Bun găsit! Cu siguranță ați văzut postările mele de Facebook și Instagram, în care am surprins câteva momente ale ultimului eveniment.  Așadar, am răspuns ”prezent” ediției Instacamp 2019, a doua ediție. Curiozitatea și nerăbdarea au fost mai puternice pentru mine, deoarece a fost prima ediție la care am luat parte. Și pentru că v-ați manifestat dorința să vă povestesc despre acest eveniment, m-am grăbit să exprim câteva opinii: De la Instacamp ’19 la Visualfest ’20.

 

De la Instacamp ’19 la Visualfest ’20

 

 

De la Instacamp ’19 la Visualfest ’20

Instagram 2019 a strâns oameni diferiți sub marea umbrelă a setei de cunoaștere, evoluție în ceea ce întreprind, a comunicării și prieteniei. Organizatorul Evensys a avut grijă să facă posibilă desfășurarea în locația de 4* J.W MArriot, cu invitați de succes, oameni pasionați de conținut vizual. 

 

 

Cu doi ani în urmă, la una dintre edițiile Food Bloggers Conference, într-o secțiune special dedicată instagram, aflam lucruri absolut noi și fascinante în ale instagramului. Cum este firesc pentru fiecare dintre noi, mi-am dorit să aflu mai mult, astfel că aceasta a devenit motivația principală pentru participarea la Instacamp. Asta, în cazul v-ați întrebat ce caut la acest eveniment!

 

De la Instacamp ’19 la Vizualfest ’20

 

Surprinși de interesul mare pe care l-au arătat participanții, organizatorii s-au gândit la o ediție special dedicată instagramului. Așa a-a născut prima ediție  Instacamp, la care eu nu am reușit să prind un loc.

Dar, iată-mă la ediția cu numărul 2, bucurându-mă de tot ceea ce oferă organizatorii, participanții, sponsorii. Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest eveniment, a fost faptul că invitații, din diferite medii de activitate, cu realizări remarcabile, au împărtășit din experiența lor. Măcar în cele câteva ore (bune) petrecute împreună, am simțit că pot și eu!

Fii tu, fii unic 

Pot fi eu, păstrându-mi unicitatea, dar atingând succesul. Pentru că, unici sunt Alex Gâlmeanu prin fotografia lui sau Tammy Joanna prin creațiile sale de designer & visual artist. Unici și de real succes!

 

 

Cum altfel aș fi putut traduce tot ceea ce m-a atins, venit ca un mesaj pe aceeași lungime de undă, venit din partea lui Vlad Eftenie, fotograf, profesor universitar? Cum să nu-mi placă ce am auzit, dar mai ales văzut, de la Marian Hurducaș, fondator Necktie Agency?

 

De la Instacamp ’19 la Vizualfest ’20

 

Cristian Manafu, este omul (orchestră îmi vine să spun și, cred că înțelegeți ce vreau să exprim) care reușește să aducă întotdeauna oameni extraordinar de diferiți. Spun asta, pentru că în partea de discuții, invitații sunt dintre cei care ajung la discuții efervescente, incitante, revigorante și chiar reconfortante. 

De la Instacamp ’19 la Visualfest ’20

Vă dau numele lor și vă las pe voi să trageți  concluziile. Andreea Raicu, Dana Rogoz, Vali Bărbulescu, Sînziana Iacob, Cristian Șimonca și Cristina Almășan.

 

 

Cred că nu este nevoie să spun altceva despre ei, în afara faptului că nu poți fi decât surprins să-i asculți ”bătându-se” în concepții. Sunt sarea și piperul, deliciul oricărei întâlniri- eveniment, dar în același timp, sunt adevărate mine de informații, ”secrete”, utile unora ca mine. 

Dress code: culoare

Pe lângă toate acestea, multe momente speciale, activări, concursuri și socializarea cu prietenii, ne-au ocupat tot timpul pauzelor. Ineditul însă, a constat în dress code, care s-a dorit o sărbătoare a culorilor. Dovadă, poate fi tricoul galben, personalizat extraordinary, pe care l-am primit. :)

 

 

La Instacamp 19 inspired by Haagen -Dazs am fost surprinsă să descopăr o mare de haine colorate, imprimeuri vesele. Majoritatea participanților, ba chiar și chiar invitați, s-au conformat, adoptând dress codul inspirațional al ediției. 

Prezentări în termeni ce-mi păreau în chineză, culorile ținutelor, prezentările și discuțiile invitaților, au făcut ediția 2 Instacamp minunată. A fost multă emoție, culoare, voioșie și muuulte subiecte interesante și foarte actuale.

 

 

La final

Cristian Manafu, a venit cu propunerea ca de anul viitor să fie un adevarat festival al conținutului vizual. Prin urmare, s-a adoptat noul nume și noua identitate, trecând de la Instacamp, la VISUALFEST

Închei cu gândul la următoarea ediție, care va fi cu siguranță, cel puțin la fel de interesantă și colorată ca aceasta. 

 

Până data viitoare, iubiți culoarea, vara și … instagram(erii)!

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0