Be smart, sau cum aleg un cadou util.

Bun găsit, prieteni!

Be smart, be SmartProtection!


Gata cadourile, sunt toate pregătite, sau sunteți în plin proces de căutare? Cum v-ați descurcat la cumpărături, ce idei ați avut, ce ați ales, ce ați găsit dar mai ales, cât ați cheltuit, sunt întrebări la care mi-ar plăcea să aflu răspunsurile voastre.
Dacă mai însă de alergat, mai aveți de făcut cadouri, pe cineva pe listă, și nicio idee nu pare suficient de bună, potrivită, vin eu cu o sugestie din propria-mi experiență, pe care imediat v-o povestesc.

Be smart, be You!

Pornesc mereu căutările cu gândul la persoană, la felul său de a fi, caracterul său, pasiunile sale, reușind să surprind, să fie util și dorit. De data aceasta, este vorba despre cineva drag pentru care am pregătit deja un cadou, ceva din categoria dorințe, însă aș mai vrea să adaug ceva util, ceva surpriză, iar faptul că nu am găsit încă soluția care să mă mulțumească îmi dă bătăi de cap, mă frământă.

Gândindu-mă și răzgândindu-mă, mi-am dat seama că o întâlnire din care aș putea afla direct de la ”sursă” ceva, este ideea potrivită, prin urmare, îl contactez și îi propun să ieșim împreună la o cafea. Acceptă și ne bucurăm de savoarea acesteia, povestim, apoi îmi arată ultima sa achiziție. Un super(b) iPhone X! Povestea cu atâta patos despre tot ce face ”minunea” cât de mult a așteptat până a reușit să strângă banii dar și cum satisfacția făcuse totul uitat.

”Notițele”

Îmi explică mie, care sunt paralelă cu tehnica, device-urile, dispozitivele de tot felul, că era ”cel mai cel, minunat, mirobolant, nemaipomenit”, și ce rezoluție, claritate, memorie, etc. Dar ceva tot îi lipsea: folia protectoare. Ascultam cuminte lecția, încercând să învăț ceva din atâta informație, tot ce explica, mă minunam odată cu el, însă mintea mea procesa, mi se confirma încă odată că este genul atent la detalii, la felul în care arată lucrurile sale, că ține mult la lucruri.

Atunci se produce declic-ul și mă trezesc întrebându-l mai exact ce înseamnă sau și mai corect, care este rolul acestei folii de protecție, ce face ea, cât costă, ce știe el despre ea, tot ce -mi trecea prin minte, pentru că se conturase deja ideea cadoului, ideea pe care o căutam.
Îmi răspunde la o parte, apoi cu o întrebare, mă lămurește cât de convins era, cât de important era pentru el.
”Tu știi cât costă să înlocuiești display-ul dacă se întâmplă să se spargă? Cam 2000 lei. Îți dai seama, ce înseamnă asta!”

Folia este protecția de care ai nevoie pentru a evita un astfel de incident, scutindu-te de cheltuială.
Există mai multe tipuri de folii protecție de calitate pentru iPhone de la Smart Protection, care sunt producători și comercianți, un brand tânăr, 100 % românesc.

Mi-au plăcut două dintre ele, folia care are în componență sticlă tratată termic și chimic pentru a proteja display-ul împotriva șocurilor și zgârieturilor, cu rezistență antișoc de 9H și folia de protecție premium clasic (nu este deloc clasică !), care oferă o protecție inteligentă. Prețul este decent, raportul calitate – preț fiind foarte bun, începând de la 49 lei.

Soluția

Aha, buun, am înțeles perfect (!?!😲) despre ce este vorba, îmi spuneam în gând, în timp ce lui îi spuneam cu o veselie greu de disimulat că m-a convins cât este foarte necesară. Poate mă uit pe site, îmi iau și pentru telefonul meu una, și ne despărțim.

Eram atât de bucuroasă că găsisem ideea pentru acel cadou util, încât abia așteptam să intru pe site să comand folia de protecție, alegerea perfectă pentru cadoul care îmi lipsea.

Să-mi fac și mie una cadou?
Da, merit, nu-i așa? Să-mi fac repede calculele 😉. Hai că mi-au rămas 49 de lei, deci fac dublă comandă.

Ce spui? Că trebuie să o primesc cadou?

Okay, așa o să consider, mi-am făcut un cadou smart Protection. Spor la cadouri și vouă!

 

UniquebyMM

Sursa de informare și imagini foto pe www.smartprotection.ro

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0