Afilierea, când, de ce, cu cine

Salut, prieteni! De când mă știu, mi s-a spus că, mic cu mic se face mare, unde-s doi puterea crește etc. Normal, pe vremea aceea nu înțelegeam mare lucru, de fapt mai deloc, dar mi-au rămas întipărite bine în minte. Odată ce adunam ani în ”buchetul vieții”, gândind mai profund desigur :)D, am înțeles sensul. De ce am pornit de aici, vă spun imediat. Acum un an, când am pornit în lumea blogosferei, nu știam mare lucru despre afiliere. Mai corect spus, nu știam ce înseamnă și cum poți face afiliere. mă întrebam într-una: Afilierea, când, de ce, cu cine.

Afilierea, când, de ce, cu cine.jpg sursa tesaturialese.ro

Dorința de a ști, a afla cât mai mult, era atât de mare încât m-am apucat cuminte cum sunt :)), de căutat, cercetat, citit sau vizionat. Așa am făcut cu tot felul de articole și tutoriale.  Deschisă la provocări, am intrat în competiții, realizând că toate vin la timpul lor. Am pus cap la cap informație cu informație, așa cum pui piatră peste piatră să construiești ceva. Dacă la începuturile despre care vorbeam, am pornit cu oarecare reticență față de afilieri, încercasem și a fost dezamăgire totală, ușor am reușit să-mi schimb părerea.

Afilierea, când, de ce, cu cine

 

Investiție și încredere

Vorbind despre construcție, de fapt este vorba despre investiție, muncă și încredere . Noi oamenii suntem în continuă căutare: de relații, prieteni, comunicare etc. Reușita nu (prea) stă în izolare, ci dimpotrivă. Spre exemplu, poți face lucruri împreună cu alți oameni (branduri) în care crezi. Investind încredere, punând suflet, construind relații iar rezultatul trebuie să fie pe măsură, de ambele părți.

După ce am mai aflat una alta despre influenceri, afilieri și alte noutăți, lucruri interesante la Digital Divas by Avon Conference, am dat peste o nouă provocare.

Blogawards provoacă la o campanie despre Țesături Alese. Ce este interesant în acestă campanie? Magazinul Țesături Alese oferă un program gratuit de afiliere directă, care permite câștiguri de bani prin plasare de linkuri. Este simplu, dar mai ales eficient și tentant. Vă spun și de ce: dacă ai un blog, te afiliezi și te numeri printre primii 10 afiliați, ai asigurat câștigul lunar de 100 de lei. Magazinul online are produse textile de calitate la un preț competitiv: lenjerii de pat, halate de baie, prosoape, pilote, pături etc.

Afilierea, când, de ce, cu cine.jpg sursa tesaturialese.ro

Ador produsele/țesăturile plăcute la atingere, din bumbac sută la sută, confortabile, moi și ușor de întreținut. Halatele de baie, prosoapele, pilotele, lenjeriile de pat sau păturile, trebuie să corespundă neapărat acestor ”cerințe”.

Pe lângă avantajele afilierii, pe mine m-au convins beneficiile produselor vizionate, prin urmare, m-am hotărât să ader la platforma de afiliere a magazinului Țesături Alese. Bineînțeles că abia aștept să fac o comandă de lenjerii și prosoape, după ce revin din vacanță :), și să vă povestesc despre ele.

 

UniquebyMM

Sursa: tesaturialese.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0