Bun găsit! Toamna m-a captivat într-atât încât m-am lăsat purtată de sentimente și arome prezente, abandonând poveștile de călătorie. Și, ce poate fi mai plăcut decât să povestești despre călătoriile trecute, dacă nu cumva călătorești chiar acum?!? Poate, doar plimbările prin parcurile cu alei acoperite de frunze ruginii, un fel de mini – călătorie ;-) . Și totuși, să revenim la ultima călătorie a verii care a trecut, nedrept de repede, cea din Ardeal. Revin deoarece m-am simțit privilegiată să am oportunitatea de a descoperi oameni și locuri nemaipomenite! Pentru că, mai am povești de pe acele meleaguri și despre oamenii lor, pe care doresc să le fac cunoscute.  Merită să le aflați și voi! Trei în unu: trei povești, trei oameni – #ladrumprinromâniamea.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

În călătoria prin Ardeal și Maramureș am petrecut timp și în Zalău, cu prieteni și oameni dragi. Am avut ocazia să descopăr oameni care fac lucruri, cum îmi place mie să spun. Oameni din mâna cărora ies lucruri minunate, oameni care pun pasiune în ceea ce fac și, pentru care fiecare vorbă de mulțumire, face toți banii. Prima vizită, Party Time Events.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Party Time este locul în care se scriu povești de iubire cu ajutorul aranjamentelor florale, pentru cei care pornesc pe drumul în doi. Un loc în care se împletesc vise, se imaginează viitorul, se creionează drumul drept, demn, frumos al copiilor. Pentru oamenii care își doresc să sărbătorească viața, zile de naștere, reușite sau evenimente importante.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Party Time Events

Cu flori și dibăcie, cu dragoste și imaginație, cu pasiune și dăruire, dar și multă muncă, Mariana face oameni fericiți! Împlinește dorințe și vise. Sute de flori și ornamente îi trec prin mâini și nu doar pentru evenimentele pe care le gestionează împreună cu echipa sa, familia. La fel se întâmplă și atunci când i se solicită ajutorul, la evenimentele de anvergura nunților din Racșa, spre exemplu.

Este posibil sa mă suspectați de subiectivism, având în vedere dragostea mea pentru flori, dar vă asigur, nu este cazul. Și știți de ce? Pentru că, exact asta mă determină să fiu mai exigentă, iar la Party Time am avut prilejul să constat că tot ce ajunge la consumator/client, este de înaltă calitate.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Am nimerit într-o zi organizatorică – să-i spun așa -, în care se primesc comenzile pentru evenimente, se consiliază, se comandă florile și materialele necesare etc. Din aceasta cauză, nu am prea mult material foto personal dar, compensez cu imagini din albumele Party Time.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Volumul de muncă însă, tot procesul de la consultanța oferită clienților, până la aranjamentele finale, m-au impresionat în mod deosebit. Și pentru că totul are și un final, și vizita noastră la Party Time – organizator de evenimente,  a luat sfârșit. Nu înainte de a mi se oferi ocazia de a fi, pentru câteva minute, om de radio :), și nu orice radio!  Kiss Fm Radio! Răspund de pe acum eventualelor întrebări, am și foto dar le păstrez în arhiva proprie :).

Pentru tot ce se întâmplă la Party Time, felicitări și mult succes, Mariana! Chapeau!

 

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Florăria Alexia

Altă vizită, alți oameni, același oraș Zalău, alt loc: Florăria Alexia. Cum am mai spus, mă fascinează oamenii care pun pasiune și dăruire în tot ce întreprind. Ioana este omul din mâna căruia ies lucruri incredibile. Din te miri ce, Ioana vede potențial și frumusețe și  reușește ce nici nu ai gândi că este posibil. M-am gândit mereu că trebuie să existe o conexiune între suflet și floare pentru realizarea minunățiilor de acest gen. De fapt, reformulez: sunt convinsă că așa este!

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

În Florăria Alexia, este greu să te decizi asupra cărui buchet, aranjament să te oprești. Unul mai deosebit și mai ingenios decât altul, mai vesel, mai somptuos, mai sugestiv, te surprind din orice parte ai privi. Mai avusesem ocazia să vizitez și admir astfel de locuri, am văzut multe tipuri de buchete, aranjamente din flori, dar Florăria Alexia m -a surprins extrem de plăcut.

 

IMG 20190822 WA0007 Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

 

Pe scurt, omul  talentat și ambițios este cel care poate face tot ce își propune, și poate depăși limite. Ioana este un astfel de om. Și m-a mai mișcat ceva la Ioana: pentru ea, omul cu care face echipă, Lore, este un prieten, un bun coleg, nu un subaltern. Puțini oameni știu să facă asta, și mai puțini înțeleg însemnătatea unui astfel de comportament.

Felicitări și mult succes Ioana & Lore! Sunt mândră că v-am cunoscut!

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Chef Machete

Nouă, românilor, ne place să ne strângem cu prietenii să degustăm câte ceva, să ne împărtășim experiențe și povești de viață, să ne delectăm cu muzică și glume bune. Iar la Zalău, am avut parte din plin de astfel de “activități”  pline de surprize. Așa s-a întâmplat ca într-o seară, să ne adunăm la prietenii noștri care ne pregătiseră ceva: un invitat special, Chef Machete.

 

IMG 20190821 193628 Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

Pentru tot grupul a fost o reală plăcere să afle secrete, trucuri pentru o friptură reușită sau, povestea interesantă chefului. Cum a devenit “vedetă” participând la celebrul show tv. “Chefi la cuțite” dar și cea mai inedită idee, bucătăria călătoare. Mai precis, zălăuanul, Chef Adrian Szücs, alias Chef Machete, a investit într-o rulotă echipată profesional pentru gastronomie. Rulota astfel echipată, foarte tare, parol!, cheful și echipa sa, călătoresc prin țară, la diferite festivaluri și oferă mâncare gătită de regulă în restaurante.

 

Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Pe lângă toate cele povestite și auzite, Cheful a supervizat atent tot ce se întâmpla la grătar sau pe aragaz, plită etc. Să vă mai spun că totul a fost delicios iar atmosfera de neuitat? Cred că este inutil. Ceva însă, tot mai adaug și anume, faptul că am primit din partea chefului o carte cu rețete. Meniul din casa ta este o cărticică semnată Chef Adrian Szücs care se dresează deopotrivă celor care nu știu nimic despre bucătărie, și celor care știu.

 

IMG 20191002 193824 Trei în unu: trei povești, trei oameni, un singur loc

 

Ah, și era să uit!!! Am mâncat cei mai buni papanași de până acum, nu după rețeta lui Machete ci a unei prietene ;-) . Povestea de astăzi conține de fapt trei povești de succes. Trei povești cu, și despre oameni, români minunați. Mândră că sunt compatriot cu asemenea oameni, închei povestea cu gândul că mi-aș dori să revin.

 

Până data viitoare, fiți mândri de oamenii care fac lucruri, nu trec pe lângă ele!

 

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share -uiți ;-) 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0