Bun găsit! ”Dragostea este cea mai sănătoasă boală” iar eu cred în această afirmație, deoarece sunt convinsă că fără dragoste, viața nu are sens. Fără iubirea de frumos, de natură, dar mai ales, fără dragostea de oameni, planeta ar fi  bolnavă, o plagă care s-ar extinde rapid. Iubirea vindecă, iubirea înfrumusețează, înnobilează și îmbogățește. Despre sentimente și cadouri, oameni și frumusețe, în articolul care urmează: Alesa.ro – magazinul potrivit alegerii cadoului perfect.

Alesa.ro – magazinul potrivit alegerii cadoului perfect

Dincolo de familie, care este pusă pe primul loc fără niciun dubiu sau comentariu, există oameni care pot fi asimilați, adăugați familiei. Adevărat, aceștia sunt rari, totuși ei există și sunt la fel de prețioși ca și membrii familiei.

Mă consider norocoasă să am parte de un astfel de om drag și, dincolo de sentimentele frumoase și respect, mi-aș dori să îi dăruiesc ceva deosebit. Există și ocazia potrivită: Pe 30 august este ziua ei de naștere și mi-am propus să o surprind cu un cadou deosebit.

Numai că, un astfel de cadou nu este ușor de găsit. Ideea salvatoare a venit când am aflat de provocarea Blogal Inițiative. Geanta din piele de la Alesa.ro este cadoul cel mai potrivit pentru Nush, persoana dragă despre care am vorbit.

 

geanta de dama din piele croco maro deschis cu tenta portocalie mera 1558536089 4 Alesa.ro - magazinul potrivit alegerii cadoului perfect

Ce este Alesa.ro:

Magazinul online de genți de damă și poșete din piele, care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

Magazinul își propune să devină principala ta alegere, atunci când vine vorba de accesoriile cele mai prezente ale ținutelor tale. Locul care să iți ofere bucuria cumpărăturilor de pe internet și o experiență unică de cumpărare.

În rafturile magazinului  găsești o serie de genți de damă, poșete, rucsacuri minunate, o colecție de genți crossbody din piele pe diferite stiluri. De la gentute mici, din piele moale, până la genți din piele cu motive tradiționale în relief.

Motivele pentru care am ales să fac acest cadou sunt simple dar importante. În primul rând pentru că  Nush apreciază lucrurile de calitate și brandurile românești. La rândul meu, scriu, promovez brandurile românești în care cred, apreciez oamenii și le respect munca. Poate că, de fapt sunt sigură, nu întâmplător noi două ne-am întâlnit, iar legătura a devenit atât de puternică și solidă.

Cred că nimic din ceea ce mi se întâmplă, nu este întâmplător! Mai este și faptul că niciodată nu-și “permite” să cumpere lucruri pentru ea, preferând să dăruiască celor care “au mai multă nevoie”. Așa este ea, prietena, omul drag, bun, cald, care face parte din viața mea!

 

 

Alesa.ro - magazinul potrivit alegerii cadoului perfect

 

Alesa.ro – magazinul potrivit alegerii cadoului perfect

Geanta cossbody – banduliera din piele pe care am ales-o, este genul pe care îl preferă Nush. Ilona este o geantă de umăr specială. Datorită buzunarelor și dimensiunilor, este o geantă practică iar culoarea este ușor de asortat. Totodată, este culoarea preferată a viitoarei sărbătorite. Ținutele sale casual vor avea de acum accesoriul ideal!

Descrierea pe care am găsit-o pe site și care m-a convins: La interior geantă are un singur compartiment, două buzunare mici, dispuse pe cei doi pereți interiori, unul deschis și unul cu fermoar. La exterior are de asemenea un buzunar cu fermoar plasat pe peretele din spate al genții, iar în față un buzunar mai mare care se închide cu clapetă. Geanta se închide cu fermoar. Dispune de o baretă de umăr reglabilă cu dimensiunea de 120 cm și are următoarele dimensiuni: l x h x L (cm): 10 x 28 x 27

 Ce mi-a plăcut la Alesa:

“Alesa.ro este un proiect pornit din bucuria noastră cu privire la poșetele de piele, la frumusețea produselor realizate din piele. Facem eforturi pentru a veni mereu în întâmpinarea ta cu modele noi, propunându-ți mereu colecții inspirate care să te reprezinte.”

Agreează discuțiile cu clientele, în care stabilesc  împreună culorile dorite sau potrivite acestora. Bucuria din sufletul clientelor produsă de o poșetă Alesa.ro este și bucuria lor.

Fiecare produs cumpărat de pe Alesa.ro vine împachetat cu grijă, aducându-ți o clipă de bucurie specifică primirii unui cadou.

Am lansat comandă care îmi va fi livrată cu o reducere de 10% începând cu 19 august, atunci când atelierul revine din concediu. Pentru mine este perfect! Șțiți ce se spune cu privire la alegerea cadourilor oferite? Dăruieșți cadoul pe care ți l-ai dori pentru tine! Convingerea mea este că cel puțin în acest caz, este valabil. :) Recunosc, mi-ar plăcea să primesc în dar o geantă din piele de la Alesa.ro. E drept, alt model, altă colecție, altă culoare … :)

Voi știați despre acest magazin de poșete de piele? Dacă da, care sunt opiniile voastre? Ce experiențe ați avut? Aștept cu interes comentariile voastre.

 

Până data viitoare, spor la cumparaturi inteligente!

 

 

UniquebyMM

 

Articol campanie Blogal Initiative “Ce produs din magazinul Alesa.ro ai vrea sa faci cadou unei persoane dragi”

Rate this post