Bun găsit, prieteni! Ați observat că în ultima perioadă a lipsit rubrica de ”bucătăreală”, rețete etc.? Sincer, intenționam să mai prelungesc așteptarea pentru a vă pregăti rețeta cozonacului meu moldovenesc. Știți deja, îmi place să gătesc și să petrec timp în bucătăria mea utilată și decorată după gustul meu. Despre dragostea pe care o pun în felurile de mâncare pe care le gătesc și să – mi răsfăț familia. Vă întrebați ce m-a determinat totuși să schimb strategia?  Cu siguranță nu rețeta de cozonac, ci o surpriză de care am avut parte zilele trecute.

Cuprins

Hurom, surpriza din bucătăria mea

 

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Stilul alimentar sănătos adoptat de aproape un an s-a dovedit a fi cea mai bună alegere, practic schimbându-mi viața. De atunci, legumele și fructele reprezintă un loc important în alcătuirea meniurilor noastre zilnice.

Obișnuind ca diminețile să  dejunăm în doi, îmi place să transform timpul petrecut într-un mic ritual de răsfăț. Pregătesc meniul după programul alimentar personalizat, îl savurăm pe îndelete, apoi ne delectăm cu aroma cafelei proaspăt făcută.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Mic dejunul, garniturile sau desertul și băuturile sănătoase din legume și fructe, toate le prepar cu drag, în stilul meu. În bucătăria mea, destul de bine utilată, se regăsește aparatura casnică de genul toaster, robot, espressor, blender, mașina de spălat vase etc. La fel ca în fiecare bucătărie, acestea sunt și ajutoarele mele de nădejde.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

În dimineața aceea aveam de pregătit smoothie dar blenderul meu, unul clasic, zgomotos, tocmai își dăduse duhul. Supărată, dar încercând să nu-mi încep ziua prost, cautam să înlocuiesc meniul zilei respective cu altul. Programul alimentar îmi permite să fac asta, dar nu mai mult de 2 zile pe săptămână. Tocmai mă pregăteam să gătesc wrap cu făină de ovăz umplut cu ou fiert și avocado, când observ un pachet.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Surpriza

Destul de voluminos, împachetat frumos, mă învârteam în jurul lui încercând să ghicesc ce ar putea fi. O mie de întrebări se învârteau în mintea mea, cu ce ocazie, ”ce” -uri și ”de ce” -uri, până curiozitatea a învins și am început să desfac în grabă hârtia. Pe cutia eliberată de hârtia de cadou citesc cu ochii cât cepele: storcător prin presare la rece, Hurom. Ceee???

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Imaginați-vă ce înseamnă să primești cel mai nou model de storcător Hurom Hurom H-Al One Stop în bucătăria ta. Săream și strigam de bucurie, de fapt, mai degrabă țipam, de parcă însuși Moș Crăciun trecuse pe la noi.

-Uite ce-am găsit, uite ce-am primit, strigam ca un copil și desfăceam de zor ambalajele scoțând la vedere storcătorul în toată splendoarea lui. Iuhuuu, este un storcător adevărat și roșu, așa cum mi-am dorit! Dan, hai, vino să vezi! Hai, mai repede, ajută-mă să-l instalez.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Hurom, surpriza din bucătăria mea

-Da, vin. Ce te miri așa? Draga mea, știu cât ți-ai dorit un storcător cu ajutorul căruia să pregătești sucurile, smoothie-urile 100% naturale. Ca un făcut, s-a defectat și cel vechi, așa că am cumpărat unul. Modelul pe care l-am ales este primul aparat din istorie cu un sistem dual de alimentare.

Uite, ingredientele pot fi introduse în aparat pe aici, prin gura de alimentare clasică sau prin gura de alimentare de dimensiuni mari, aflată aici. Când te grăbești și ai o mulțime de alte lucruri de făcut, poți opta pentru alimentare prin gura mare. Aparatul va gestiona singur procesul de stoarcere, timp în care tu te poți ocupa de alte treburi.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Spre deosebire de storcătorul vechi care distrugea nutrienții și grăbea procesul de oxidare prin viteza mare de centrifugare, Hurom are un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece. În plus, stoarce până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci sau semințe, păstrând cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime.

Hurom – surpriza din bucătăria mea

Rezultatele obținute vor fi de calitate excepțională, perfect omogenizate și un conținut foarte ridicat de fito-nutrienți. Arhitectura nouă a storcătorului permite ergonomie excelentă, performanțe de vârf, consum minim de energie dar și silențiozitate.

-Mulțumesc, chiar mi-ai făcut o mare surpriză! Acum pot să-ți spun: aflasem de ceva vreme despre acest storcător. Citisem câteva articole pe blogurile înscrise în competiția Superblog, ți-am mai povestit despre platforma asta. Dar, sincer, nu speram să-l pot avea curând în bucătăria mea!

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Smoothie & suc

-De ce nu? Draga mea, dar este vorba de sănătatea noastră, tu spui mereu că investiția cea mai bună este în sănătate. Storcătorul acesta merită fiecare bănuț. Ți-am făcut surpriza pentru că știam că ți-l dorești și pentru că storcătorul este mâna ta dreaptă în pregătirea meniurilor sănătoase. Altfel, oricum aveam de gând să-l cumpăr.

-M-ai făcut fericită, mulțumesc încă o dată! Ai dreptate. Gata, hai să-l testăm, vreau să fac smoothie-ul din meniul mic dejunului de astăzi. O banană, 4 linguri de fulgi de ovăz, 100 mililitri lapte de migdale, 2 pumni căpșuni înghețate și scorțișoară.

-A ieșit grozav, este exact cum promite producătorul, mult mai gustos, simt gustul fiecărui ingredient.

-Dragul meu, diminețile noastre vor avea un plus de savoare, iar mic dejunul mai benefic organismului. Cât ne savurăm cafeaua, pun ingredientele pentru mousse de cocos cu avocado prin gura mare și-l las pe mister Hurom H-Al One Stop să-și gestioneze singur procesul.

-Sărbătorile de iarnă sunt aproape, am adus lista de cadouri și mă uitam puțin peste ea.

-Așa este, uite, pentru copii am trecut lucruri pentru casă, ce spui dacă le-am face și lor cadou storcătorul Hurom? Celor mari le-ar folosi și pentru pitic iar cei mici tocmai au adoptat și ei stilul alimentar sănătos.

-Cred că este o idee foarte bună.  Asemenea cadou este  bine primit și neașteptat, va fi o adevărată surpriză. Hai să vedem cum ne planificăm bugetul.

-De-acord.

Hurom, surpriza din bucătăria mea

Pentru mine, sărbătorile au început, mi-am primit cadoul în avans. Sper totuși să nu fie singurul :). Voi ce fel de storcător folosiți? Ați aflat despre primul storcător cu sistem dual de alimentare? Ce știți despre produsele Hurom? Sunteți dispuși să-i acordați credit acestui produs?  Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Până data viitoare, alegeți inteligent, alegeți să fiți sănătoși!

 

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, îndrăzniți un abonament la blog sau, dați like paginii de Facebook.

Aceasta a fost povestea inspirată de provocarea probei nr. 25 Superblog 2018.

 

Sursa: www.huromromania.ro; arhiva personală

Rate this post