DSCF0462 Ce faci in minivacanta?

Bun gasit!
Cum faceti fata provocarilor din aceasta perioada?
Cu primavara aceasta capricioasa, zbuciumata, oameni agitati, irascibili, aflati intr-o continua competitie -nu se stie cu cine sau ce 😊 -, cu noian de probleme de rezolvat, cu sarbatorile ce se apropie…
Ce bunătăți să mai pregătim, de parca am putea mânca  atata😂, ce suprize sofisticate, ce cadouri si caaate alte asemenea probleme.
Voi ce faceți in aceasta perioadă?
Anul acesta, parcă am un dor de a pleca. As merge sa vad pe cineva drag si pe care nu l-am vazut de mult, sau as merge sa vad Nordul Moldovei. Este acolo ceva magic, ceva care te încarcă, ceva care te duce cu gândul la simplitate si frumos, liniste si bucurie in acelasi timp.
Voi ce idei aveti?
De fapt, de ce sa nu mergi acolo unde stii că te simti bine, de ce sa nu pleci intr-o mica vacanta?  O idee puteti lua de la lipa-lipa.ro
Da-i voie inimii sa faca planurile, sa-ti stabileasca prioritatile si abia apoi, lasa-le sa treaca prin filtrul minții.
Fa ceva simplu, doar stim ca fericirea vine din lucruri marunte, sau fa ceva complicat daca asa simti si poti.
De ce sa nu recunosc, chiar daca iubesc tradițiile  si numaidecât incep la frământat cozonacii moldovenești, ce sa mai spun despre mâncat  bomba calorica 😁, asa m-as urca in avion si as merge aici sau aici!!!
Indiferent cum, fa doar lucrurile care te bucura pe tine, ce simti tu, nu da curs doar obligatiilor, nu tine cont doar de eticheta.  Îmbină utilul cu placutul.
Toate acestea, pentru ca timpul costa si trebuie economisit, nu irosit.
Astept să povestiți ce ati ales voi!
Cu drag!

 

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.
Rate this post