Salutare, dragilor! Din categoria #experiențe sau de prin viață adunate, am o noutate. Povestea a început chiar întâmplător, deși nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este întâmplător. So, cu sau fără alinierea planetelor, cert este că s-a întâmplat să aflu despre Sereni Capelli.

Cuprins

Sereni Capelli – rezutate & opinii

Sereni capelli

Produsele Sereni Capelli, care stimulează părul să producă din nou culoarea naturală. Bineînțeles, sună tentant. Dar nu sunt genul care crede în minuni. Și nici nu mă grăbesc să iau produse despre care nu am toate informațiile. Prin urmare, m-am documentat. Așa am aflat- de pe site-, că este un brand internațional cu produse cosmetice inovative.

Fabrica se află în Veneto Italia iar produsele sunt create în laboratorele Sereni Capelli. Testate și produse la cele mai înalte standarde, în condiții de igienă și siguranță, respectând normele europene. Acesta a fost punctul de la care am plecat în informarea mea. Deoarece, da, pentru mine sunt importante informațiile despre brand, testare, condiții de fabricare.

Am continuat cu informațiile despre produsele pentru păr: Crema Forte Hair Elixir și Șamponul Hair Elixir. Pachetul format din aceste produse face parte din tratamentul gamei Hair Elixir. Ce face Crema Forte Hair Elxir? 

268939758 467765271362756 4611244579853861984 n Sereni Capelli - rezutate & opinii

Beneficiile Cremei Forte Sereni Capelli

Ei bine, informațiile (și review-urile) spun că are următoarele beneficii:

  • Tratează părul alb și previne apariția acestuia
  • Readuce culoarea părului natural – dacă este negru la origine, va deveni negru, dacă e blond, va fi blond după aplicarea tratamentului
  • Tratează în totalitate căderea părului
  • Regenerează părul care a căzut de- a lungul timpului (dacă există fuliculum)
  • Tratează în totalitate dermatita și mătreața
  • Elimină bacteriile de la nivelul scalpului
  • Oprește și combate mâncărimile
  • Îndepărtează treptat și previne mirosurile neplăcute
  • Îngroașă firul de păr și crește densitatea acestuia
  • Hidratează și repară pielea și firul de păr.

Important de menționat: produsul nu conține pigmenți de vopsea sau coloranți. Poate fi folosit de oricine (cu vârsta cuprinsă  între 18 și 99 ani) și nu conține alergeni. Suficiente motive să atragă, nu-i așa?

Povestea

Cum părul meu arăta tare obosit, căzuse foarte mult și îmi era efectiv teamă să-l mai vopsesc, mă încadram perfect. Așadar, am luat hotărârea de a încerca cele două produse Seren Capelli, formula tratament. Rezultatele promise ar trebui să apară după patru săptămâni de utilizare. De asemenea, se specifică foarte clar, tratamentul trebuie respectat întocmai instrucțiunilor de utilizare.

Oricum, eram aproape de a intra în panică datorită condiției în care se afla părul meu. Deși, cum spuneam mai devreme nu mi-am setat așteptările la un nivel ridicat. Cu alte cuvinte, nu aveam convingerea că se va întâmpla o minune. Totuși, le-am acordat ceva încredere după tot ce aflasem și am comandat.

Crema Forte Hair Elxir Sereni Capelli se aplică pe scalp și se masează foarte bine. Se acoperă și se stă între minim 1 oră și maxim 4 ore. După acest interval, ingredientele nu mai acționează. Recomandarea de aplicare este de 2 ori- 4 ori pe săptămână.

sereni capelli

Hair Elixir Shampoo

Hair Elixir Shampoo, al doilea produs al tratamentului este creat să completeze acțiunea cremei. Șamponul Sereni Capelli conține aditivi speciali cu rolul de a accelera și intensifica tratamentului. Deși este un șampon cu eficiență ridicată, nu este recomandat singur, decât în perioada de întreținere. În cadrul tratamentului, șamponul se utilizează după aplicarea cremei, ori de câte ori ne spălăm pe cap- 2-4 ori pe săptămână.

Experiența mea

Urmează experiența mea cu tratamentul Sereni Capelli Hair Elixir Crema Forte. Să încep cu …, începutul. Logic, nu? În primul rând, mi-a plăcut rapiditatea cu care au fost expediate produsele. Ceea ce, de ce să nu o spun, a dus la creșterea procentajului de încredere. Astfel, în treacăt fie spus, cu mare nerăbdare, am și trecut la testat.

Cum am procedat eu, care am un păr scurt, dar nu foarte scurt? Mai exact, peste cei 10 cm lungime recomandați. Și mai concret de atât, eu am ales tratamentul recomandat pentru păr scurt (10 cm). Logica sau motivul care au stat la baza alegerii a fost să folosesc tratamentul doar la rădăcina părului. De notat: nu aplicasem vopsea, de aproximativ 3 luni și jumătate, dar încă era pe mare parte a părului.

Eu am folosit tratamentul de 2 ori pe săptămână. Cu alte cuvinte, am aplicat Crema Forte Sereni Capelli conform indicațiilor. Am procedat la aplicarea cremei la rădăcină și am masat bine pielea scaplului, timp de 3-5 minute. Apoi, am pieptănat pentru a se întinde și pe lungimea firului de păr. Am acoperit cu un turban și am lăsat să acționeze timp de 1-3 ore.

Rezultatul

La început am lăsat doar o oră. Mi-am dat seama însă că eficiența poate fi sporită dacă las crema să acționeze mai mult. Instrucțiunile spun că timpul este între 1 și 4 ore, însă nu se specifică eficiența în funcție de timp. După scurgerea celor 3 ore, am spălat cu șamponul Hair Elixir Serenei Capelli. Bineînțeles, rezultatul este cel care interesează. Cu siguranță, doriți să-l aflați și voi, nu-i așa?

Păi, rezultatul s-a putut observa în cazul meu, după aproximativ 3 săptămâni. Părul alb de la rădăcină începuse să capete o tentă de castaniu foarte deschis. Culoarea mea naturală fiind castaniu deschis.

Cu fiecare utilizare a tratamentului Sereni Capelli, rezultatele erau mai vizibile. Părul nu mai cădea atât de mult, aspectul era clar îmbunătățit. Iar firele albe,  din ce în ce mai puține, în nuanțe foarte apropiate de culoarea naturală.

20230509 092312 Sereni Capelli - rezutate & opinii

La finalul tratamentului

Ce mi-a scăpat, ce am învățat

Trebuie însă să vă mărturisesc ceva. Cu toată rigurozitatea mea în ceea ce privește documentarea, tot mi-a scăpat câte ceva. Spre exemplu, utilizarea unei căști de duș după aplicarea cremei, intensifică rezultatele. Cum nu am știut, am folosit- o doar spre finalul tratamentului. Într-adevăr, se observă diferența.

Alt aspect care mi-a scăpat din vedere este faptul că produsul acționează asupra cheratinei active. Fiind prezentă și sub unghii, crema a acționat și a dus la colorarea acestora. Abia după câteva utilizări am observat acest aspect. Atunci mi-am dat seama că era necesară utilizarea mănușilor din plastic.

La final

Cu toate acestea, sunt destul de mulțumită de rezultatele tratamentului Sereni Capelli. Pot spune chiar că mi-a salvat părul. Deoarece, părea că nu mai am nicio soluție. Și nicio șansă de a stopa căderea, a deveni mai lucios, mai frumos. Încă nu pot spune că s-a îngoșat, devenind mult mai rezistent, dar este o schimbare vizibilă în bine. 

Cât despre culoare, date fiind mențiunile făcute, am obținut un fel de balayage foarte plăcut, natural. Mai exact, având încă vopsea cam pe jumătate, trei sferturi din lungimea părului și destul de mult alb. Ce urmează după această perioadă de tratament?

Ce urmează

O consolidare a tratamentului Sereni Capelli. Consolidarea constă în utilizarea Cremei Forte și a șamponului de 2 ori pe săptămână, pe o perioadă de 6 luni. După acesastă perioadă, dacă rezultatele sunt cele scontate, se trece la menținere. Aceasta constă în utilizarea Hair Elixir Șampoo la fiecare spălare a părului.

Pentru asigurarea unui boost de minerale, folosim Hair Crema Forte o dată la 1-2 săptămâni. Asta,  dacă nu folosim Hair Elixir Gel Intenso. Dacă folosim Gel Intenso (Sereni Capelli), nu mai este necesar acest boost. Bineînțeles, dacă mi-a plăcut rezultatul, înseamnă că îmi doresc să continui. Și desigur, să vă împărtășesc noutățile.

Știați de aceste produse pentru păr? Dar despre brandul Sereni Capelli? Cum vi se par, ce opinii aveți? Aștept comentariile!

Până data viitoare, fiți deschiși, fiți voi înșivă!

Cu sinceritate și drag,

MM

Sursa foto: arhiva personală

Articolul nu este un advertorial!

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

bumbăcel

clătite

disini

 

Rate this post