Bun găsit! Faptul că mă preocupă felul în care arăt, sunt atentă la detalii, am un stil propriu, unic(que), nu mai surprinde pe nimeni. De altfel, valabil  pentru majoritatea dintre noi. Un motiv în plus să cred că subiectul prezentului articol vă va capta atenția. Dacă mai adaug și cuvântul magic, “răsfăț”, am toate șansele să cred că veți rămâne cu ochii pe mine. Pardon, pe articol :-) . Povestea, pentru că este vorba despre o poveste, a început în momentul în care mi-am primit cadoul. Era un dar care se dorea a fi împlinirea unei dorințe: un pachet la salonul de înfrumusețare. Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room – este subiectul articolului în care tocmai v-am introdus.

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

De ceva vreme îmi doream o schimbare de look însă, din varii motive, nu reușeam. Odată ce am primit cadoul însă, se creaseră toate condițiile schimbării dorite. Doar faptul că totul îmi era necunoscut, mă cam punea pe gânduri. Aveam însă cadoul de care trebuia să profit, prin urmare mi-am înfrânt toate temerile și m-am trezit la salon. Hmmm, nu era un salon oarecare, ci unul tare elegant, rafinat și amenajat cu mult bun gust. Prima impresie … contează, se spune, dar eu vreau să spun altceva. Prima impresie a fost ceva de genul, cum de nu am descoperit eu salonul acesta până acum?!?

 

IMG 20190814 123457 Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Mă simțeam deja bine, altfel, de la intrarea în salonul ISV Beauty Room. Prezentarea salonului începe cu locul pentru tratamente cosmetice, produsele și aparatura  care m-au introdus într-o lume a frumuseții și relaxării. Impecabil aranjat, curat, spațiul cald, prietenos și decor în culorile predominante întregului salon,  invitau la relaxare. Mai că îmi venea să renunț la schimbările dorite, în favoarea unui masaj cu bioptronul :-) . Nu-i nimic, o las pe data viitoare – mi-am spus în gând.

 

Frumusețe, rasfat, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

Trecerea se face firesc, la locul pentru make-up și salonul de hair-styling amenajate cu stil. Cele două scaune pentru frizerie – coafor, oglinzile deosebit de estetice, scaunele și scafele cu masaj lombar și lumină ambientală… Am aceleași cuvinte elogioase, căci altele nu s-au inventat încă, exceptând împrumutul celor străine, ceea ce nu-mi doresc. Și nu-mi doresc, deoarece, știți bine că apreciez și promovez tot ce este românesc și oamenii care fac lucruri. Despre asta este vorba și aici: despre oameni care au pornit de la zero, au muncit mult, singuri, iar rezultatul este spectaculos. “Omul sfințește locul”! Da, este adevărat, dar numai dacă facem mențiunea/completarea, unii oameni sfințesc locul!

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Culorile, împărțirea întregului spațiu, amenajarea, aparatura și decorul, totul este bine gândit, cu gust. Când am ajuns în zona de manichiură – pedichiură, am avut revelația saloanelor din Tenerife. Mereu mi-am dorit să mă așez pe fotoliile acelea și să mă bucur de un masaj al picioarelor :-).

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Până să trecem la schimbările dorite și operațiunile specifice, am fost invitată pe balcon, la o cafea. Acolo am discutat și despre schimbările la care mă gândisem. De fapt, primeam un fel de consiliere, dar împachetată, să spun așa, ca o discuție între prieteni. În timp ce savuram cafeaua, admiram priveliștea și animația străzii, schimbând impresii și noutăți mondene. Pachetul meu cuprindea tuns, vopsit, aranjat păr și machiaj. Cum visam la culori și forme îndrăznețe, machiaj natural dar expresiv, aveam nevoie de opinii avizate, pentru că, mai trebuia să mi se și potrivească. Altfel, puteam rămâne acasă :-P !

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Un cadou aparent nesemnificativ, poate duce la momente de fericire maximă. Știu, se spune adesea că fericirea vine din lucruri mărunte și, clar, așa este. Numai că, de această dată, mi se pare puțin nepotrivită expresia. Vă explic și de ce spun asta. Pentru că munca  persoanei care a dus la fericirea mea, a fost … fantastică. Pentru mine, da, a fost răsfăț și fericire maximă! Ce poate fi mai relaxant decât să beneficiezi de masajul coloanei, corpului, în timp ce ești spălat pe cap? Să te învăluie muzică bună, potrivită iar masajul capilar să te detensioneze total? Dincolo de felul în care te simți, de răsfățul de care ai parte, stă munca unui om, de ore întregi. Și totul făcut cu pasiune și dăruire, atenție și respect pentru cei care  calcă pragul salonului.

Decor, stil, pasiune

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

După ce m-am relaxat astfel, cât pe ce să adorm :),  au continuat alte și alte etape, cu produse profesionale de înaltă calitate. Dacă despre unele (Osho) am auzit, despre altele, habar nu aveam că există. Și, pot spune că am auzit despre destule până acum.

 

IMG 20190825 140628 e1566733036788 Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Fiind un cadou, nu știam ce prețuri sunt, iar felul în care arăta salonul mă ducea cu gândul la prețuri inaccesibile. Am tras însă cu ochiul pe lista de prețuri și am avut plăcuta surpriză să constat că nu este deloc așa. Sunt prețuri foarte bune, absolut decente. Iar serviciile, sincer vă spun, mi-au lăsat o impresie extraordinar de plăcută!

 

IMG 20190814 123942 Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

La final, m-am ales cu un look nou, nu doar total schimbat și deosebit de plăcut, dar și cu o stare extraordinară. Pentru câteva ore, m-am simțit răsfățată, relaxată, departe de orice stres sau energie negativă. M-am simțit că o regină, cum spun eu, o Cleopatra! Da, da, nu este nevoie de mai mult de atât: un salon că ISV Beauty Room cu produse profesionale, atmosferă adecvată și oameni pasionați.

 

IMG 20190814 123948 Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Apropo, nu va imaginați că mă mulțumesc cu puțin sau, cu orice! Atât eu cât și familia, suntem destul de greu de mulțumit :). Ce să-i faci, nimeni nu-i perfect!

 

IMG 20190814 124122 Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

 

Tocmai din acest considerent probabil, al perfecțiunii zic, cadoul meu nu a cuprins și manichiură – pedichiură, cosmetică. Așadar, nu m-am putut bucura de fotoliul la care visez încă din Tenerife, nici de tratamente cosmetice. 

Mi-am făcut însă o programare, ba, mai mult, mi-am propus ca atunci când ajung la salon, să “negociez” un abonament. De ce nu? Nu merităm măcar o dată pe lună un astfel de răsfăț? Ba daaa!!! Merităm din plin și chiar mai mult. Iar ISV Beauty Room este recomandarea mea sinceră și pentru voi.

Sunt curioasă, mergeți la saloanele de înfrumusețare? Voi primiți astfel de cadouri? Cum vi se par? Aștept opiniile voastre, ca de obicei, în comentarii.

 

Până data viitoare, aveți grijă de voi, fiți frumoși și răsfățați! Meritați!

 

UniquebyMM

Articolul nu este unul sponsorizat.