• Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

  Bun găsit! Faptul că mă preocupă felul în care arăt, sunt atentă la detalii, am un stil propriu, unic(que), nu mai surprinde pe nimeni. De altfel, valabil  pentru majoritatea dintre noi. Un motiv în plus să cred că subiectul prezentului articol vă va capta atenția. Dacă mai adaug și cuvântul magic, „răsfăț”, am toate șansele să cred că veți rămâne cu ochii pe mine. Pardon, pe articol 🙂 . Povestea, pentru că este vorba despre o poveste, a început în momentul în care mi-am primit cadoul. Era un dar care se dorea a fi împlinirea unei dorințe: un pachet la salonul de înfrumusețare. Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room – este subiectul articolului în care tocmai v-am introdus.

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  De ceva vreme îmi doream o schimbare de look însă, din varii motive, nu reușeam. Odată ce am primit cadoul însă, se creaseră toate condițiile schimbării dorite. Doar faptul că totul îmi era necunoscut, mă cam punea pe gânduri. Aveam însă cadoul de care trebuia să profit, prin urmare mi-am înfrânt toate temerile și m-am trezit la salon. Hmmm, nu era un salon oarecare, ci unul tare elegant, rafinat și amenajat cu mult bun gust. Prima impresie … contează, se spune, dar eu vreau să spun altceva. Prima impresie a fost ceva de genul, cum de nu am descoperit eu salonul acesta până acum?!?

   

   

  Mă simțeam deja bine, altfel, de la intrarea în salonul ISV Beauty Room. Prezentarea salonului începe cu locul pentru tratamente cosmetice, produsele și aparatura  care m-au introdus într-o lume a frumuseții și relaxării. Impecabil aranjat, curat, spațiul cald, prietenos și decor în culorile predominante întregului salon,  invitau la relaxare. Mai că îmi venea să renunț la schimbările dorite, în favoarea unui masaj cu bioptronul 🙂 . Nu-i nimic, o las pe data viitoare – mi-am spus în gând.

   

  Frumusețe, rasfat, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

  Trecerea se face firesc, la locul pentru make-up și salonul de hair-styling amenajate cu stil. Cele două scaune pentru frizerie – coafor, oglinzile deosebit de estetice, scaunele și scafele cu masaj lombar și lumină ambientală… Am aceleași cuvinte elogioase, căci altele nu s-au inventat încă, exceptând împrumutul celor străine, ceea ce nu-mi doresc. Și nu-mi doresc, deoarece, știți bine că apreciez și promovez tot ce este românesc și oamenii care fac lucruri. Despre asta este vorba și aici: despre oameni care au pornit de la zero, au muncit mult, singuri, iar rezultatul este spectaculos. „Omul sfințește locul”! Da, este adevărat, dar numai dacă facem mențiunea/completarea, unii oameni sfințesc locul!

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  Culorile, împărțirea întregului spațiu, amenajarea, aparatura și decorul, totul este bine gândit, cu gust. Când am ajuns în zona de manichiură – pedichiură, am avut revelația saloanelor din Tenerife. Mereu mi-am dorit să mă așez pe fotoliile acelea și să mă bucur de un masaj al picioarelor :-).

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  Până să trecem la schimbările dorite și operațiunile specifice, am fost invitată pe balcon, la o cafea. Acolo am discutat și despre schimbările la care mă gândisem. De fapt, primeam un fel de consiliere, dar împachetată, să spun așa, ca o discuție între prieteni. În timp ce savuram cafeaua, admiram priveliștea și animația străzii, schimbând impresii și noutăți mondene. Pachetul meu cuprindea tuns, vopsit, aranjat păr și machiaj. Cum visam la culori și forme îndrăznețe, machiaj natural dar expresiv, aveam nevoie de opinii avizate, pentru că, mai trebuia să mi se și potrivească. Altfel, puteam rămâne acasă 😛 !

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  Un cadou aparent nesemnificativ, poate duce la momente de fericire maximă. Știu, se spune adesea că fericirea vine din lucruri mărunte și, clar, așa este. Numai că, de această dată, mi se pare puțin nepotrivită expresia. Vă explic și de ce spun asta. Pentru că munca  persoanei care a dus la fericirea mea, a fost … fantastică. Pentru mine, da, a fost răsfăț și fericire maximă! Ce poate fi mai relaxant decât să beneficiezi de masajul coloanei, corpului, în timp ce ești spălat pe cap? Să te învăluie muzică bună, potrivită iar masajul capilar să te detensioneze total? Dincolo de felul în care te simți, de răsfățul de care ai parte, stă munca unui om, de ore întregi. Și totul făcut cu pasiune și dăruire, atenție și respect pentru cei care  calcă pragul salonului.

  Decor, stil, pasiune

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

   

  După ce m-am relaxat astfel, cât pe ce să adorm :),  au continuat alte și alte etape, cu produse profesionale de înaltă calitate. Dacă despre unele (Osho) am auzit, despre altele, habar nu aveam că există. Și, pot spune că am auzit despre destule până acum.

   

   

  Fiind un cadou, nu știam ce prețuri sunt, iar felul în care arăta salonul mă ducea cu gândul la prețuri inaccesibile. Am tras însă cu ochiul pe lista de prețuri și am avut plăcuta surpriză să constat că nu este deloc așa. Sunt prețuri foarte bune, absolut decente. Iar serviciile, sincer vă spun, mi-au lăsat o impresie extraordinar de plăcută!

   

   

  Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

  La final, m-am ales cu un look nou, nu doar total schimbat și deosebit de plăcut, dar și cu o stare extraordinară. Pentru câteva ore, m-am simțit răsfățată, relaxată, departe de orice stres sau energie negativă. M-am simțit că o regină, cum spun eu, o Cleopatra! Da, da, nu este nevoie de mai mult de atât: un salon că ISV Beauty Room cu produse profesionale, atmosferă adecvată și oameni pasionați.

   

   

  Apropo, nu va imaginați că mă mulțumesc cu puțin sau, cu orice! Atât eu cât și familia, suntem destul de greu de mulțumit :). Ce să-i faci, nimeni nu-i perfect!

   

   

  Tocmai din acest considerent probabil, al perfecțiunii zic, cadoul meu nu a cuprins și manichiură – pedichiură, cosmetică. Așadar, nu m-am putut bucura de fotoliul la care visez încă din Tenerife, nici de tratamente cosmetice. 

  Mi-am făcut însă o programare, ba, mai mult, mi-am propus ca atunci când ajung la salon, să „negociez” un abonament. De ce nu? Nu merităm măcar o dată pe lună un astfel de răsfăț? Ba daaa!!! Merităm din plin și chiar mai mult. Iar ISV Beauty Room este recomandarea mea sinceră și pentru voi.

  Sunt curioasă, mergeți la saloanele de înfrumusețare? Voi primiți astfel de cadouri? Cum vi se par? Aștept opiniile voastre, ca de obicei, în comentarii.

   

  Până data viitoare, aveți grijă de voi, fiți frumoși și răsfățați! Meritați!

   

  UniquebyMM

  Articolul nu este unul sponsorizat.

  Categories: Experiențe, Fashion, Pasiuni & frumusețe

  Etichete: , , , , , ,

  35 thoughts on “Frumusețe, răsfăț, pasiune, muncă și dăruire: ISV Beauty Room

  • Raluca Anghel spune:

   Adevărat răsfăț! Multumim ca ai împărtășit cu noi si felicitari pentru articol. Chiar pare un loc care merita vizitat

  • Camelia spune:

   Arată foarte frumos salonul acesta, e chic!

  • illusion spune:

   Așa cadou aș vrea și eu! Bine, mi-l fac singură din când în când, deci zic că se pune și așa 🙂 Tare fain salonul 🙂

  • Adriana Ivan spune:

   Cât de frumos pare. Nu cred că ai cum sa nu te simți bine acolo.

  • Ce cadou frumos ai primit! Mă bucur că a foat totul ok

   Nu am mai mers la salon de foarte mulți ani, de când mi-a făcut o tipă părul praf/ars 🙁

   În timp, am învățat să mă tund și să mă vopsesc singură.

   În schimb, merg des la masaj. Aș sta acolo cu orele.

  • Alex. Popa spune:

   Ouuu, nu merg bre. Nu că nu sunt femeie sau metro, ci pentru că nu mă imaginez făcând asta.
   Pentru matale felicitări pentru articol. Frumos, daa… vezi să nu!
   Hai să îți spun ce ai făcut…
   Mi-ai zis, „Alex, ești invitatul nostru la cină în seara asta.
   Și eu, fomist, „sărut mânușițele doamna Mirela. Scumpă doamnă și alte alea”.
   Apoi, vin eu la tine acasă, ciocăn, îmbrăcat elegant etc. cu o sticlă de Dom în mână, un buchet de trandafiri roșii…
   Îmi deschizi, mă inviți să intru, ceea ce bineînțeles că fac, că deh, foamea după mine…
   La voi, mare petrecere.
   „Bun!” Zice foamea, și eu la fel.
   Mă iei de mână și mă duci pe lângă bunătățile de pe platourile întinse peste tot.
   Eu credeam că era vorba de o cină, nu de un festin.
   Foamea era deja în banchet, naviga pe ape line…
   După ce îmi arăți toate bunătățile alea, o scoți din minți pe foame, mă iei de mânuță și mă așezi pe un scaun departe de toate. Îmi aduci un pahar și îmi spui:
   – Poți să bei și să mănânci ce ți-ai adus.
   Recte să văd imagini din salon.
   Păi bre, io citii tot articolul, cuvânt cu, cuvânt. Și mi-a plăcut, văleu, peste poate.
   Dar să nu-mi arăți matale nici o poză cu regina MiraMar?
   Ia zi-mi matale acum, e corect?
   Ok, recunosc, mi-ai trezit interesul în primul paragraf, dar eu am tot sperat, „hai căbagă acum o poză cu ea. Hai mă, mai citește un pic că pune acum una.”
   Știi, e o vorbă p-aci, ciuciu!
   Frumos articol! Da!

   • UniquebyMM spune:

    Mulțumesc pentru comentariu si aprecieri, Alex!
    Cum nimeni nu-i perfect sau, fiecare cu…piticii lui, mie nu-mi place sa ma fotografiez. Totusi, de „amorul artei” voi tine cont de recomandarea ta la viitoarea vizita la salon 🙂
    Mai departe. La salon pot merge și bărbații si atunci, cred ca vei avea bucuria sa te „hranesti” cu mai multă frumusețe.
    🙂

  • Elvira spune:

   Recunosc că te invidiez un pic 😉 pentru cadou. Mi-a plăcut locul așa cum l-ai prezentat, cred că merită o vizită. Chiar auto-cadou 😅.

  • barbierucristina spune:

   Mama, mama, cat d efain e salonul asta. Cum sa nu fii rasfatata intr-un astfel de loc?!

  • Imi place mult cum este decorat interiorul acestui salon. Mi-ar placea sa ma rasfat si eu acolo.

   • UniquebyMM spune:

    Ce te reține să-ți faci un cadou? 🙂
    Sau, da zvon in tara si dorinta ti se va implini (poate) asa cum mi s-a implinit mie.
    Iti doresc sa fie asa!

  • madalinapinteablog spune:

   Da, cred că oricine merită să se răsfețe într-un mod sau altul din când în când. Iar ideile de cadouri care presupun o experiență sunt preferatele mele.

  • Camelia Camy spune:

   Doresc si eu un astfel de răsfăț. 😊 😊 😊 Imi place cum arata salonul..

  • Andreia Butnaru spune:

   Salonul arata foarte bine, mi-ar fi placut sa vad si rezultatul pe care l-ai obtinut

   • UniquebyMM spune:

    🙂
    Fiecare cu… piticii lui, sa nu spun stol :). La mine e cu „nu-mi place sa ma fotografiez” desi, au facut pentru salon, dar fara accept nu au pus-o.

  • denisasilaghi spune:

   Arata tare bine salonul, cred ca e o placere sa ii vizitezi.

  • Barascu Violeta Ramona spune:

   Ador astfel de cadouri! Merg cu bucurie la astfel de saloane de înfrumusețare de câte ori am ocazia, este modul meu de a ma răsfață. Foarte interesantă prezentarea!

  • Asa cadou sa tot primesti. Nu merg foarte des la salon, dar tare bine mai prinde cate un rasfat din cand in cand.

  • budercristina spune:

   Masajul suna Dumnezeiesc🥰 momentan încerc sa renunț la unghiile din salon și sa le fac eu acasă, vedem dacă îmi va ieși. Cosmetica și părul evident rămân la salon. Chiar și la par am în aparat care tunde vârfurile deci și cu tunsul amân pe cât posibil ca să îmi crească parul lung 😁 salonul arata tare bine. Ma bcuir ca l-ai descoperit!

   • UniquebyMM spune:

    Eheeeiii… știu ce spui.
    Am avut si eu perioade cand preferăm sa „rezolv” acasă
    dar nu se compara ceea ce simți, sentimentul de încredere, relaxarea,
    motivatia…

  • Suna prea frumos ce spui tu acolo. Uneori, când întru într-o locație eleganta parca ma crispez. Dacă nu ma integrez, dacă ma fac de ras, dacă arat ca naiba… Dar la un salon nu am mers încă. Mereu am văzut înainte preturile și apoi beneficiile.

   • UniquebyMM spune:

    Infrange-ti inhibitii de acest fel! Nu pot crede ca ti se intampla asta, tie!
    Fa-ti un cadou si vei vedea cat de bine de simți, cat de motivata, puternica, atrăgătoare te vei simți.
    Îți doresc sa ajungi!
    A… si preturile, nu sunt cat casa, ci chiar accesibile.

  • crisscrissblog spune:

   Un moment de vis si un cadou de invidiat. Aproape ca nici nu-mi mai aduc aminte de cand n-am mai fost la un salon

  • albusteluta spune:

   Totul arata minunat acolo dar voiam sa te vad si pe tine sa ne arati ce ti-ai facut 🙂

   • UniquebyMM spune:

    🙂
    Cum am mai spus, stii treaba cu piticii: fiecare cu ai lui 🙂 sau cu stolul :):)
    Mie nu-mi place sa ma fotografiez, afisez etc.
    Crede-ma pe cuvant, aratam super(b)!
    Atat machiajul cat si tunsoarea & aranjatul au fost extraordinar
    de bine gandite, potrivite stilului meu dar si modern, fara exagerari.

  • Eva spune:

   O locatie tare faina! Ma bucur ca ai dat de un loc in care te simti in largul tau. Conteaza foarte mult asta ^_^

  • Rokolla spune:

   Oricine ar fi încântat sa primească un asfel de cadou

  • Merg destul de rar la salon, de fapt, aproape niciodată. Nu știu de ce, ca știu ca merit. Dar….

   • UniquebyMM spune:

    Trebuie sa iei masuri :)!
    Pe prietenul tau, catelul (i-am uitat numele), il duci?
    Trebuie să-ți acorzi și tie același timp!
    Îți doresc sa ajungi. Si să-mi spui cum te simți după.

  • Secretele Simonei spune:

   As profita si eu de o portie de relaxare la ISV! Suna asa fain si ambientul e tare placut. 😍😍

   • UniquebyMM spune:

    Si, ce te retine? 🙂
    Fa-ti un cadou, o programare la relaxare si frumusete!
    Vei fi uimită sa constați cat de bine te simți!
    Hai, ia atitudine 🙂

  • Ramona Gheorghe spune:

   Un cadou de acest gen mi se pare foarte inspirat

  Lasă un răspuns