Bun găsit! Pentru Corpul Tău – Produse necesare în orice casă. M-am obișnuit ca din când în când, să comand pentru produse necesare în orice casă, pe site-ul Pentru Corpul Tău. Găsesc toate produsele la un loc și nu sunt nevoită să dau o mie de comenzi, prețurile sunt accesibile iar comanda ajunge foarte repede. Găsesc aici de la produse cosmetice, produse de igienă, pentru copii, suplimente nutritive la produse pentru casă, intime, tehnico-sanitare sau ceaiuri. Acestea sunt câteva motive și cele mai importante pentru care fac cumpărăturile de pe Webshopul Pentru Corpul Tău. Crema de gălbenele cu vitamina E, deodorant de cameră, crema de mâini, tratament unghii și gel anti-molii sunt alegerile mele. Iar opiniile mele despre acestea le  veți afla în continuare.

Pentru Corpul Tău - Produse necesare în orice casă

Pentru Corpul Tău – Produse necesare în orice casă

Crema de gălbenele cu Vitamina E

Este crema care nu-mi lipsește din casă, deoarece o folosesc pentru întregul corp: la buze, ochi, mâini până la picioare sau corp. Mai mult, este crema folosită de toată familia. Cum ultima cutie de rezervă i-am dăruit-o mamei, rămași fără crema “minune”, am pus-o pe lista comenzii Pentru Corpul Tău.

Gălbenelele sunt cunoscute și folosite de secole întregi  în domeniul medical, dar și în scopuri cosmetice. Cunoscute pentru efectul calmant, cicatrizant și emolient, gălbenelele sunt folosite pentru uz extern atât pentru copii cât și pentru adulți.

Crema de gălbenele este fină și moale, are un miros plăcut și este ideală  în vindecarea arsurilor dar pentru o piele care necesită regenerare. Eficientă pentru înmuierea pielii foarte uscate, crema de gălbenele o folosesc pentru călcâie, coate dar și pentru corp.

De asemeni, este foarte utilă în tratarea iritațiilor, inclusiv la copii, cât și pentru buze sau răni superficiale. Mirosul de gălbenele și conținutul bogat de uleiuri volatile transformă crema de gălbenele într-un adevărat dușman al insectelor, reușind să țină departe țânțarii. În același timp, este ideală în perioadele reci și umede, folosită pe o perioadă îndelungată, ajuta corpul să nu mai piardă căldură.

Pentru Corpul Tău - Produse necesare în orice casă

Cum spuneam, crema de gălbenele este pur și simplu nelipsită din casă dar și din vacanțe. Am o povestioara haioasă în legătura cu vacanța și crema de gălbenele. Într-o vară, aflați în vacanță la greci, doamna dirigintă a copilului, a făcut insolație. I-am spus că eu folosesc crema de gălbenele. Puțin nedumerită a luat crema iar a doua zi nu știa cum să-mi mulțumească. Crema de gălbenele făcuse adevărate minuni!

Conține: gălbenele, vitamina E, petrolat, ulei de soia, glicerină simplă, parafină lichidă, acetat tocoferil.

Deodorant cameră

Îmi place să folosesc uleiuri esențiale, bețișoare și lumânări parfumate pentru o atmosferă relaxantă și parfumată în întreaga casă. Mai ales acum, când perioada rece și-a făcut simțită serios prezența și stăm mult mai mult timp în casă, simt nevoia să mă bucur de arome și parfum de levănțică, revigorant și magic.

De data aceasta am dorit un deodorant de cameră pe care să-l pun în living, unul pe care să-l programez să difuzeze parfumul în toată casa. Am ales deodorantul de cameră Glade – conceput de case de parfumuri exclusiviste care  reușește să creeze o atmosferă minunată. Arată bine, sunt revăzute cu baterii, iar deodorantul poate fi înlocuit cu rezerve după ce se termină.

Crema pentru mâini Kallos Spa

Crema pentru mâini conține ulei de portocale din Brazilia și ceramidă care hidratează adânc pielea. Datorită formulei speciale se absoarbe foarte bine în piele, are un miros extraordinar de plăcut, hrănește și regenerează pielea uscată.  Pielea mâinilor și cuticulele devin mătăsoase și moi, lăsând o senzație plăcută de catifea la atingere.

Pentru Corpul Tău - Produse necesare în orice casă

Pentru Corpul Tău – Produse necesare în orice casă

Tratament unghii

Gelul tratament pentru unghii de la Wibo l-am ales pentru a doua oară, deoarece am fost foarte mulțumită de el. Este un tratament care contribuie la menținerea unei bune condiții al unghiei și m-a ajutat să refac aspectul unghiei. Exfoliate și moi, după o perioadă în care nu le-am mai aplicat măcar un strat protector, unghiile mele nu arătau deloc bine. Gelul tratament 9 în 1 Argan Power de la Wibo acționează asupra a 9 aspecte diferite:

– întărește,

– hidratează,

– are efect anti-ageing,

– remineralizează,

– albește,

– vindecă,

– este antioxidant,

– antifungic și

– conferă protecție UV.

Raid deodorant -gel împotriva moliilor

Ultimul produs este pentru dulapurile cu haine, deodorant -gel împotriva moliilor. Raid are acțiune puternică împotriva insectelor și poate fi utilizat în siguranță. Omoară moliile dar protejează și hainele pentru 3 luni, iar esența sa parfumează în mod plăcut șifonierele și sertarele din casă. Are o acțiune repetentă și parfumează plăcut hainele. Folosesc aceste  deodorante gel pentru dulapuri, bineînțeles varianta lavandă :), deoarece pot fi agățate sau puse printre haine. 

Acestea au fost produsele comenzii mele pentru care sunt încântată și pe care vi le pot recomanda sincer. Sunt produse necesare oricui și,  sunt convinsă că sunt prezente în majoritatea caselor. Voi le folosiți? Care sunt cele mai utilizate produse dintre cele prezentate? Obișnuiți să comandați pe Webshopul Pentru Corpul Tău? Aștept comentariile.

 

Până data viitoare, spor la cumpărăturile de care aveți nevoie!  

 

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți! :)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0