste informații sunt clar și bine prezentate pe ambalajul atrăgător, în culori vii, este prezentat cum se cuvine, o noutate.
Îmi place ce aflu din informațiile citite, cum arată, mă convinge să achiziționez câteva bucăți.

La birou

A doua zi, o nouă zi la birou, cu un program foarte bine structurat, pornesc cu elan la rezolvarea primelor puncte de pe agenda de lucru și speranța că ziua mea de lucru va coincide cu programul normal de 8 ore. Se scurge cam jumătate de zi, cam în același ritm înnebunitor al zilei de ieri, alaltăieri, etc., când simt un junghi în stomac. Iar n-am mâncat, dar din fericire, nu am pe nimeni în fața mea, așa că trag sertarul și scot ”batonul energizant” Campofrio Active Snack.  Îl mănânc în timp ce introduc documentele noului dosar. Mai am ”ceva” treabă, trebuie să-mi stabilesc și agenda pentru săptămâna viitoare, întâlnirile de Luni și mai este proiectul, dar culmea, sunt în regulă. Nu mă doare capul, stomacul nu se răzvrătește, mă uit la ceas, este aproape de sfârșitul programului, 16,35.

Îi propun colegului meu să terminăm ultima parte a proiectului, chiar dacă stăm peste program, dar el refuză politicos spunându-mi clar că ”este epuizat și să lăsăm pe Luni. În plus, nu înțelege cum de mai rezist și eu. ”

Ai luat energizante? ” mă întreabă glumind.
”Da, de data asta chiar am mâncat un snack active”, îi răspund cât se poate serios dar cu energie și încep să – i povestesc despre sursa energiei mele.  Nu o lua ca pe un miracol, nici eu nu o iau așa până nu mă conving definitiv. Este doar prima zi în care am mâncat Campofrio Active Snack, dar mă simt bine, am energie, nu îmi este rău, uite, mai am unul, hai să-l împărțim.

La final

Împărțim snackul, terminăm ce mai este de făcut și lăsăm totuși proiectul pe Luni, când vom continua să avem cu noi meat snack Campofrio, care sper să devină aliatul nostru în viața aceasta plină, activă, intensă, nebună.

”În plus, îi mai spun colegului, dacă achiziționezi Campofrio Active Snack până la sfârșitul lunii ianuarie, te poți înscrie pe site-ul lor și poți câștiga premii săptămânale”.

”Okay, deal, îmi spune colegul meu mulțumindu-mi pentru informații și snack 😊, weekend frumos, ne vedem Luni. Plini de energie!”

A, era să uit: le găsești la A..C...

Dragii prieteni, puteți recurge și voi la soluția Campofrio Active Snack în situațiile pe care sunt sigură că nu vă sunt străine, la birou, cursuri, întâlniri, etc. și să participați la campania Campofrio.

Succes!


Distribuie articolul să afle și prietenii tăi de sursa de energie.

UniquebyMm


Articol participant la campania BlogalInitiative.