Bun găsit, dragi prieteni! Mai sunteți în vacanță? ”Daaa”, parcă vă și aud  răspunsul. În regulă, petreceți în continuare cât mai frumos. Cred însă, că nu v-ați luat vacanță totală, din aceea fără telefoane, tablete, tv, fără social … chiar nu cred. Ei, dacă este așa cum cred eu (cum fac eu :)), înseamnă că aveți toate șansele să citiți câte un articol din care să aflați noutățile. Spre exemplu, ați putea citi articolul (meu) acesta  din care să aflați despre un eveniment viitor, exact la finalul vacanțelor. Și, nu vorbesc despre orice fel  de eveniment, ci despre unul foarte important, de mare anvergură: Webstock 2018. Anul acesta, am primit vestea (hmmm, nimic nu este întâmplător!), că sunt blogger acreditat al evenimentului. Atenție, coincide cu, (pauză) tobe, bum, bum, taaa-daaam …  Evenimentul aniversar Webstock 10 ani!

Evenimentul aniversar Webstock 10 ani

Evenimentul aniversar Webstock 10 ani

Ce spuneți, v-am stârnit interesul? V-am spus eu că merită să aruncați un ochi pe știrile din blogosferă! Cum să-ți scape asemenea veste, cum să ratezi asemenea sărbătoare? Cum să nu răspunzi prezent la cel mai mare eveniment de social media care reunește  pasionații de online? Pentru că, așa cum știți deja, Webstock aduce cele mai noi tendințe în social media susținute de speakeri renumiți și se adresează:

  • bloggers
  • vloggersr
  • influencers
  • media celebrities
  • social media consulatnts
  • digital managers
  • instagrammers
  • PR specialists
  • community managers

Evenimentul aniversar Webstock 10 ani

Evensys, organizatorul evenimentului, în parteneriat cu Vodafone

Evensys, organizatorul evenimentului, în parteneriat cu Vodafone, ne dau întâlnire pe 5 octombrie 2018 la JW Marriot Bucharest Grand Hotel. Cel mai vechi și cel mai mare eveniment se desfășoară pe durata întregii zile și cuprinde Conferințe și Premiile Webstock. Conferințele cuprind întâlniri interactive cu expuneri despre noi tendințe în social media, bune practicicomunicare și promovare.

Gala Webstock Awards va fi despre recunoașterea celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media produse în România din ultimul an și premierea lor.

Am un pont pentru voi, cei atenți (și în vacanță) la ce se întâmplă în materie de evenimente: încă mai poți solicita acreditare la eveniment, pe site-ul oficial: http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top și încă sunt deschise înscrierile la Webstock Awards.

Evenimentul aniversar Webstock 10 ani

Programul

Programul, bine structurat, cum numai Evensys știe să o facă,  începe la ora 9.00 cu două  sesiuni de conferințe până la 13.30, de la 14.30 la 18.00 sesiuni paralele iar de la ora 19.00 la 21.00, Gala Webstock Awards.  Bineînțeles, nu lipsesc pauzele de cafea, masa de prânz, socializarea sau ședințele foto (prietenii știu :)).  Pe tot parcursul zilei, este liber la postări pe rețelele de socializare, pentru prieteni sau cei care nu reușesc să fie prezenți. Nu uitați să folosiți hashtag-ul oficial  #webstockro și să anunțați posibilitatea urmăririi live a ediției.

După ce aflăm ultimele tendințe în social media, cum a evoluat mediul online, cunoaștem  comunitatea pasionată de mediul digital și ne-au inspirat proiectele și oamenii remarcabili din online, vine partea high. Mă refer la Webstock Party care va avea loc  între orele 21.00  – 00.00. 

Închei cu ferma convingere că va fi o ediție memorabilă, despre care vor curge râuri de cerneală, ăăă, asta, litere pe tastatură, povești și comentarii, multă vreme după. Aștept comentariile voastre cu privire la participare, program, experiențe din anii trecuți și altele. Desigur, vă dau și un punct de întâlnire: holul JW Marriot, canapeaua din dreapta :).

Până data viitoare, vacanță minunată și succes la înscriere! Ne vedem la #webstockro!

 

UniquebyMM

 

Sursa: www.facebook.com/webstock/,http://bit.ly/2MvPrVE, http://bit.ly/2Mgbmkm

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0