Bun găsit! Timpul trece fantastic de repede și pare că este din ce în ce mai greu de ținut pasul cu el. S-a scurs atât de repede încât nici nu am realizat că am trecut peste evenimente pe care aș fi vrut să le împart cu voi. Trec repede la fapte și fac acum o retrospectivă. La începutul lunii noiembrie, am participat pentru prima dată la Travel Experience Conference și, am fost tare fericită. Am înțeles ceva foarte important: trebuie și putem, să ne promovăm singuri țara.

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Fără așteptări, fițe, angoase, văicăreli și alte cele. Fiecare dintre noi poate face ceva, mult, puțin, după posibilități. La eveniment am cunoscut oameni cu idei și acțiuni extraordinare, oameni deschiși, oameni care fac lucruri.

Mi-a plăcut atât de mult încât nici nu știu ce să spun mai întâi. Mi-am făcut noi prieteni, am aflat lucruri interesante și sper să fie primul pas către comunitatea travel experience. Invitați și speakeri, bloggeri, reprezentanți, toți au fost de excepție:

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

  • Tudor Maxim, Fondatorul #ExperienceBucharest și #ExperienceRomânia
  • Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR)
  • Mihai Jurcă, Președintele Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea
  • Alex Filip, fondator Bucharest City App
  • Flavia Voinea, Director București FM
  • Cezar Dumitru, Autor al blogului românesc de succes, ImperatorTravel.ro
  • Stephen Chrisanthus, Manager al destinației turistice Florida, USA
  • Reprezentați ai Autorităților de Promovare Turistică din Thailanda, Grecia, Dubai în România.

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Promovare

După cum probabil ați observat, am postat pe instagram și fecebook locuri prin care trec, obiective, tot ce poate convinge un turist să viziteze România. Știu că mă urmăriți, de aceea vă rog să o faceți în continuare și să contribuiți cu aprecieri și distribuiri să afle toată lumea. Hai să ne promovăm țara!

Urmează subiectul despre care nu am vrut să vorbesc pentru că sunt mai degrabă adepta principiului fapte nu vorbe. Ce m-a făcut să mai reflectez și să-mi schimb opinia, este bine să aflați și voi, prietenii mei și, eventual să vă implicați. Mai exact este vorba despre campaniile umanitare. Una este legată de necruțătorul cancer și sunt tare fericită că am reușit să ajutăm un om, prieten, blogger și să atingem ceea ce ne-am propus. Mai sunt etape de parcurs, sper la același succes în restul campaniei.

A doua campanie este inițiată cu ocazia sărbătorilor, ”Spune DA. Fii Moș Crăciun pentru un copil / bătrân amărât!”, pentru copiii din Vulturești -Vaslui și pentru bătrâni. Aici, am să insist puțin și am să detaliez. Simt nevoia mai întâi să subliniez că nu este deloc important ce denumiri au astfel de campanii.

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Implicare

Decât să pierdem timp și energie criticând și observând, oare nu este mai bine să ne concentrăm pe ce am putea face fiecare dintre noi? Avem haine curate și în stare bună pe care nu le folosim, avem jucării, produse de îngrijire personală, cărți sau chiar bani de care ne putem lipsi? Facem un pachet/donație pentru un copil/bătrân și bucuria lui este fericirea noastră.

Dacă nu este campania aceasta, cu siguranță sunt altele sau, puteți face pur și simplu, ceva pentru un copil/bătrân sărman dintr-un cămin, alte instituții de genul. Repet, important este să facem lucruri, gesturi, nu doar să povestim, apreciem, comentăm etc. Făcând un gest de acest fel, facem de fapt ceva pentru noi.

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Spectacol

Schimb registrul, trec la ceva vesel: spectacolul de revistă al Teatrului Constantin Tănase, ”Hai România” în regia lui Alexandru Arșinel. Un spectacol cu toate ingredientele necesare destinderii dar și succesului. Mi-a mers la suflet, am petrecut aproape 3 ore într-o atmosferă extraordinară. Iubitorii spectacolelor de revistă știu despre ce vorbesc. Mă gândesc să scriu ceva legat de tema spectacolului. Până atunci, luați-vă bilete și mergeți la spectacol.

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Apoi, am pornit la pas prin București, până în Centrul Vechi. Aflându-ne într-o companie foarte plăcută, am admirat Bucureștiul noaptea. Și, pentru că trebuia să ne tragem sufletul, nu-așa? :) , am făcut un popas la Crama Domnească. Am mâncat și ne-am delectat simțurile, inclusiv cele auditive. Dar, și despre acest subiect, mai pe larg, în alt articol..

Printre evenimente, campanii, spectacol și degustări

Doar o vorbă mai am de spus după care intenționez să mă opresc: duminică (25 noiembrie 2018) vă aștept la Romexpo. Sunt invitată la  Goodwine 2018 –Organizat de Asociatia Micilor Producatori de Vinuri din Moldova şi Goodwine – Romania’s wine fair. Despre degustări, impresii și alte picanterii, într-un articol, evident, după eveniment.

Până data viitoare, prețuiți fiecare clipă, bucurați-vă de tot ce vă oferă viața și fiți darnici a rândul vostru.

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0