Bun gasit!
Cum faceti fata provocarilor din aceasta perioada?
Cu primavara aceasta capricioasa, zbuciumata, oameni agitati, irascibili, aflati intr-o continua competitie -nu se stie cu cine sau ce ­čśŐ -, cu noian de probleme de rezolvat, cu sarbatorile ce se apropie…
Ce bun─ât─â╚Ťi s─â mai preg─âtim, de parca am putea m├ónca ┬áatata­čśé, ce suprize sofisticate, ce cadouri si caaate alte asemenea probleme.
Voi ce face╚Ťi in aceasta perioad─â?
Anul acesta, parcă am un dor de a pleca. As merge sa vad pe cineva drag si pe care nu l-am vazut de mult, sau as merge sa vad Nordul Moldovei. Este acolo ceva magic, ceva care te încarcă, ceva care te duce cu gândul la simplitate si frumos, liniste si bucurie in acelasi timp.
Voi ce idei aveti?
De fapt, de ce sa nu mergi acolo unde stii că te simti bine, de ce sa nu pleci intr-o mica vacanta?  O idee puteti lua de la lipa-lipa.ro
Da-i voie inimii sa faca planurile, sa-ti stabileasca prioritatile si abia apoi, lasa-le sa treaca prin filtrul min╚Ťii.
Fa ceva simplu, doar stim ca fericirea vine din lucruri marunte, sau fa ceva complicat daca asa simti si poti.
De ce sa nu recunosc, chiar daca iubesc tradi╚Ťiile ┬ási numaidec├ót incep la fr─âm├óntat cozonacii moldovene╚Öti, ce sa mai spun despre m├óncat ┬ábomba calorica ­čśü, asa m-as urca in avion si as merge aici┬ásau┬áaici!!!
Indiferent cum, fa doar lucrurile care te bucura pe tine, ce simti tu, nu da curs doar obligatiilor, nu tine cont doar de eticheta.  Îmbină utilul cu placutul.
Toate acestea, pentru ca timpul costa si trebuie economisit, nu irosit.
Astept s─â povesti╚Ťi ce ati ales voi!
Cu drag!

 

Felicit─âri pentru c─â ai citit articolul.
Dac─â consideri c─â articolul a fost util, distribuie-l s─â afle ┼či prietenii t─âi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0