Bun găsit, dragilor! Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere. Încep mărturisindu-vă că am o nedumerire: oare există cineva care nu vrea un răsfăț, un ritual de îngrijire în confortul de acasă?  Știți pe cineva care nu-și dorește să arate precum Cleopatra? Se spune că nu există femeie urâtă, ci doar neîngrijită. Dovada, Cleopatra nu era o femeie frumoasă ci doar foarte atentă și preocupată de îngrijirea corpului, tenului său. Asta o transforma într- o femeie foarte atrăgătoare, cu mare încredere în ea. Sunt  renumite ritualurile sale de îngrijire! Băile cu  lapte și miere, exfolierea cu sare de mare, cremele cu aloe, esență de trandafir și ceară de albine. Ce legătura are Cleopatra cu ce vreau eu să vă spun astăzi? Cum ce? Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere și lăptișor de matcă și … Cleopatra. Produsul Cleopatra!

20180711 134035 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Chiar dacă dețin o rețetă (secretă),  o fac singură în casă folosind aceste minuni ale naturii, nu despre ea voi scrie. Tot despre un secret este vorba, dar unul pe care vi-l voi împărtăși. Am primit două produse Apidava: crema Gommage și Masca Cleopatra. V-am spus că este despre Cleopatra!

20180711 160133 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Natura este minunată și generoasă! Dacă am ști să ne îndreptăm cu adevărat atenția către mama natură, am avea doar de câștigat. Cel puțin de la Cleopatra încoace toate  ingredientele naturale folosite în produsele cosmetice sau în ”stare pură” și-au dovedit eficacitatea.

20180711 134413 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Produsele trimise de Brander au venit la timp pentru ritualul meu săptămânal de îngrijire constând în gomaj și masca de după. Îmi fac timp o dată pe săptămână pentru asta folosind produse de calitate. Sunt foarte atentă la ingredientele conținute de produse, în top aflându-se cele naturale. Atunci când produsele nu corespund  cerințelor tenului  meu, prefer să le înlocuiesc cu rețete din casă/natură/bucătărie.

20180711 134928 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Mierea și produsele apicole sunt minuni în adevăratul sens al cuvântului, iar eficacitatea sa de îmbunătățire a celorlalte substanțe active face ca prezența în produsele cosmetice să fie tot mai des întâlnită. Spre exemplu, tenul meu se confruntă cu pori deschiși, măriți, puncte negre și chiar un aspect mai puțin proaspăt.

IMG 20180712 163216 354 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Gomajul, prin definiție, zic eu, este etapa (aș putea spune modulul să fiu în trend :)), care curăță tenul de praf și impurități. sedimentate, acestea intră în porii tenului ducând la încărcare, apariția coșurilor, punctelor negre.

20180712 175736 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Crema Gommage Apidava cu miere și argilă conține  și ulei de Jojoba, extract din sâmburi de măsline. Toate aceste ingrediente sunt recunoscute pentru beneficiile lor. Mierea și argila curăță porii în profunzime iar complexul de uleiuri esențiale nu permit tenului să rămână uscat.

20180712 175836 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Iată cum decurge ședința mea de înfrumusețare. Pregătesc cele necesare, creme, dischete, bentița pentru păr, muzica mea preferată pentru relaxare, locul și atomoterapia. Ședința de întreținere și înfrumusețare poate începe. Peste tenul ușor umezit am aplicat un strat subțire de cremă Gommage, masând  cu mișcări blânde, circulare, timp de 2-3 minute evitând zona ochilor. După aceea, am îndepărtat cu apă călduță. Tenul meu este fin, la atingere, îmi place.

Masca Cleopatra

Pasul doi, aplic masca nutritivă de față de la Apidava cosmetic line. Masca Cleopatra cu miere și argilă mai conține lăptișor de matcă, ulei din sâmburi de struguri și vitamina E.

20180712 175942 1 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Lăptișorul de matcă, denumit și ”laptele albinelor” este hrana reginei stupului și elixir al tinereții oamenilor. Pe lângă nenumăratele beneficii pentru sănătate, lăptișorul de matcă reprezintă un aliat și în frumusețe. Amintesc aici de stimularea producției de colagen  și diminuarea primelor semne de îmbătrânire, reducerea ridurilor.

20180713 124351 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Așadar, masca Cleopatra, prin ingredientele prezente în compoziția sa, hrănește și ajută la prevenirea apariției ridurilor. Vă amintiți ce spuneam de Cleopatra și ritualurile de îngrijire? Cu gândul la Cleopatra, am aplicat masca (cu ajutorul unei spatule) în strat consistent, pe față, gât și decolteu. M-am așezat în locul meu special pregătit și timp de 10 minute, eu m-am relaxat iar masca și-a făcut treaba. După cele 10 minute, bine, 11,  mă pătrunsese relaxarea :), am îndepărtat masca cu apă călduță.

Rezultatul

Rezultatul? Tenul meu este luminos, radiant, catifelat, fin. Sunt mulțumită de aceste produse. Prezentate în cutii ușor de folosit, cu aspect  și design plăcut, pot fi luate cu tine și în bagaj.

Crema Gommage prezintă granule mici care nu zgârie, ușor fluidă, plăcută, spre deosebire de cele ”grunjoase”. Pentru tenul meu sensibil este un plus.

Masca Cleopatra este plăcută la deschidere, cu un pic de parfum, ușor fluidă,  se întinde bine pe față. Produsele sunt după rețete proprii brandului românesc Apidava, cu ingrediente naturale și  nu conțin parabeni.

Ce aș avea de sugerat:  poate o mică spatulă prinsă sub cutie și un căpăcel de protecție sub capacul exterior ar face mai facilă utilizarea.

20180713 124436 Ritualul de îngrijire al tenului pe bază de miere

Sunt sinceră, nu fac nimic fără convingere, o repet mereu, nu pot să fiu altfel. Datoria mea este să vă împărtășesc păreri și experiențe sincere, bune sau rele. Ce vreau să vă transmit astăzi, este să vă documentați bine despre beneficiile produselor/ingredientelor apicole. Citiți spre exemplu numai despre personajul atât de puternic rămas în istorie al Cleopatrei și renumitele sale metode de îngrijire.

Mă veți înțelege și îmi veți da dreptate: aceste produse merită să facă parte din ritualul vostru de frumusețe. Recomand sincer Crema Gommage și Masca Cleopatra de la Apidava.

Coco Chanel spunea: ”Poți fi fabuloasă la vârsta de 30 de ani, încântătoare la 40 și irezistibilă pentru tot restul vieții.” Între noi, fetele, ce credeți, rămâne valabil?

 

Până data viitoare, fiți atrăgătoare, puternice, unice!

UniquebyMM

 

Aștept comentarii, sugestii, întrebări și metode de îngrijire folosite.

Despre produsele Apidava, rețete proprii și povestea  puteți citi aici.

Articol review produse Apidava Cosmetic Line & Brander

Rate this post