Bun găsit prieteni! Când spuneam că voi continua să scriu pentru competiția SB atât cât se va putea, nu bănuiam că momentul acela va veni atât de repede. Dar, totul e bine când se termină cu bine. Poate că dorința de a reveni la subiectele care vă plac a fost atât de puternică încât, mersul lucrurilor s-a schimbat total. Cum se spune? “planetele s-au aliniat în sensul acesta!” Habar nu am ce poate fi, important este că am reușit să pun câteva rânduri (gânduri) pentru voi. Gânduri din vacanță, surprize și prietenie.

 

Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

Cum vă spuneam, sunt (încă) în vacanță și mă bucur de vremea și starea generală atât de relaxante, benefice stării și spiritului meu. Temperaturile blânde, de 23- 26 grade, aerosolii sau valurile uneori atât de mari și melodioase, nu știu exact ce, dar mă fac să mă simt aici, pe insulă, ca acasă. Sau, poate că pe lângă toate acestea, prieteniile legate cu oamenii de aici joacă un rol determinant. Tocmai de aceea am vrut să scriu aceste rânduri, înainte să ajung acasă, cu graba și teama de a nu uita să împart cu voi sentimentele și poveștile.

 

IMG 20191123 184805 Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

 

 

Încă din prima nostră seară pe insulă, în plimbarea noastră de pe faleză și salutul oceanului, am avut plăcuta surpriză să o reîntâlnesc pe Norla. Apropo, o știți pe Norla din povestea despre parfumuri, nu? Nu-i nimic, vă veți aminti cu siguranță citind articolul.

Revederea

Sinceră să fiu, la cele câteva milioane de turiști care se perindă anual pe insulă, nu am crezut că își va aminti de mine. Ei bine, nu a fost așa, ci dimpotrivă. Norla, nu numai că și-a amintit de mine dar și- a manifestat bucuria și mi-a mulțumit pentru articol cu atâta entuziasm, fără pic de reținere, încât m-a lăsat … fără cuvinte. M-a îmbrățișat cu o căldură nedisimulată, de parcă eram prietenele cele mai bune, de foarte mult timp. Mi-a făcut tare bine această întâlnire și această căldură, părea, cum am mai spus, că reveneam nu doar într-un loc foarte drag mie, ci într-un loc în care aveam sentimentul de “acasă”. A doua casă! :)

 

IMG 20191119 152047 Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

 

Am schimbat impresii, câteva detalii despre vacanță, program și ne-am despărțit cu promisiunea revenirii. Bineînțeles că revenirea într-un loc ca magazinul de parfumuri și produse cosmetice, nu este ceva senzațional, de fapt anormal am vrut sa spun, pentru noi, iubitorii de frumos și frumusețe. Doar faptul că întâlnești oameni ca Norla este cu adevărat ceva extraordinar.

 

Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

Desigur, am revenit în magazin, cam peste o săptămână, doar că Norla se mutase într-o altă locație a aceluiași lanț de magazine. Am găsit-o fără mari probleme, la mică distanță față de primul magazin, în Centrul Oasis din Playa de las Americas.

În magazinul în care sutele de produse așteptau cuminți pe rafturi, Norla era ca de obicei, veselă și amabilă. Mii de clienți intră și întreabă în toate limbile pământului despre produsele preferate.Ea le răspunde deloc deranjată tuturor celor tentați de arome și senzații. 

Profesionalismul, disponibilitatea și capacitatea Norlei de a lucra în echipă se vede de departe. Deși era prima ei zi în noul magazin, cu o echipă nouă, între Norla și fete se observa cu “ochiul liber” conexiunea deplină, colaborarea fără cusur. Sunt convinsă că nimeni din cei care treceau pragul parfumeriei nu bănuiau că echipa de acolo lucrează împreună doar de o zi.

 

IMG 20191123 192506 Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

 

Surpriza

Am făcut un tur al noutăților, am testat, mi-am făcut o idee pentru lista de cadouri pe care o aveam de acasă. Vine Crăciunul și cadourile se pregătesc din timp, oriunde te-ai afla, nu-i așa? Iar aici, consilierea și ofertele, prețurile bune pe care le primesc sunt atuuri de nerefuzat. Încredințându-i lista Norlei, m-am lăsat purtată de tentații în minunata lume a parfumurilor și produselor cosmetice.

Atunci am descoperit-o pe Alexandra, una dintre fetele echipei. Alexandra este româncă, venită în vacanță în urmă cu un an și jumătate și rămasă pe insulă, împreună cu familia. Văzut, plăcut, rămas!

Fără a avea nici cea mai mică bănuială despre ce îmi pregătea Norla, schimbând impresii despre insulă, m-am trezit cu un “cadou”. Mă aștepta o sacoșică elegantă cu testere și onoranta propunere de a testa produsele comercializate de Perfumes.es. Norla- gracias a todos, mi amigo!

 

IMG 20191119 163835 Gânduri din vacanță, surprize și prietenie

 

Un fel de concluzie

Cum poate fi catalogată o surpriză ca aceasta, altfel decât la superlativ, din toate punctele vedere? Din aceste motive m-am grăbit să vă scriu și să împart cu voi povestea, emoția, gândurile despre trăirile mele.

Așadar, vă aștept aici, unde veți avea ocazia de a vă delecta ( ;-)) cu opinii și impresii despre produse cosmetice de la Dior, Lancôme sau Guerlain. Cam atât de aici, ne vedem, pardon, citim, în scurt timp de acasă (România).

 

Până data viitoare, fiți frumoși, inteligenți, prețuiți viața și prietenia!

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți!

 

P.s. Fiți blânzi cu mine în ceea privește lungimea textului :-P , promit să mă revanșez.