Cuprins

Top 13 Seriale Romantice Turcești

pe care ți-ar plăcea să le vizionezi!

Seriale turcești mult asemănătoare cu Seriale coreene par să fie în tendințe recent. Așadar, iată o listă cu cele mai romantice 13 Seriale turcești conform IMDb pe care ți-ar plăcea să le urmărești.

 1. Bate La Usa Mea, Dragostea Pluteste in Aer  ( Sen Cal Kapimi)

seriale

“Sen Cal Kapimi” sau seriale mai cunoscut sub numele de “Bate La Usa Mea” sau “Dragostea Pltuste in Aer” în afara Turciei este un seriale de televiziune care a fost lansat pe 8 iulie 2020. Povestea serialului este similară la acele cunoscute seriale Wattpad în care liderul masculin și feminin sunt într-o relație contractuală din orice motiv.

Seriale începe cu o privire de ansamblu asupra personajelor principale Eda Yildiz și Serkan Bolat, o fată tânără cu un iubit la distanță și o viață grea și, desigur, o lipsă de bani și un tip de succes care deține o firmă.

Dacă vă place să urmăriți toate cele mai recente subtitrări Seriale Turcesti din Romana, atunci Despre Seriale Ro vă va oferi acum să urmăriți și să vă bucurați de Seriale Turceti în HD. Toate episoadele vor fi acum zilnice împărtășite cu tine. Vei fi dragoste să urmărești în mod liber toate cele mai bune povești seriale turcesti.

Povestea se desfășoară atunci când amândoi se întâlnesc în timpul unui eveniment de absolvire, iar Serkan îi propune un contract care prevede că ea va acționa ca iubita lui timp de aproximativ două luni și apoi, el îi va plăti toate călătoriile, mâncarea și educația în timp ce îi va plăti. își îndeplinește visul de a studia în Italia.

Există 2 sezoane ale serialului menționat, cu un total de 52 de episoade, adică 39 și 13 episoade în primul și, respectiv, al doilea sezon. Serialul este foarte apreciat cu un rating de 7,1/10 pe IMDb, un 4,7/5 pe Facebook și un rating de audiență de 4,8/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței. IMDb a numit-o drept o emisiune extrem de plictisitoare, dar publicului părea să fi plăcut în orice caz.

2. Pescarușul, Dragoste Rebela ( Yali Capkini )

unnamed Top 13 Seriale Romantice Turcești

“Yali Capkini” sau serialul numit “Pescarusul, Dragoste Rebela” din afara Turciei este un seriale care se învârte în jurul unui personaj pe nume Ferit, nepotul familiei Korhanli al cărui șef actual este Halis Agha.

Ferit este un copil nesăbuit care vrea doar să trăiască o viață fără griji și să se relaxeze în timp ce cheltuiește banii pe care îi câștigă altcineva. Comportamentul lui nu a fost apreciat de familie sau de cap, așa că a fost obligat să absolve o universitate din SUA. După absolvire, s-a întors la Istanbul și, spre dezamăgirea tuturor, s-a întors la fostul său mod de viață.

Halis s-a săturat de Ferit și ajunge la concluzia că poate ar deveni mai responsabil și mai matur dacă s-ar căsători. Așadar, o roagă pe nora lui cea mare să-și caute o mireasă potrivită pentru familia Korhanli din orașul natal Gaziantep.

Indiferent de ceea ce făcea bunicul său, Ferit era același flirt nemodest și lipsit de griji care credea că, chiar dacă ar fi să se căsătorească cu cineva, ar fi doar pe hârtie și va continua să facă ceea ce a făcut întotdeauna.

Serialul a primit un rating de 6,4/10 și are o dramă de familie clasică pe care o are aproape fiecare familie comună cu bani și moștenirea.

 3. Leyla Ile Mecnum

seriale

“Leyla Ile Mecnum” sau “Leyla si Mecnum” este un alt seriale de televiziune, cu genul său principal fiind o comedie, cu intriga fiind plasată pe infama poveste de dragoste a lui Layla și Majnun, care a fost o poveste populară în limbile persană, arabă și indiană. .Mai multe site -uri web vor fi acum zilnice împărtășesc cu tine și îți place să te bucuri de aceste seriale turcesti..

Povestea începe cu Leyla și Mecnum care s-au născut în aceeași zi în același spital. În mod surprinzător, au împărțit chiar același pătuț, deoarece era o lipsă de pătuțuri. Au fost numiți după infami îndrăgostiți. Mecnum este un tânăr de 25 de ani din serial care provine dintr-o familie din clasa de mijloc care locuiește într-un cartier istoric din Istanbul.

Și pe măsură ce o poveste romantică ar trebui să treacă, Mecnum ajunge să se îndrăgostească de Leyla la prima vedere. Dar Leyla aparține unei familii de clasă superioară care duce o viață complet diferită în comparație cu Mecnum. Dar adevărul este că, indiferent de diferențe, Leyla îi place să petreacă timpul cu Mecnum. Povestea merge după sloganul „S-au găsit de la început”.

Seriale i se acordă un rating de 4,5/5 pe Amazon și are un rating de audiență de 4,6/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței. Publicul a mai comentat că spectacolul are o comedie de top și este o seriale romantică care merită vizionată.

 4. Hakan: Muhafiz

seriale

Hakan: Muhafiz sau The Protector este o dramă fantastică inspirată dintr-un roman numit „Karakalem ve Bir Delikanlinin Tuhaf Hikayesi” scris de Nilufer Lpek Gokdel. Seria menționată a fost lansată pe 14 decembrie 2018.

Protectorul este povestea lui Hakan Demir, un comerciant, care, după moartea tatălui său, a dat peste faptul că are oarecum o legătură cu un ordin secret străvechi, care are datoria de a proteja orașul.

Hakan a fost într-o relație cu cineva pe nume Leyla Sancak înainte să-și dea seama că este un protector, după ce a știut că ajunge să aibă sentimente romantice pentru Zeynep. Zeynep este fiica lui Kemal, care împreună cu fiica sa îl ajută pe Hakan să facă față schimbărilor bruște în viață care au venit odată cu realizarea că el este protectorul.

Serialul are în prezent 4 sezoane lansate cu un total de 32 de episoade, adică are 10, 8, 7 și 7 episoade în primul, al doilea, al treilea și, respectiv, al patrulea sezon. Serialul a primit un rating de 6,5/10 pe IMDb, 3,5/5 pe Ready Steady Cut, iar publicul a evaluat serialul cu 3,9/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței. O critică pe IMDb a comentat că le-a plăcut absolut serialul, chiar dacă au fost nevoiți să-l vizioneze cu subtitrare în engleză.

 5. Yasak Elma

unnamed 2 Top 13 Seriale Romantice Turcești

“Yasak Elma” sau “Mărul Interzis” este un serial de televiziune care a fost lansat pe 19 martie 2018. Povestea menționată se învârte în jurul unei femei pe nume Ender, care aparține înaltei societăți și este soția unui om de afaceri de succes pe nume Halit Argun.

Povestea primului sezon al seriale începe când Ender angajează o chelneriță personală pe nume Yildiz Yilmaz pentru soțul ei și îi cere să-l seducă pe Halit, astfel încât să poată divorța împotriva lui în caz de trădare și să obțină o sumă uriașă de finanțare. .

În loc să urmeze planurile pline de tact ale lui Ender, Yildiz alege să o expună lui Halit, pe care Ender îl numește o trădare. Halit ajunge să divorțeze cu Ender și ea rămâne aproape fără bani și începe să se lupte pentru a recâștiga poziția pe care a ocupat-o în înalta societate înainte de divorț.

Putem vedea și povestea lui Zeynep, sora lui Yildiz, care ajunge să se îndrăgostească de șeful ei Alihan Tasdemir. Povestea seriale devine din ce în ce mai sălbatică cu fiecare nou sezon, cu mai multe dureri de inimă, planuri de a obține bogăție, căsătorii, divorțuri și altele.

Seriale a primit un rating de 5,7/10 pe IMDb și un 4,6/5 de către public printr-un sondaj de evaluare a audienței.

 6. Kara Para Ask

unnamed 3 Top 13 Seriale Romantice Turcești

Kara Para Ask sau serialul numit “Bani Negri Cere” este un seriale de televiziune turcesc care a fost lansat pe 12 martie 2014. Seriale urmărește mai multe genuri precum acțiune, mister, romantism și dramă care gravitează în jurul unui cuplu de detectivi. .

Personajele principale ale seriale sunt Omer Demir protagonistul masculin, Elif Denizer este rolul principal și iubitul și viitoarea soție a lui Omer, Tayyar Dundar răufăcătorul și tatăl lui Mert și Faith, precum și cel mai bun prieten al lui Ahmed.

Seriale se învârte în jurul lui Omer, care este un detectiv cu adevărat de succes, cu un logodnic și o viață destul de bine stabilită. Povestea se intensifică atunci când logodnicul său și tatăl unui designer de bijuterii sunt găsiți morți într-un format ciudat.

Viața lui ia o întorsătură complet ciudată din cauza tuturor consecințelor acestui incident și dă peste faptul că crimele menționate mai sus au fost de fapt rezultatul unei tentative de furt eșuate.

Seriale i s-a acordat un rating de 7,5/10 pe IMDb, iar publicul a evaluat emisiunea cu 4,7/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței. Telespectatorii au comentat că Kara Para Ask este unul dintre cele mai bune seriale dramatice turcești pe care le-au vizionat, cu un complot excelent care se învârte în jurul crimei și dragostei.

 7. Duy Beni

Duy Beni Top 13 Seriale Romantice Turcești

Duy Beni sau seriale denumit în general “Ascultă-mă” în afara Turciei este o dramă care a fost lansată recent pe 7 iulie 2022. Seriale are un scenariu fantastic și actori minunați care și-au extins potențialul actoricesc pentru serie.

Povestea se învârte în jurul unui grup de studenți care obțin burse pentru a studia într-un liceu privilegiat. Motivul real pentru care au fost în această școală a fost să investigheze un accident care l-a lăsat paralizat pe cel mai bun prieten al lor, iar motivul pentru care au primit bursa a fost să protejeze vinovatul.

Ei încearcă tot ce există pentru a obține dreptate și descoperă motivul pentru care s-a întâmplat așa ceva, erau tulburați, nesiguri despre cine le era prietenul, un dușman sau un vinovat. Este o dramă pentru adulți tineri care a fost apreciată de spectatori atât de mult încât publicul a evaluat seriale cu 5/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței.

Seriale a fost comentat ca un serial bombă pe IMDb și, de asemenea, a declarat că nu este o copie a seriale Elite și chiar dacă ar fi, nu schimbă absolut faptul că este un spectacol grozav care merită urmărit.

 8. Muhtesem Yuzyil

seriale

Muhtesem Yuzyil sau serialul denumit “Secolul Magnific” în afara Turciei este un seriale de televiziune de ficțiune istorică care a fost lansat pe 5 ianuarie 2011. Este un seriale minunat cu mai multe genuri și anume, Romantism, Război, Aventură, Telenovelă, Dramă istorică, Dramă, Ficțiune istorică, Dramă costum, Ficțiune de acțiune și Biografie.

Povestea este plasată în epoca lui Suleiman Magnificul, în care un Suleiman în vârstă de 26 de ani al cărui tată tocmai a murit și a fost lovit de conștientizarea că este pe cale să intre în domnie.

Seriale prezintă cu succes viața lui Suleiman Magnificiul, care este cel mai lung sultan al Imperiului Otoman, și a soției sale Hurrem Sultan Sultana în timpul perioadei de domnie, care a fost inițial o sclavă.

După cum sugerează și numele, intră destul de mult în detalii despre modul în care secolul care a fost martor la domnia lui Suleiman este un secol literalmente magnific. Seriale a fost evaluat cu 6,8/10 pe IMDb, iar publicul a evaluat serialul cu 4,7/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței.

Se spune că serialul îți oferă un divertisment bun și o lucrare destul de de calitate, cu un fel de o calitate care creează dependență, deoarece încurcă în mod neobișnuit istoria, războiul, pasiunea, infidelitatea, gelozia și chiar harem într-o oarecare măsură.

 9. Erkenci Kus

unnamed 4 Top 13 Seriale Romantice Turcești

Erkenci Kus sau serialul este mai bine cunoscut drept “Daydreamer” în afara Turciei este un seriale de televiziune care a avut premiera pe 26 iulie 2018. Este povestea unei tinere pe nume Sanem al cărei scop este să devină scriitoare și să trăiască din insulele Galapagos.

În afara visului ei, ea lucrează de fapt la un magazin alimentar pe care îl deține tatăl ei. Adăugând mai mult la viața ei, este forțată de familia ei să intre într-o căsătorie aranjată, în timp ce vrea să iasă și să-și găsească un loc de muncă potrivit pentru ea.

Spre surprinderea tuturor, ea își obține un loc de muncă într-una dintre cele mai importante agenții de publicitate Fikri Harika, unde sora ei Leyla lucrează ca asistent executiv. Apoi avem Can, care este fiul proprietarului companiei și fratele lui Emre. Chiar dacă Emre dorea să devină noul șef, actualul șef l-a ales pe Can pentru slujbă, deoarece el merită mai mult.

Și acum Can a rămas cu slujba de a depista spionul din companie. Emre, pe de altă parte, este nemulțumit de faptul că Can a obținut poziția pe care și-a dorit-o și vrea să eșueze. Povestea este, în principiu, despre Sanem și Can care îndepărtează toate obstacolele din fața lor și, în cele din urmă, se îndrăgostesc unul de celălalt.

Seriale a primit un rating de 5/5 pe Facebook și are un rating de 4,9 de către public printr-un sondaj de evaluare a audienței.

 10. Atiye

Atiye Top 13 Seriale Romantice Turcești

Atiye sau serialul denumit “The Gift” în afara Turciei este un seriale fantastic pe Netflix lansat pe 27 decembrie 2019. Povestea seriale menționate se învârte în jurul unei tinere pe nume Atiye care, indiferent de motiv, a atras o fertilitate. simbol atâta timp cât poate, fără a fi conștientă de semnificația pe care o are simbolul.

Apoi avem rolul principal al poveștii Erhan, un arheolog care găsește ceva ciudat într-un loc numit Gobekli Tepe și devine o veste grozavă. Atiye care vine peste știri recunoaște aproape aleatoriu artefactul ca pe ceva pe care ea a desenat de secole.

După ce realizează aceste fapte, pleacă pentru a vedea artefactul și a obține detalii despre el. Acolo îl întâlnește pe Erhan, care nu-i permite să vadă artefactul, deoarece ea a ieșit drept cineva care și-a prefăcut legătura cu simbolul și a fost aici doar pentru a-și câștiga puțină faimă. Se confirmă mai târziu că ambii au un fel de legătură cu simbolul menționat și o anumită datorie față de lume. Și, desigur, vom avea și o poveste de dragoste între ei în cele din urmă.

Serialul a primit un rating de 3/5 pe Ready Steady Cut și are un rating de audiență de 4,5/5 printr-un rezumat al evaluării audienței.

11. Întrebați 101

unnamed 5 Top 13 Seriale Romantice Turcești

Ask 101 sau Love 101 este un seriale de televiziune rom-com pentru adolescenți care a fost lansat pe 24 aprilie 2020. Serialul are 2 sezoane și este încheiat. Primul sezon are 8 episoade, în timp ce al doilea are și 8.

Povestea seriale menționate începe cu un fel de idee flashback în care o femeie pe nume Isik își amintește trecutul și prietenii pe care i-a făcut atunci. Flashback-ul ne duce în anul 1998, când ea și prietenii ei Eda, Osman, Kerem și Sinan se aflau într-o situație îngrozitoare, deoarece erau pe punctul de a fi expulzați din școală din cauza comportamentului lor.

Acești studenți menționați sunt oarecum antipatici de alți colegi și facultăți deopotrivă. Singura care îi aude și îi cam ajută este o profesoară pe nume Burcu. Acești elevi află că ea urma să fie mutată și ajung la concluzia că erau pe cale să fie expulzați când sunt loviti de ideea că, dacă profesoara se căsătorește, poate alege dacă vrea să se mute sau nu.

Așadar, încearcă din răsputeri să-l facă pe Burcu să se îndrăgostească de facultatea de sport a școlii, Kemal. Curând își dau seama că Burcu este deja într-o relație de dragoste cu altcineva și să o facă să rămână nu va fi atât de ușor pe cât cred ei. Atunci acești studenți răutăcioși îi întind mâna către Isik, un student genial. Această prietenie devine mai târziu baza care îi susține și îi face oameni mai buni. Desigur, are romantism. Aproape toți acești studenți ajung să găsească dragostea.

Serialul a primit un rating de 7,5/10 pe IMDb, 4/5 pe Leisurebyte și un rating de audiență de 4,9/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței.

 12. Kara Sevda

seriale

Kara Sevda sau seriale denumit în mod obișnuit “Dragoste fără sfârșit” sau „Bittersoet” în afara Turciei este un serial dramă care a fost lansat pe 14 octombrie 2015. Serialul s-a înscris în istoria serialelor dramatice turcești, deoarece a fost premiat. de către International Emmy Awards pentru cea mai bună telenovelă în anul 2017.

Povestea se învârte în jurul a două personaje și anume, Kemal Soydere, fiul unei familii din clasa de mijloc, și Nihan, fiica unor socialiți bogați. Afacerea tatălui lui Nihan, Onder, pare să se fi ajuns la final, iar mama ei, Vildan, nu vrea să piardă viața vesel și luxoasă pe care o trăiește.

Prin urmare, mama ei vrea ca Nihan să se căsătorească cu un tip pe nume Emir care o iubește mult. Pe de altă parte, lui Nihan nu-i plăcea pe Emir pentru cât de arogant și de nemilos era și era complet împotriva acestei căsătorii.

Într-o zi, Nihan îl întâlnește pe Kemal care o ajută cu un bilet de autobuz și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt imediat. Indiferent de diferențele, amândoi s-au agățat unul de celălalt până când Emir plănuiește ceva rău, care are ca rezultat cumva Ozan, fratele geamăn al lui Nihan, să ajungă la închisoare. Pentru a evita acest lucru, Nihan este de acord cu căsătoria ei cu Emir.

Când Nihan decide să-l înfrunte pe Kemal și să-l informeze, aceasta este și ziua în care Kemal urma să-l ceară în căsătorie pe Nihan, ceea ce face, dar este refuzat. Pleacă din Istanbul cu inima zdrobită. Aproximativ 5 ani mai târziu, după ce a reușit în viață, decide să se întoarcă la Istanbul și să-și înfrunte trecutul.

Serialul a primit un rating de 6,9/10 pe IMDb și are un rating de audiență de 4,8/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței.

 13. Ask-I Memnu

Ask I Memnu Top 13 Seriale Romantice Turcești

Ask-I Memnu sau seria denumită în general “Dragostea interzisă” în afara Turciei este un serial dramă care a fost lansat pe 4 septembrie 2008. Povestea se învârte în jurul unui bogat om de afaceri pe nume Adnan Ziyagi, care este văduv. Are doi copii a căror responsabilitate a fost predată tutorelui Deniz de Courton de către mama lor decedată.

Mai târziu, în serial, Adnan ajunge să întâlnească o fată pe nume Bihter Yoreoglu de care se îndrăgostește și, de asemenea, pe care în cele din urmă o cere în căsătorie. Ea este de acord să se căsătorească cu el, indiferent de diferența lor de vârstă. Exista o șansă ca mama ei să nege căsătoria, ceea ce nu s-a întâmplat deoarece Bihter l-a considerat pe celălalt responsabil pentru moartea tatălui ei.

Adnan și Bihter se îndrăgostesc, iar Bihter încearcă din răsputeri să se adapteze la noua viață și la copiii lui Adnan. Adnan îl iubește pe Bihter, dar cu trecerea timpului diferența de opinie din cauza diferenței lor de vârstă devine din ce în ce mai evidentă.

Cumva, în evenimentele ulterioare, Bihter ajunge să cadă cu tânăra rudă orfană a lui Adnan, Behlul, pe care ea a disprețuit-o inițial pentru că i-a frânt inima surorii ei. Aceștia ajung să fie într-o aventură ilicită „o dragoste interzisă” care le-a adus pagube lor și celor care odată le-au legat. 

Serialului i s-a acordat un rating IMDb de 4,7/5 printr-un rezumat al evaluării audienței.

Ask 101 or Love 101 este un serial de televiziune rom-com pentru adolescenți care a fost lansat pe 24 aprilie 2020. Serialul are 2 sezoane și este încheiat. Primul sezon are 8 episoade, în timp ce al doilea are și 8.

Povestea seriei menționate începe cu un fel de idee flashback în care o femeie pe nume Isik își amintește trecutul și prietenii pe care i-a făcut atunci. Flashback-ul ne duce în anul 1998, când ea și prietenii ei Eda, Osman, Kerem și Sinan se aflau într-o situație îngrozitoare, deoarece erau pe punctul de a fi expulzați din școală din cauza comportamentului lor.

Acești studenți menționați sunt oarecum antipatici de alți colegi și facultăți deopotrivă. Singura care îi aude și îi cam ajută este o profesoară pe nume Burcu. Acești elevi află că ea urma să fie mutată și ajung la concluzia că erau pe cale să fie expulzați când sunt loviti de ideea că, dacă profesoara se căsătorește, poate alege dacă vrea să se mute sau nu.

Așadar, încearcă din răsputeri să-l facă pe Burcu să se îndrăgostească de facultatea de sport a școlii, Kemal. Curând își dau seama că Burcu este deja într-o relație de dragoste cu altcineva și să o facă să rămână nu va fi atât de ușor pe cât cred ei. Atunci acești studenți răutăcioși îi întind mâna către Isik, un student genial. Această prietenie devine mai târziu baza care îi susține și îi face oameni mai buni. Desigur, are romantism. Aproape toți acești studenți ajung să găsească dragostea.

Serialul a primit un rating de 7,5/10 pe IMDb, 4/5 pe Leisurebyte și un rating de audiență de 4,9/5 printr-un sondaj de evaluare a audienței.

Articol guest post.

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

zanna

produsele

reduceri

5/5 - (1 vote)