Bun găsit! Tot insist eu să vă demonstrez că viața are planurile ei cu fiecare dintre noi și că este foarte generoasă. Chiar nu vorbesc doar așa, să mă aflu în treabă, din auzite ci din propriile experiențe. Tot ea, experiența, te ajută să înlocuiești supărările, dezamăgirile, cu lucruri frumoase. Dar, să trecem la subiect. Despre ce este vorba? Despre o întâmplare ”întâmplătoare” care m-a făcut să scriu acest articol. Altfel spus: Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții. Cum bine știți, răspund provocărilor din campaniile care cred că mă reprezintă, mi se potrivesc.

Cuprins

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

Blogal Inițiative lansase  campania ”Tu câte device-uri folosești?” la care sincer nu mă prea trăgea inima să particip. Considerentul era unul simplu, pragmatic.  Folosesc, am și eu ca tot omul un laptop, de fapt  trei, dar fiecare are câte o bubă, un smartphone, pardon, două, o cameră foto generație cam veche și un GPS. Multe, puține, cam astea sunt. ( :))

 

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

Numai că, sunt prea puține (cred) în comparație cu majoritatea. Oricum, despre cei trecuți de o vârstă, cum li se spune, ăăă, … ”expirați”, se crede că nu sunt în stare să țină pasul cu noutățile tehnologiei. Persoanele de față se exclud! (hihi) Acesta era motivul pentru care nu eram așa convinsă că subiectul ”mă prinde”. Mi-am propus să-i las pe cei cu mai multă experiență (și dispozitive) în domeniu să se desfășoare. Iată însă că realitatea din teren mă contrazice și mă văd pusă în fața laptopului, asta, …, faptului împlinit.

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

”Întâmplarea” face ca vechiul meu  smartphone să mă nemulțumească, mai ales calitatea fotografiilor lăsa de dorit. Asta și sfatul profesioniștilor m-au determinat să-mi cumpăr unul nou. Reușind până la urmă să fac comanda, acum 6 zile l-am și primit. Fericită nevoie mare, l-am pus la treabă. Foarte drăguț, fiabil, fotografiile, o minune, ce să vă mai spun, încântare maximă.

Smart Protection

Îmi place să am grijă de lucruri, acord mare atenție îngrijirii și păstrării lor, toate lucrurile mele aflându-se într-o stare foarte bună. Cum noul telefon era atât de frumos, îmi doream să mă bucur de aspectul delicat și designul elegant al acestuia. Astfel că am amânat căutarea și achiziționarea unei folii de protecție și a unei huse  Smart Protection

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

Știam că pe site-ul Smart Protection, brand sută la sută românesc, se găsesc folii de protecție pentru orice device. În cazul în care nu există modelul pe care îl dorești, poți comanda folia proprie, potrivită device-ului tău. Tot la ei găsești toate accesoriile dedicate protecției dispozitivelor prezente în viața noastră. De fapt, nelipsite din viața/activitatea noastră, de la mic la mare.

Prețurile practicate, credeți-mă pe cuvânt, sunt foooarte accesibile. Spre exemplu, folia pentru telefonul meu are prețul de 49 de lei. M-am gândit totuși să -l mai folosesc așa, în „variantă originală”, câteva zile. De fapt, habar nu am nici eu de ce nu am comandat folia și husa protectoare imediat.  Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții, cum spuneam.

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

Laptopul sau oricare alt device din cele 7 ?!?

Fix a 6-a zi, în timp ce coboram din mașină, cu telefonul în mână, căutând cheile, nu știu cum am făcut dar am reușit să scap telefonul. Pe aleea din piatră. Nici o minune din lume nu l-a salvat și ecranul telefonului meu nou s-a spart! Vă imaginați cât m-am necăjit și cum toate regretele din lume mă invadaseră. De ce nu mi-am luat folie și husă? De ce, dacă … și cu parcă, nu înlocuiesc telefonul.

Eiii, este doar un obiect iar supărarea sau regretele nu rezolvă nimic. Altele sunt adevăratele probleme ale vieții. Să privim lucrurile altfel:  este doar o experiență (reală) pe care aș fi putut-o ”rata”. Cum aș fi ajuns eu altfel să scriu acest articol, să vă împărtășesc întâmplarea (necazul), dar și despre folia de protecție Smart Protection?  Ce mi s-a întâmplat mie se poate întâmpla oricui. Ce am pățit cu telefonul puteam păți cu laptopul sau oricare alt device din cele 7 (?!?) câte am în dotarea ”proprie și personală”.

Ceasul rău, pisica neagră, ”generozitatea” vieții

Voi vă protejați dispozitivele sau vă place să vă bucurați de ele așa cum sunt?

Ce soluții folosiți pentru protecția  dispozitivelor voastre?

V-am convins că paza bună trece primejdia rea cu folia de protecție? 

Merită să treci printr-o experiență neplăcută care să te coste înzecit ?

Iată întrebările la care aș vrea să aflu răspunsurile voastre. Vă invit să le exprimați în comentarii.

Eu una, când îmi voi ridica telefonul din service, va fi cu folie de protecție, husă și tot ce se mai poate pentru protecția lui. Și voi proceda la fel cu laptopul. Mi-am învățat lecția: Mai bine protejez decât repar!

Până data viitoare, fiți smart, fiți protectori cu divice-urile voastre! :)

 

UniquebyMM

 

Blogal Inițiative Campania ”Tu câte device-uri folosești?”

Sursa foto: www.smartprotection.ro; arhivă personală.

Rate this post