Bun găsit, prieteni! Revolut în România: în curând 1 000 000 utilizatori. După cum probabil vă amintiți, am mai povestit despre Revolut și experiențele mele cu acesta. Ei bine, am citit zilele acestea că numărul posesorilor de Revolut din România se apropie de 1.000.000 de utilizatori. Numărul”rotund” se așteaptă să fie atins între Crăciun și Revelion, România devinenind astfel a doua țară ca număr de utilizatori.  Așa mi-am amintit că mi-am propus să scriu despre ultimele mele experiențe cu Revolut. Probabil că sunt câteva lucruri bune datorită cărora acest produs câștigă teren pe care ar trebui să le aflăm.

 

Revolut în România: în curând 1 000 000 utilizatori

Revolut în România: în curând 1 000 000 utilizatori

Despre experiența mea  cu Revolut din vacanța de primăvară, când mi crease un disconfort, am povestit aici. Problema a fost rezolvată dar tot mi-a displăcut să nu pot achita cumpărăturile făcute într-un magazin și nici să pot retrage cash de la vreun bancomat. Cine și-ar dori asemenea experiență, mai ales în vacanță, peste mări și țări? Nu e nevoie de răspuns, îl știu. Deși supărată pe ceea ce mi se întâmpla, m- a surprins plăcut să constat felul în care s-a desfășurat comunicarea. Rapid, prompt, la subiect, cu calm, profesionalism, respect și amabilitate.

Plăcut a fost și faptul că timpul de rezolvare al problemei a fost mult mai scurt decât cel estimat și mesajul prin care eram anunțată. Mi s-a spus atunci că sunt probleme de sistem în locul în care ne aflam și că vor lua măsuri pentru îmbunătățirea lucrurilor. Am luat-o așa cum se întâmplă de regulă când întâlnești diverse obstacole și primești niște scuze în care nu crezi dar apreciezi că ți-au fot adresate.

Între timp, am călătorit în țară și, obișnuită deja să transfer lunar bani de pe cardul de venituri pe Revolut, m-am gândit că nu ar strica să -l folosesc să văd ce experiențe mai pot avea. Ei bine, nu am avut ce să obiectez, să cârcotesc, deoarece a funcționat perfect. Mai mult, uitând că selectasem opțiunea de a economisi rotunjind fiecare plată, m-am trezit cu niște bănuți în seif. Așadar, neavând nimic negativ de spus, i-am dat nota zece.

În toamnă, la începutul lui noiembrie ne-am pregătit pentru vacanța care urma să o petrecem în afară, în destinație noastră preferată. Transferasem în tot timpul scurs lei și schimbasem în euro, la cel mai bun curs valutar, bineînțeles, pe Revolut.

 

51034529 2135333249861586 8834499255423991808 o Revolut în România: în curând 1 000 000 utilizatori

Experiențe în și din afara țării

Exact cu o zi înaintea zborului am realizat că vom avea nevoie de ceva euro cash. Nu-i nimic, mi-am spus, voi căuta un bancomat euronet, unul de la care pot retrage euro și rezolv problema. Am bătut orașul în lung și în lat cu harta bancomatelor pe telefon pierzând timp prețios din viață. În zadar! Îmi venea să renunț la Revolut și să-mi distrug cardul amintindu-mi experiența din primăvară, atât de supărată eram. Desigur, nici vorbă de notă pozitivă, i-am dat una cu minus.

De teamă, nu am mai transferat nimic pe Revolut, am hotărât să folosim cardurile de salarii, în cazul în care aveam probleme. Prima încercare am făcut-o cu Revolut chiar când am ajuns în Tenerife. Cu inima strânsă am întins Revolutul pentru plata cumpărăturilor făcute, pregătindu-mi în același timp cardul de salariu. Ceck! Plata a fost aprobată! Super, mi-am spus ușurat, hai că a mers. Și așa a fost tot timpul celor două săptămâni: plăți de la un euro și câțiva cenți până la sume mari. Nu am cheltuit decât o sută de euro cash.

Așadar, explicația și promisiunea din primăvară nu era doar așa, să fie, să mă simt puțin mai bine. Chiar lucraseră la îmbunătățirea sistemului și reușiseră să rezolve problema. Astfel că, am transferat, recunosc, nu toți banii odată (când te-ai ars, sufli și în iaurt :-) ) ci în tranșe cu sume mai mici.

Revolut în România: în curând 1 000 000 utilizatori

Schimbul valutar cel mai bun, pe loc, mesajul prin care eram anunțată imediat ce plată se făcuse, m-a determinat să mă felicit că nu am renunțat la Revolut. Evident, l-am apreciat, i-aș fi dat nota 100 dacă se putea. Știu că se poate, doar este vorba de o apreciere personală. Bine, dacă rezolvă și problema de la noi, cu retragerea în euro, chiar voi pleda pentru nota 100. Ah, era cât pe ce să uit, am economisit iarăși din rotunjiri, vreo 17 euro și ceva, în seif.

De ce o fi atât de bun Revolutul ăsta și cum a câștigat atâta teren în doar patru ani de existență? Pentru că sunt profesioniști, cu siguranță. Pentru că sunt serioși, le place ceea ce fac, sunt responsabili și respectă munca și semenii. Și pentru că există preocupare. Spre exemplu, am mai aflat că au încheiat o înțelegere cu Visa, toate cardurile de până acum fiind Mastercard. Asta se traduce cam așa: o extindere a acestui serviciu cu încă 24 de țări importante, ajungând la un număr total de 56. Habar nu am dacă Revolutul este “viitorul fericit” pe piața serviciilor bancare în format electronic, dar eu una ma declar fan.

Voi aveți cont Revolut? Dacă da, ce experiențe aveți? Dacă nu, ce vă retine? Abia aștept să vă citesc răspunsurile din comentarii.

Până data viitoare, să vă aducă Moșul cel mai minunat cadou!

Update:

Informația cu retragere în euro de la bancomatelor din România este una evident, eronată. Am picat și eu în plasă, deși ar fi trebuit să îmi dau seama. În rest, Revolutul este perfect pentru transferuri rapide, plăți și retrageri (800 lei/lună la Standard), schimb valutar la cursuri foarte bune, economisire. De asemenea, poți urmări orice sumă cheltuită sau intrată pe contul tău. A, și mai este ceva: poți cere bani dacă te afli în situația în care nu îți sunt suficienți cei pe care îi ai și trebuie să plătești pe loc. Spre exemplu te afli la casă și constați că nu ai suficienți bani, ai găsit ceva și nu ai bani etc. În astfel de cazuri, poți cere familie, prietenilor, oricui știi (îți) permiți din lista ta de contacte. Banii intră mai repede decât ai scrie un mesaj. Ți-ai făcut Revolut? Dacă încă nu ai reușit, recomand să nu mai stai pe gânduri. Intră pe Revolut.

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și nu uitați să share-uiți! :)

Detalii despre Revolut găsiți accesând  linkul  Revolut.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0