Affiliate Badge

 

Ce eram, unde-am ajuns, ce va urma?

Dragii mei prieteni,

Astăzi am descoperit că sunt 253 de zile de când m-am hotărât să pornesc pe un drum nou, de când m-am hotărât să împart cu voi emoții, temeri, noutăți, experiențe, bucurii.

Ați aflat ce iubesc, ce apreciez, ce respect, ce detest. Aș vrea să pot sărbători cu toți cei care au poposit în lumea mea virtuală povestită aici, să împărțim o șampanie sau măcar o cafea bună care să ne binedispună la discuții relaxate, să aflu ce vă place, ce povești de viață preferați, ce vacanțe iubiți, ce cărți v-au rămas în minte, care sunt poveștile voastre de viață, etc. Voi considera totuși că facem asta, dar tot virtual.

Începuturi


Mă tot gândesc la ce a fost în tot acest timp, ce-am trăit, ce experiențe s-au acumulat și fără a face un film al evenimentelor care să vă plictisească, am să punctez doar câteva lucruri/experiențe din tot ce s – a întâmplat în perioada despre care vorbeam.  Hmmm, 253 zile sunt multe, sunt puține?

Par multe, dar nu știu când s-au scurs, pentru că am trăit totul, fiecare experiență intens, profund, am râs, m-am supărat, am sărit într-un picior la propriu sau am suferit.
Am povestit aici cum am început, că îmi place să-mi testez capacitățile, limitele, îmi plac provocările, să savurez rezultatele sau să-mi ling rănile în liniște, fără să bat toba, fără să defilez.

Am avut curaj dar și temeri, am făcut ce nu făceam vreodată, m-am aruncat cu capul înainte fără a sta prea mult pe gânduri, am fost sus și am căzut din nou, dar din toate, absolut din toate cele întâmplate, trăite, am învățat.

M-am înscris în competiții și am avut placuta surpriză să primesc un fel de confirmare a ceea ce fac. 
Au fost gânduri de a renunța, pentru că nu am reușit să investesc orice și oricât am făcut. M-am necăjit, am suferit, apoi am înțeles că probabil așa trebuie să fie și am lăsat lucrurile sa curgă. Și au curs. 

 

Afiliere

După ce ”alergasem” după tot felul de afilieri și citisem o mie de articole despre ce și cum fără niciun rezultat, a ”venit afilierea”😊 la mine😊.
Blogal Inițiative a lansat campania specială Affiliate Ranking prin care provoacă bloggerii să se înscrie și să se afilieze la platforma 2Performant.

Mi-am spus că trebuie să fac și asta să văd ce va fi. Motivația te încarcă, te împinge să mergi mai sus, mai departe, ajută la dezvoltare, face parte din
Așadar, în același fel timid (tipic), cu pași mici, cu tutorialele la purtător, cu ajutorul echipei de suport, am început să scriu, să creez
link-ur de afiliere, să fac conversii.


answear.ro%20

Sigur că sunt departe de a fi pregătită pe cât mi-aș dori, sigur că nu ocup un loc de top în Affiliate Ranking, însă pentru mine este o nouă experiență. Experiență care mă provoacă, mă ”ține în priză”, mă ajută la autocunoaștere, la nou, la informare și descoperire.

answear.ro%20

 

 

2PerformantSunt un începător și ca afiliat marketing online și ca orice început pentru mine reprezintă oportunitate, deschidere, așteptări și, why not?,  bucurie.
Citindu-mă ați reușit să vă dați seama că sunt genul care își cunoaște valoarea, locul, nu mă împăunez, aștept confirmări, fac comparații, analizez, trag concluzii și abia după, iau decizii.
Afilierea la ecosistemul 2Performant mi-a dat ocazia să decopăr noi oameni, noi entități, m-a îmbogățit cu noi cunoștințe în domeniul marketing online pentru ecomerce, mi-a dat speranțe și confirmări.


missgrey.ro

 

Așteptări…

Speranțe că voi urca în clasament și confirmarea că pot.
Confirmarea că voi prietenii mei dragi sunteți sensibili și iubitori de frumos, delicat, de calitate și speranța că îmi veți fi aproape cât mai mult și mai mulți aici unde vă veți regăsi citind trăiri, bucurii sau tristeți, experiențe adevărate, așa cum sunt ele, așa cum este viața. Locul pe care îl ocup acum în Affiliate Ranking este 1550 față de 1335.
Așa cum am spus, sunt departe de un loc mândru, unul de top, dar este al meu😉, prin urmare nu fiți triști, dau șampania.Articol scris pentru Blogal Inițiative – Campania Affiliate Ranking.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0