Salut! Vă amintiți cu siguranță, promisiunea unui articol despre aventura mea Webstock aniversar 2018. Chiar dacă ați uitat, nu-i nimic, ne amintim împreună :). Deși a trecut ceva timp de la acest eveniment, amintirile sunt încă acolo, bine păstrate în memorie. De ce? foarte simplu: a fost prima mea participare la Webstock și a coincis cu aniversarea de 10 ani. Și, a fost diferit de alte evenimente cu același format.

Aventura mea Webstock

Dar, să o luăm cu începutul. Mi-am dorit să particip la Webstock încă de anul trecut când nu știam care este procedeul, pe cine să întreb, cu cine să mă consult etc. Așadar, odată ratat momentul, am rămas cu speranța că voi avea mai mult succes la următoarea ediție. S-a întâmplat exact așa, fiind printre primii bloggeri acreditați care au primit invitație. Mulțumesc Cristi Manafu, mulțumesc Cristian Dumitru! Așadar, astăzi aflați despre aventura mea Webstock!

Aventura mea Webstock

Cu doar o săptămână înainte de eveniment, lucrurile s-au precipitat și programul devenise atât de încărcat încât emoțiile s-au declanșat instant. Rețelele sociale au totuși meritul lor iar eu am beneficiat de acesta, prieteniile din online (apropo, le doresc concretizate, duse și în offline!) ajutându-mă la mobilizare.

Stabilind un punct de întâlnire – nimeni nu s-a prezentat :)-, am reușit totuși să întâlnesc destul de mulți prieteni din online. Prima mulțumire, mai ales sufletească, a fost aceea că am reușit să ajut un om să-și împlinească visul. Și, să leg o prietenie reală cu Georgiana.

Aventura mea Webstock

Evenimentele aniversare au alt aer, prin urmare Webstock aniversar 2018 avea surprizele și spectaculozitatea lui. Începând cu locul în care lăsam mesajul aniversar, colțul caricaturilor realizate pe loc, până la invitați/speakeri.

Aventura mea Webstock

Experiențe & succes

Viața este o școală continuă, spun eu, deschisă fiind întotdeauna la informații noi, povești de succes ale semenilor, indiferent de mediul din care provin sau vârstă. Dacă succesul și vizibilitatea Andreeei Esca, Cabral Ibaka, bloggeri, vlogeri sau influenceri renumiți, China Birta,  îmi erau cunoscute, am avut parte de surprize extraordinare. Am învățat lucruri, lecții noi.

Am avut revelația să cunosc o persoană pe care nu o știam nici măcar din online (mea culpa!), offline. Tânăra vloggeriță Bianca Adam alias Tequila, m-a surprins extrem de plăcut. Pur și simplu cuvintele nu au greutatea pe care aș dori-o, prin urmare spun doar mută de admirație: just chapeau, Bia!Aventura mea Webstock

Surprize live!

Alt moment extraordinar de plăcut a fost cel pe care organizatorul Evensys l-a reușit: Delia, live cu ”Trăiește frumos”, reclama și motto-ul Vodafone, unul dintre parteneri. O da, ”Real, real, am uitat să trăim, nu ne prea mai vorbim…” fredonez de atunci mereu.

Aventura mea Webstock

Între conferințe, la cafea, dulciuri spectaculoase oferite în cinstea aniversării Webstock sau diverse surprize,  ședințe foto sau oferte de prezentare a brandurilor prezente, socializăm la maximum.

Sunt oameni pe care mi-am dorit enorm să-i întâlnesc dar nu visam să se întâmple prea curând. Oameni dragi mie, care au avut sau au legătură cu activitatea de blogger și pe care i-am întâlnit când mă așteptam mai puțin (deloc): La Webstock aniversar 2018!

Pe Ioana, de la care am învățat primii pași în blogging, am întâlnit-o întâmplător, într-una dintre pauze, apucând să schimbăm câteva fraze. Sperând să mă pot bucura de conversație cât mai mult timp, ceva care m-a surprins neplăcut s-a întâmplat în așa fel încât s-a terminat brusc și în coadă de pește :). Probabil că așa trebuia să se întâmple pentru a avea plăcerea să o întâlnesc pe Monica Anghelovici.

Aventura mea Webstock

Spre final, după atâtea câte se petrecuseră, înainte de începerea galei i-am (re)întâlnit pe Claudia și Albert, o reală plăcere. Ni s-au alăturat Cătălina Coman, Cristian și Georgiana, încercând să facem o trecere în revistă și imortalizând momentul.

Aventura mea Webstock

De ce a fost Webstock diferit?

Vă spuneam că Webstock a fost un eveniment diferit de celelalte la care am participat iar dacă nu v-ați dat seama din cele povestite că așa a fost, punctez puțin.

  • Speakerii din diverse domenii. De la inventatorul ochelarilor pentru nevăzători, Cornel Amariei, doctorul de inimi, Vasi Vasilescu, la Florin Grozea, Teodora Teo′s Kitchen și Samsung sau Bianca Adam și vedetele de mai sus.
  • Surprize, sesiuni foto, cadouri la fiecare pauză
  • Socializare și comunicare, prietenii
  • Surpriza muzicală
  • Vedete de succes în domeniile lor și experiențele din social media
  • Gala premiilor Webstock
  • Petrecerea

Aventura mea Webstock

Închei spunându-vă că aventura mea Webstock a fost una dintre cele mai frumoase și interesante la care am participat. Aventură care reprezintă doar începutul, pentru că am primit deja invitație pentru ediția cu numărul 12 Webstock din 4 octombrie 2019.

Vă aștept și pe voi la ediția următoare, să ne cunoaștem sau să ne revedem și să trăim împreună o altă aventură Webstock. Până data viitoare, spor în toate, trăiri intense și înscriere cu succes!

 

UniquebyMM

 

P.s. Punctul de întâlnire, holul JW Marriot, canapeaua din dreapta, ora 8.40 :)