Bun găsit, prieteni! A venit vremea să vă povestesc despre vacanță. Chiar dacă am mai scris câte o poveste din timpul acesteia, cred că meritați mai mult. Despre chestii mai tehnice. Prin urmare, astăzi, vă ofer un ghid de călătorie cu Ghid Tenerife.

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

 

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

 

 

După ce am avut grijă să ”vânez” ofertele companiei Wiz air, care are cursă directă către insulă, am profitat de toate voucherele, abonamentele etc. am reușit să iau bilete, la un preț care mi-l permiteam.

Pont: Pentru prețuri cu 56% mai mici, cumpărați cu 69 de zile în avans, alegeți ziua de duminică pentru o economie de 9% și o cursă de după-amiază. Pentru Tenerife, există zbor doar luni și vineri în sezon și numai vineri, în perioada de iarnă. Eu am ales cursa de luni, evident, iar orarul este 13.50 de la București și la 18.30 din Tenerife.

Când a venit rândul cazării, am ales de pe booking un hotel de 3*, explic în alt articol care sunt argumentele alegerii, folosindu-mă de punctele wizz pe care le aveam. 

 

Transportul pe insulă

Transportul pe insulă este unul facil iar alegerea noastră, doar suntem în vacanță :), a fost, chiar transportul în comun. Titsa, transportul în comun al insulei, este foarte bine pus la punct, respectându -se orarul și traseul și având un preț bun. Iată motivul pentru care am ales bus-ul și nu taxi, care are prețuri mai mari. Spre exemplu, taxi, 25 euro de la aeroportul din sud, până în Playa de las Americas, comparativ cu două bilete de autobuz, 6,50 euro. Nu de alta, dar aveam de făcut cumpărături de la magazinul Norlei :).

După documentarea făcută, bus-ul care ne-ar fi dus de la aeroport la hotelul ales, până în stația El Camison, era 460. Cum mie îmi plac lucrurile clare și sunt o persoană organizată, poate influența zodiei este vinovată :-P , am făcut o ultimă verificare. De aici, lucrurile au început să se  schimbe și, marele meu noroc, a fost ajutorul (pro bono!), primit din partea GhidTenerife.

 

 

Comunicarea a fost extrem de rapidă, detaliată și corectă. Cu ajutorul lor, am reușit să ajung cu bine la destinație, am aflat informații despre hotel. Un pic cam sceptică cu privire la ajutorul gratuit, mea culpa, am ezitat să cer mai multe informații de la GhidTenerife. 

Tipsuri despre restaurante, locuri

 

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

 

Dar, cu toate reținerile mele, am reușit să aflu câteva tipsuri nemaipomenite despre locuri, restaurante, activități pe insulă. Așa am ajuns în restaurante în care am mâncat și ne-am simțit minunat, aflate în locuri frumoase, mai puțin știute.

Într-un comentariu, mi s-a spus că sunt o persoană foarte prietenoasă, nu este de mirare că îmi fac prieteni peste tot. Ei bine, nu doar din politețe nu contrazic: am mai cunoscut niște oameni, pe care i-aș putea numi prieteni.  

 

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

 

Prieten mi-a devenit și GhidTenerife, deși nu am avut onoarea să cunosc echipa, ”face to face”. Îmi place să-i numesc așa și, sper să am ocazia să-i cunosc offline, la următoarea aterizare în Tenerife.  Înainte de toate, le mulțumesc foarte mult!

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

GhidTenerife este o echipă care oferă asistență turistică, cu o vechime de peste 10 ani în domeniu. Serviciul este gratuit și  pun la dispoziție hărți personalizate cu toate informațiile de la cele mai bune restaurante, plaje, locuri de ieșit și excursii. Totul în limba română, desigur. 

 

Cum se întâmplă lucrurile cu GhidTenerife? Firesc, prietenește, profesionist. Stabilesc  întâlniri cu turiștii care sosesc  pe insulă,  le  oferă hărți personalizate și  contactele lor în caz de urgență, cât și recomandări, atunci când este necesar. Feedback- urile turiștilor sunt pozitive, procentul celor mulțumiți este foarte mare, la fel și dorința de revenire pe insula eternei primăveri.

Ghid de călătorie cu Ghid Tenerife

La final

Dacă ați plănuit să ajungeți într-o vacanță în Tenerife, vă recomand să apelați cu încredere, fără rezerve, la GhidTenerife.
Alte povești din vacanță și despre insulă, în articolele viitoare. Dacă aveți anumite teme, întrebări sau curiozități, nu ezitați să mi le transmiteți în comentarii.
Până data viitoare, vă doresc vacanța cea mai frumoasă, mai potrivită, urmând ghidul cel mai bun!

 

UniquebyMM

Articol nesponsorizat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0