Bun găsit! Sincer, nu știu dacă mersul pe  jos face piciorul frumos, dar știu sigur că este sănătos. Și, la fel de sigur mai știu că mie îmi plac tare mult plimbările pe jos. Bine, bine, asta nu este chiar o noutate pentru voi, deoarece știți asta din poveștile din vacanță. Noutatea este altă: cum am reușit să am picioare sănătoase și îngrijite chiar și în vacanță, chiar și vara. Căci, pentru a face față plimbărilor, mersului zilnic pe jos de peste 12 km, chiar este nevoie de ceva “secrete”. Exact despre asta vreau să vă povestesc astăzi: Vara, vacanța și produsele de îngrijire Apidava.

 

Vara, vacanța și produsele de îngrijire Apidava

Apidava a inclus în portofoliul sau o serie de produse cosmetice ideale pentru îngrijirea corectă a pielii în timpul verii. Printre acestea, crema pentru îngrijirea picioarelor, balsamul pentru călcâie și balsamul de buze pe care Brander și Apidava mi le-au trimis spre testare.

Cred că nu este nicio noutate dacă va spun că vara este anotimpul în care pielea necesită o îngrijire specială. Căldură și razele solare accelerează degradarea pielii astfel, în sezonul estival, acordăm o importantă deosebită tenului, dar și picioarelor și călcâielor. Știți pe cineva căruia să-i placă picioarele crăpate, arsurile solare sau erupțiile cutanate? Cu siguranță, răspunsul este negativ. Și nu doar din dorința puternică de a nu afecta frumusețea, ci și pentru că astfel de probleme afectează și sănătatea.

Întâmplarea face să descopăr produsele Apidava în urmă cu ceva timp. Preocupată de aspectul și sănătatea picioarelor mele, ca de altfel, de oricare altă parte a corpului meu, mi-am dorit o îngrijire specială.  Așa am început să folosesc crema pentru îngrijirea picioarelor, balsamul pentru călcâie și balsamul de buze pe care le-am luat cu mine și în vacanță. 

S-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o! Tot ce încercasem până atunci nu reușise să producă efectul pe care mi l-aș fi dorit: hrănirea pielii în profunzime și efect relaxant. Iar produsele Apidava exact asta promiteau.

Crema pentru îngrijirea picioarelor – cutie de 50 ml.

 

Vara, vacanța și produsele de îngrijire Apidava

 

Conținutul:  miere, extra – propolis, ceară de albine și unt de shea.

Ceară de albine – emolientul 100% natural este responsabil cu hrănirea pielii în profunzime.

Aspectul atât de neplăcut și nedorit al pielii uscate dispare că un miracol, lăsând în urmă unul plăcut, catifelat. 

Propolisul, care are rol antibacterian, reprezintă atuul perfect în îngrijirea corectă a picioarelor.

După primele utilizări am realizat că această avea și efect de calmare, activând circulația periferică și înlăturând senzația de picioare obosite. Cu toată sinceritatea va spun, nu am avut niciun moment senzația de picioare obosite. Nici măcar după kilometrii parcurși! :)

Untul de shea este ingredientul care se regăsește în compoziția cremei. Acesta se folosește în tratarea pielii uscate, fiind și un bun cicatrizant.

 

Vara, vacanța și produsele de îngrijire Apidava

Textura moale, plăcută, mirosul la fel, de culoare bej-închis, fac întrebuințarea ușoară. Pot spune, fără a greși, că mi-am creat un ritual personal de îngrijire. Folosesc crema pe picioarele curate, bine uscate, dimineața și seară. Masez cu mișcări  blânde picioarele până când crema intră bine în piele.

Cum spuneam, în vacanță mi-am bătut propriul record al mersului pe jos. Iar pentru asta, o contribuție importantă a avut-o crema pentru îngrijirea picioarelor Apidava. În perioada vacanței am folosit-o chiar și în timpul zilei, înainte să plec într-o nouă plimbare. 

Balsamul pentru călcâie –  al doilea produs din ritualul de îngrijire al picioarelor care a contribuit la sănătatea și aspectul picioarelor și calcaielor mele.

 

 

Compoziție: ceară de albine și propolis.

Prezentare: cutiuță plastic dur, cantitate 30 ml. Aspectul – dens, solid, culoarea – asemănătoare cu ceară, mirosul- ușor înțepător, datorat conținutului de camfor 2% prezent în conținut. Acesta are rolul de  activare a circulației periferice, unul deosebit de important pentru mine.

 

Datorită beneficiilor ingredientelor din compoziție, balsamul este foarte util în îngrijirea calcaielor și coatelor. Aplic în fiecare seară pe pielea curată, ușor umedă, pentru a intră mai bine în piele, masând ușor. Rezultatul? Călcâie hidratate, aspect plăcut, fin la atingere, nici urmă de piele uscată.

Balsamul de buze – al treilea produs pe care l-am luat cu mine în vacanță, deoarece este ideal de folosit. Detaliez după scurtă prezentare.

 

Vara, vacanța și produsele de îngrijire Apidava

Compoziția: miere, ceară de albine, unt de shea și ulei de morcovi.

Prezentare : borcănel deosebit din sticlă, 1o ml. Aspect: solid, culoare galben intens. Folosit ori de câte ori am  nevoie, îl prefer oricărui alt produs pentru hidratare fiind foarte ușor de purtat în geantă.

 

 

Datorită proprietăților ingredientelor pe care le-am prezentat deja, balsamul este cicatrizant și are rol de protecție UV. Seara, înainte de culcare, îl folosesc pentru recomandarea să că tratament împotriva îmbătrânirii premature a buzelor. Personal îl folosesc și  înainte de folosirea rujurilor mate și sunt foarte mulțumită de rezultat. Din aceste considerente dar și al felului în care arată, nu m-am putut lipsi de el nici  în vacanță. Cum v-am obișnuit, sinceritatea  mea merge întotdeauna pana la capat. Prin urmare am sesizat  și un inconvenient. Fac referire la balsamul de buze, căruia îi lipsește o spatulă pentru utilizarea sa în condiții de bună igienă.

 

 

 

Produsele nu conțin parabeni! 

Cele trei produse au făcut parte din trusa mea de îngrijire în vacanță însă am continuat să le folosesc și acasă. Toată perioada de vară scursă până acum, am avut că aliat de nădejde produsele despre care v-am povestit. 

Din experiența mea cu cele trei produse Apidava prezentate, pot spune cu sinceritate că mi se potrivesc mănușă. Drept pentru care, vi le recomand cu drag!

Va plac produsele Apidava? Ați folosit vreunul dintre produsele prezentate? Dacă da, ce v-a plăcut mai mult și de ce? Ce îmi puteți spune în plus despre ele? Aștept comentariile voastre.

 

Până data viitoare, vacanță fără griji!

 

 

UniquebyMM

 

Campanie Brander & Apidava

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0