Bun găsit! Astăzi, despre încă un eveniment de vară, la care am participat  după întoarcerea din vacanță. Este o poveste despre pasiune și muuultă muncă dar și satisfacții, din care îmi place să fac parte. Deocamdată, doar ca participant :). Dar, să nu vă mai fierb în suc propriu, deși bănuiți și singuri, din titlul articolului despre ce este vorba: Parfum de tei și Food BloggersConference.

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Aflată deja a patra ediție la care particip, ediția de vară a acestui an a avut loc la J.W. Marriot. Aleea pe care am mers până acolo m-a răsfățat cu mirosul teilor ce o străjuiesc și mi-a făcut începutul zilei, minunat. 

De fapt, întreaga zi urma să fie minunată deoarece, de organizare se ocupase același Evensys. Invitații, programul, pauzele mai lungi, pentru cafea, fotografii, socializare și concursuri sau sponsorii și partenerii cooptați, au fost ingredientele succesului.

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

 

În prima parte, în panelul numit ingenios ”Eat Share Love”, Adrian Hădean a fost cel care a deschis lista și ne-a încântat cu prezența. Pe lângă asta, în cadrul deja știut de la aceste întâlniri, relaxat, ne-a prezentat secrete și idei despre  carnea roșie. Valentin Hristu, ”Pâine și vin”, ne-a făcut o demonstrație cu, și despre aluat de pizza.

 

64225920 2383950348310690 6300107180825640960 n Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Ultima parte i-a fost rezervată lui François-Xavier D’Hollander, master brewer, cu o expunere despre berea artizanală pe care o produce la Buzău. Este gustoasă, bună, vă spun eu, merită, am încercat-o :).

 

62350114 2383957558309969 8690973384105787392 n Parfum de tei și Food BloggersConference

 

A urmat prima pauză, în care am ”combătut” tot ce am aflat, m-am delectat împreună cu prietena mea Oana, de la City Femme, cu mâncare chinezească de la Shan Shi. Poze, demonstrații live, discuții sau degustări, de toate ne-am bucurat.

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Blogging upgrade

Al doilea panel, moderat de Cristian Manafu, a fost cu invitate, una și una, despre upgradarea bloggingului și nu numai. Oana Bulexa, Bianca Grip, Camelia Jugănaru și Brîndușa Bîrsan, au prezentat și dezvoltat teme pe cât de interesante pe atât de utile. Cel puțin pentru mine, așa au fost!

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

 

Pauzele de o oră, o regulă nou introdusă, foarte apreciată de toată lumea, ne-au dat ocazia să punem țara la cale. Am avut ocazia să abordăm invitații, oameni cu experiență, despre care îmi place să spun mereu că sunt pasionați, muncitori, de succes.

 

62443221 2383962508309474 6499415945650372608 n Parfum de tei și Food BloggersConference

 

 

Delicioasă a fost ultima parte, Food Talk, cu chefii, dar și momentul din pauza în care ne-am întâlnit cu chef Patrizia. Preferații mei sunt: Nicolai Tand, Alex Petricean, Alex Dumitru și Bogdan Alexandrescu.

 

62487429 2383980714974320 6595192380616343552 n Parfum de tei și Food BloggersConference

 

De la fiecare invitat am avut câte ceva de învățat, fără îndoială. De aceea am și spus mai sus, că este vorba despre pasiune, multă muncă și succes, realizări. Dar, am și eu preferații mei! Mă explic cu altă ocazie ;-) , acum vorbim despre Parfum de tei și Food BloggersConference.

Și ce nu v-am spus eu despre Food Bloggers, este chiar despre, food :). Cum bănuiți, ne-au răsfățat cu feluri de mâncare din toate zonele, mă refer la simplu sau sofisticat, aperitive, feluri principale.

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Desertul, preferatul meu, foarte variat, fructe,  înghețată și cocktailuri. Dar, mai bine vă lămuriți voi din fotografiile pe care am reușit să le fac, deoarece pofta a învins :).

 

IMG 20190607 100131 1 Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Parfum de tei și Food BloggersConference 

Pe lângă toate acestea, am rămas și cu câteva idei foarte importante în ceea ce mă privește, pe linia de blogging. De fapt asta mă interesa cel mai tare, acesta fiind principalul motiv pentru care merg la acest eveniment. Personal, am învățat și am implementat ceva, a fost un real ajutor, la fiecare participare. 

 

Parfum de tei și Food BloggersConference

 

Parfumul de tei s-a extins și, a ajuns și în afara orașului. Fiecare dimineață este o plăcere să -mi beau cafeaua în mirosul de tei și să mă las cuprinsă de inspirație. Să fie de la parfum … ?!? Să fie de la Food Bloggers …??? Sau de la … oameni, pasiune ….parfum… muncă … ?!? Contează?

 

Până data viitoare, la următoarea poveste, vă las cu pasiunile voastre, munca și parfumul de tei!

 

 

UniquebyMM

 

Rate this post