sursa foto facebook Cris Smile

 

Bun găsit!

Tu zâmbești după vizita la stomatolog?

Ați sesizat cumva lipsa mea de pe aici câteva zile și v-ați întrebat care ar putea fi motivul? Ei bine, a fost unul important și dureros, probleme cu dantura.

Despre vizita la cabinetul stomatologic, cei mai mulți nu vor să audă sau să vorbească. De ce? pentru că nu este o plăcere să mergi la o ședință de ”tortură”,  cum  este privită de majoritatea dintre noi. Asta vine din experiențele pe care le-a avut fiecare, de educația primită sau dobândită, de medicul stomatolog, cabinetul de stomatologie aparatură…etc. Dacă experiența ta(mea) a fost una de calvar, ai fost supus chinurilor, doctorul te-a mai și apostrofat, aspectul interiorului era sub standardele impuse sau și mai rău de atât, te-ai trezit că ai căpătat și vreun virus (B, C, HIV), ai doua opțiuni:

faci tot posibilul (cam imposibil) să nu ajungi la cabinet/medic de stomatologie sau

cauți, te informezi și mergi într-un cabinet care respectă toate normele impuse, cu medici care știu nu doar medicină (stomatologie) ci și cum să o aplice, astfel încât să empatizeze, fie și măcar puțin, cu tine cel aflat în suferință.

Experiența mea

Am pentru voi povești reale, trăite de mine, așa cum știți că fac de regulă, în legătură cu subiectul pe care doresc să-l abordez, relația pacient – medic stomatolog. Prima mea vizită la stomatolog a avut un impact negativ și hotărâtor pentru mulți ani. Speriată până în măduva oaselor din tot corpul meu de zgomotele instrumentelor, durerea provocată și lipsa de înțelegere a medicului, evitam să ajung la stomatolog și înduram cu stoicism dureri atroce. Ca un făcut, când îmi luam inima în dinți și alegeam să curm problemele cu o vizită la stomatolog, dădeam peste același tip de abordare/tratament. Mi-a rămas în minte o astfel de  experiență, mai ales pentru replica primită.

După ce îndurasem aproape o săptămână de dureri, speriată de infecție și alte complicații, merg cu vitejie la stomatolog, pregătită psihic, conștientizând că este soluția corectă. Ajung în cabinetul neprietenos, care mirosea a tot felul de substanțe înțepătoare asemeni arsenicului, explic ce anume mă aduce acolo și tremurând din toate încheieturile, iau loc pe scaun. Încercând să mă stăpânesc, strâng tare brațele scaunului cu mâinile, aș fi strâns din dinți dar nu era cazul, închid ochii, deschid gura și aștept intervenția. În loc de asta, aud un glas enervat : ”dragă, de alintat să te alinți acasă soțului, iubitului, etc, nu la mine în cabinet ” și a pornit să agite clești, freze și alte instrumente iar zgomotele produse de metalul acestora să – mi afecteze grav timpanele. ”Trebuie o intervenție, dar fără anestezie că…”

A fost ultima oară când am mai mers la un cabinet stomatologic despre care să nu-mi iau o mie informații, de feedback-uri, recomandări, etc.

Am aflat despre Cris Smile

Așa am și făcut în următoarea perioadă, mi-am găsit medicul și cabinetul potrivit, pentru că iată, dragii mei, până atunci, nu eram atât de convinsă că personalizarea serviciilor poate funcționa aproape în toate domeniile. Reușisem să depășesc toate fricile, mergeam la cabinetul care era atât de bine amenajat, cu muzică relaxantă și medicul care lucra doar dacă eram destinsă, stabilindu-se între noi o relație medic- pacient bazată pe comunicare și încredere. Toate bune și frumoase până în momentul în care medicul a plecat din țară și iată-mă iarăși nevoită să o iau de la capăt.  Cum experiențele neplăcute din trecut nu mai doream a le repeta sub nici o formă, căutările mele au durat ceva, dar am găsit ceva cere mi-a stârnit interesul: Cabinet Stomatologic Cris Smile.

 

sursa foto facebook CrisSmile

Cabinet Cris Smile

M-a atras în mod deosebit a fost empatia cu care spun că abordează clientul și personalizarea pachetelor/ serviciilor, cunoscând opinia mea din acest punct de vedere. Dacă aș fi știut că 40 de secunde de compasiune reduc teama pacientului, așa cum am aflat de la medicul Cristina Munteanu #doctorempatie, m-ar fi scutit de multe experiențe neplăcute și aș fi reușit să salvez niște dinți/măsele. Uite câteva lucruri despre Cabinetul stomatologic Cris Smile pe care le-am aflat:

  • experți în terapie de stomatologie pentru copii și adulți,
  • oferă variate cure dentare într-o structură medicală unică,
  • deține aparatură, echipamente și tehnologie moderne,avansate,
  • tratamente profesionale,
  • ambient sigur pentru toți pacienții .și prețuri rezonabile și transparență totală.

Echipa cabinetului Cris Smile formată din personal medical competent, pune alături de muncă pasiunea pentru a reda zâmbetul, cu accent pe comunicarea cu pacienții, crede în terapiile pe înțelesul fiecărui pacient, pe empatie și confort.

Ce tratamente oferă

Din lista completă a tratamentelor profesionale de stomatologie cu adresabilitate copiilor și adulților aș enumera: ortodentie, implant dentar, profilaxie dentară, pedodontie (copii), chirurgie dentară, endodontie, parodontologie , estetică dentară sau facială, etc. Și mai spun ei că totul se întâmplă la prețuri rezonabile și transparență totală.

Cabinetul* din București este relativ la îndemână, distanța nefiind una foarte mare pentru mine, cu un program foarte accesibil, L – V de la 9 la 21 , S de la 10 la 14, aspectul prietenos, elegant și foarte curat, toate văzute pe site, adăugate la prezentarea de care am amintit mai sus, m- au convins să fac o programare.

Tu zîmbești după vizita la stomatolog?

Logo Cris Smile

Mă voi convinge astfel cu ochii mei, dar mai ales pe dantura mea, dacă toate acestea se întâmplă cu adevărat și dacă voi ieși zâmbind după vizită.

Până data viitoare, când sper să fie fără dureri, sănătate maximă!

 

 

 

 

UniquebyMM

 

 

*Adresa Cabinet București

Str, Malcoci nr. 2, Bl. 36, Sc B, Ap 59, sect 5

Sursa info și foto http://www.cris-smile.com/, pagina de Facebook

Articol campanie BlogAwards

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0