Bun găsit! Cum am construit casa de vacanță Rogojel. Cu toții avem un loc de care ne-am îndrăgostit, care ne-a cucerit prin așezarea, peisajele, forma de relief sau liniștea lui. Un loc numai al nostru, cu care am simțit că vibrăm din prima clipă în care l-am văzut și ne-a transmis energia sa. Acolo unde ne-am dori să ne construim cuibul, casa visurilor în care să trăim cele mai frumoase momente. Desigur, nu puteam să nu mă număr printre cei care au astfel de vise și povești. Prin urmare, vă invit să aflați povestea locului meu drag și a casei de vacanță pe care mi-am dorit  să o construiesc.

Cuprins

Cum am construit casa de vacanță Rogojel

WhatsApp Image 2019 02 07 at 11.12.59 Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Vindem Ieftin

Povestea a început când am vizitat pentru prima dată Ardealul. Fiecare drum, fiecare popas, fiecare loc descoperit mă fascina și mă copleșea. Dar dintre toate, Rogojel – Cluj, satul așezat pe versanții muntelui Vlădeasa mi-a umplut inima cu frumusețea lui și mi-a tăiat respirația. L-am simțit ca pe o binecuvântare, îndrăgindu-i până și numele, înainte să aflu de unde provine:

Răspândirea pe o suprafață însemnată a așezărilor, a determinat locuitorii se adunau pentru rugăciune într-un anumit loc. Se numea “Dâmbul bisericii” –  “Rogo Deo” – “Rugăciune către Domnul”, deși pe vremea aceea nu aveau nici măcar biserică.

Din momentul în care l-am văzut, mi-a rămas în suflet și, orice aș fi făcut gândul îmi zbura la locul acela binecuvântat. Iar de la gânduri până la decizia de a construi o casă de vacanță la Rogojel, nu a mai fost decât un pas. Reușiserăm să construim o casă pe vremea când era teribil de greu să aduni materialele de la diferite magazine și depozite. Dar acum când există oportunitatea de a comanda materiale de construcții online ? Este nevoie doar de o bună organizare și consultanță.

WhatsApp Image 2019 09 04 at 16.44.58 1 Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Vindem Ieftin

Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Prin urmare, zis și făcut: am apucat la treabă. Cu ajutorul prietenilor noștri am parcurs etapele de achiziționare teren, acte, aprobări etc. Între timp, se lucra intens la proiect și visam cu ochii deschiși la cabana mea din lemn, perfect încadrată între casele din zonă.

Doream o casă de vacanță utilă și prietenoasă, care ne reprezintă, în care să ne regăsim. Știam exact de ce am nevoie pentru a ne împlini visul: materiale de calitate, cu prețuri bune, de producător, comandate într-un singur loc.

Piatra Decorativa Bran Casa de Comenzi Vindem Ieftin min Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Vindem Ieftin

Știu că de cele mai multe ori, “calitate superioară” nu se potrivește cu “preț mic/bun”, dar credeți-mă, în acest domeniu știu ce vorbesc. Vindem ieftin.ro scurtează drumul de la producător către noi, concret, către casa noastră de vacanță. Astfel, fier betonul, materialele de construcții, pavajul pentru casa din Rogojel vor ajunge în condiții bune și vom reuși să economisim (10-15%) bani pentru mobilier.

Pavaj Rettango Combi Mediteran Montaj 3 Casa de Comenzi Vindem Ietin min min Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Vindem Ieftin

Cum am construit casa de vacanță Rogojel Sursa: Vindem ieftin

Chiar dacă este vorba despre o casă de vacanță, am gândit -o astfel încât sa fie funcțională dar să  includă și spațiu pentru oaspeți. Astfel, am prevăzut 2 dormitoare cu baie proprie, cameră de zi, bucătărie și mansardă pentru lectură, birou de lucru sau/și relaxare. În acest sens, ne -am consultat cu specialiștii și consilierii și am făcut o listă destul de mare cu materiale necesare construirii casei de vacanță. Spre exemplu, am ales țigla metalică pentru acoperiș și piatra decorativă pentru interior ca și lambriu de lemn.  Apoi, am notat stâlpi de gard, ferestre de mansardă cât și panouri sandwich.

etrtertertert Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Vindem Ieftin

La Rogojel totul era pregătit. Lipsea doar entuziasmul prietenilor noștri care nu credeau în “povestea” legată de comanda pe care o făcusem într-un singur loc. Fără alergătura de la un magazin la altul în căutarea materialelor și prețurilor potrivite, fără nervi și timp pierdut? Li s-a părut incredibil că vom primi exact materialele comandate, până au văzut camioanele ajungând la locul indicat.

M. nu a avut răbdare să aștepte descărcarea tuturor materialelor și m-a sunat spunându-mi că totul arată ca într-o reclamă. I-am spus că sunt pe drum și ajung în scurt timp, dar poate face o recenzie video până ajung și îi povestesc mai multe.

IMG 20190820 105643 Cum am construit casa de vacanță Rogojel

Concluzia

Casa de vacanță pe care am visat-o este gata să primească oaspeți, prieteni dragi. Locul pe care l-am ales nu m-a dezamăgit, este așa cum l-am simțit atunci, la prima vedere. Vă aștept în vizită să vă convingeți singuri!

Voi ați construit sau renovat cu materiale comandate pe Vindem Ieftin? Sunt curioasă să vă aflu experiențele. Aștept comentariile voastre.

Până data viitoare, nu renunțați să visați, construiți, trăiți!

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți.

Am visat și mi-am imaginat că mi-am construit o casă de vacanță pentru proba nr.3 Spring SuperBog -Vindem Ieftin.

Rate this post