Blogatu-logo-360x240 (1) Cum l-am ”cunoscut” pe (Marius) Blogatu

Cum l-am ”cunoscut” pe (Marius) Blogatu

Acum… ceva timp, pe când căutam modele, stiluri și tehnici printre site-uri, bloguri/bloggeri, m-am trezit pe BlogAwards. M-am înscris, știți cât îmi place competiția, și am început (timid) să scriu pentru campanii ce mi se potriveau, în care cred.  Dar cum l-am ”cunoscut” pe (Marius) Blogatu vreți să aflați?

În preajma sărbătorilor de iarnă, când toată lumea bună organizează petreceri de sfârșit de an, observ în treacăt  mesajul ”Cine este din București și poate merge la petrecerea S?”.

Răspund și primesc invitația împreună cu detaliile.  Era Marius Călugăru, alias Blogatu, în paranteză fiind spus pentru a nu râde prea tare,  pentru mine, un guru al blogosferei.

Bineînțeles că citeam tot ce scria, inclusiv review-urile sale de gadget-uri,  foarte relevante și bine documentate. Acum însă, descopeream mai multe despre omul, Marius Călugăru, din spatele blogului, vlogului,  sau canalului de youtube , la care m-am și abonat.

Interesant personaj, mi-am spus, medic, blogger, cel mai cunoscut din Craiova și Oltenia, jurnalist și organizator de campanii pentru bloggeri. Cu așa palmares, mă întrebam cum de ”coboară” la înălțimea mea. Abia după ce am citit mai mult despre el și activitățile sale, am înțeles că îi place să cunoască cât mai mulți oameni, să  socializeze cât mai mult.

Cum a slăbit de la 116 Kg la 83 Kg

Dar ce m-a determinat să scriu despre Blogatu, acum la ceas aniversar, când împlinește 11 ani de blogging? Este vorba despre ceva ce am apreciat mult. Hotărârea, decizia de a trece la un alt stil de viață. Pentru că dragilor, a conștientiza faptul că sănătatea trebuie să ocupe primul loc, nu este doar o hotărâre de a ține o cură de slăbire. Este muuult mai mult de atât, este de fapt abordarea unui stil de viață sănătos. Marius, a scris și a filmat pe vlog, pentru cei care nu au suficientă răbdare să citească, cum a reușit să treacă la o viață sănătoasă. Cum a slăbit de la 116 Kg la 83 Kg, este puterea exemplului pentru oamenii care aleg să fie sănătoși.

 

Cum l-am ”cunoscut” pe (Marius) Blogatuu -sursa Vlog blogatu.ro

Marius a fost un exemplu determinant și pentru mine în acest sens. Mulțumesc Marius! Cu siguranță îmi doresc să îi calc pe urme și în ale blogging-ului, dar este nevoie de mai mult decât muncă, pasiune și determinare. Totuși, niciodată să nu spui niciodată! 

Urmărește-l pe Marius și vei afla multe lucruri interesante.

La mulți ani plini de succes, prolifici, interesanți și frumoși, Marius Blogatu!

P.s Am aflat că bloggerilor din Oltenia li se spune ”blog-olteni”:), deci:  articol scris pentru campania blog-olteanului Blogatu.ro

 

UniquebyMM

 

Sursa: blogatu.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0