*Liza Panait – Noblesse

Iubitorilor de frumos, nu trebuie să le scrii/spui multe despre calitate, nu trebuie sa le explici ce este în spatele unui produs, sau ce valoare are!
Vorbim despre  tot ce tine de frumos: fashion, muzica, pictura scris, etc.
Dar mai ales despre moda.
M-au atras dintotdeauna lucrurile deosebite, facute “la bucata” nu cele de linie, cautand sa le asortez, completez sau reinterpretez atunci cand nu reuseam sau nu-mi permiteam sa-mi iau o piesa unica.
Imi faceam singura, lucrand de mana (in lipsa masinii de cusut), adaugand o dantela, un tul, un voal, imi crosetam ceva…
Nu as putea spune de unde vine gustul acesta, poate este ereditar, pentru ca mama era o cocheta (avea mereu o poșetă sau o rochie pe care mi-o doream 😊), iar tata, un atent la detalii, un pedant, care făcuse și ceva ucenicie în croitorie.
Poate din educație, înțelegând din timp ca  “sunt prea sărac pentru a-mi cumpăra lucruri ieftine” sau “decât mult și prost mai bine puțin și de bun”, ” detaliile fac diferența”, înseamnă muult adevăr!
De fapt nici nu contează de unde vin toate astea, contează ca am reușit sa ma mențin pe aceeași linie, ca mi-am luat lucruri bune, prețioase pentru mine, care mi se potriveau, mă făceau să mă simt bine, asa cum mi le doream eu, unicate sau unică.

Prima rochie unicat am cumpărat-o împreună cu tata, de la Casa de Moda, la majorat. Au urmat cele de la cununie și nunta -una de la “fondul plastic” cealaltă de la Casa de Moda – Zina Dumitrescu, urmând altele, ultima achiziție fiind creația Lizei Panait de acum 2-3 ani.
Celelalte, mi le-am”creat” singură, sau le-am readaptat așa cum am mai scris mai sus.

Nu sunt și nu ma cred vreun creator, designer, no way, departe de mine gândul, nu sunt nici vreun fashion-editor, cronicar de moda sau ceva de genul, vreau doar să subliniez că trebuie să acorzi importanță lucrurilor pe care le porți, ca acestea să fie de calitate, să fie lucruri care te definesc, care să-ți evidențieze personalitatea, să te simți sigur, frumos, important, să fii tu cu adevarat.

*Liza Panait-Noblesse

Spun de multe ori și îmi place să o fac: fii unique!
Reiterez dragilor, suntem unici! Ne asemănăm pe ici-colo unii cu alții, dar nu suntem la fel, suntem diferiți.  Nici măcar gemenii nu sunt la  fel!😊

Avem creatori deosebit de talentați, formidabili, buni, îmi plac unii mai mult, alții mai puțin.
De exemplu, îmi place mult Liza Panait. Îmi place și omul Liza Panait, dar acum este vorba de creatorul/designerul, de ceea ce face.
Și face!  Face niște minuni!

Are talent, mai au și alții, dar Liza Panait are și seriozitate are dragoste și pasiune,  știe să le  transpună în piesele, creațiile sale. Știe să transmită toate acestea ție, beneficiarul creației respective.
Îmi plac creațiile Lizei Panait nu pentru că le port, pentru că mi se potrivesc,  nu doar pentru asta, ci pentru că în ele găsesc culoare, viață, eleganță, feminitate, stil!
Au o poveste pe care o porți cu tine, o poveste cu iz romantic, pasiune, frumusețe, eleganță și confort, totul transpus în culoare și strălucire, care te îmbracă în farmec, te transformă, te fac să te simți magnific.

Sunt povești împletite în materiale fine, prețioase de tul, catifea sau dantelă delicată, mătase sau broderii și picturi florale realizate manual, povesti strânse de creator de dor, drag, de pretudindeni într-un singur loc.

*Liza Panait-Noblesse

Te simți de parcă ai purta o bijuterie extrem de scumpă dar atât de potrivită, prietenoasă și prețioasă în același timp și accesibilă .

O creație Liza Panait te face să te simți purtat prin toată lumea: de pe străzile Parisului,  pe malurile Marii Negre până in Italia și  cine știe ce alt colț al lumii ca într-un interminabil, frumos tango.
Te face sa te simți femeie!
Am aici cateva creatii din Colectia Noblesse.
Noblesse oblige, n`est pas?
Exact așa simți: noblețe, aer romantic, feminitate, frumusețe, eleganță, totul într-o simplitatea care nu te îndepărtează ci dimpotrivă te apropie, te cheamă și te convinge că poți fi tu una din cele care îmbracă una din piesele de poveste Liza Panait.
Va invit la prezentarea live de mâine, Luni 24 aprilie, a Lizei Panait aici să vă convingeți singuri!
Apoi, vă aștept să ne împărtășim impresiile “de după”!

Unique by MM

*Toate drepturile apartin Lizei Panait

 

 

 

 
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Distribuie-l să afle și prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0