Eveniment cu iz de poveste de toamnă

S-au dus zilele cu temperaturi suficiente de bune încât să pot savura cafeaua afară, pe terasă, în locul nostru preferat. Tânjesc după ele, dar fac tot posibilul să mă bucur de frumusețea și dărnicia acestor zile de toamnă. Stau mai mult în casă, dar nici de asta nu mă plâng, deoarece am destule activități care mă bucură. Dar, exact în momentul în care credeam că nimic surprinzător nu mă mai poate aștepta, mi s-a demonstrat contrariul.

IMG 20201009 183254 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Vremea ploioasă care se instalase de câteva zile bune mă ținuse captivă în casă, dar în dimineața următoare aveam o întâlnire foarte plăcută. Urmau așadar câteva ore în care să petrec timp de calitate, să mă bucur de oameni talentați, pasionați, minunați. Nimic nu prevestea însă momentul care avea să-mi aducă bucuria unui eveniment cu bloggeri, influenceri și prieteni.

Spun adesea că nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este întâmplător. Mai mult decât atât însă, eu sunt foarte convinsă că așa stau lucrurile. În ultima vreme, jur că nu am o explicație – se întâmplă lucruri care au drept subiect un accesoriu mult râvnit de femei: geanta. Mai întâi, am primit una cadou, creație semnată de unul dintre cei mai mari fashion designeri români. Mi-am spus totuși că, probabil este o simplă coincidență cu dorința (nerostită) ce aștepta de multă vreme să fie împlinită. Apoi, am găzduit un guest post care, ce să vezi, avea drept subiect, ați ghicit: gențile.

IMG 20201009 183347 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Invitația surpriză

Cum să rămâi impasibil și să crezi în coincidență după coincidență când lucrurile se întâmplă în mod sistematic și atât de clar? În fine, nu e treaba mea și nu acesta este subiectul sau locul potrivit pentru a continua teoria. A treia întâmplare (coincidență pentru cei care cred în coincidențe) pe care am și îmbrățișat -o imediat, a fost invitația surpriză a Ioanei. Mulțumesc Ioana!

IMG 20201009 183824 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Alluxuri

O invitație la garden party, eveniment cu iz de poveste de toamnă, surprize delicioase specific anotimpului și o previzualizare a produselor Alluxuri.  Ce credeți că este Alluxuri? Păi, vă spun eu, înainte să căutați răspunsul: brandul Alluxuri este creația românească, dar cu produse fabricate în Italia, adică genți. Genți din piele, de o calitate și un design care pur și simplu m-au lăsat … just wow!  Știu, v-ați imaginat că voi folosi expresia “cu gura căscată”. :)

IMG 20201009 192249 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Am trecut deja la genți, e adevărat că urmam firul poveștii, însă nu numai acestea au avut efectul “oau” de care spuneam. Au fost pe rând: atmosfera, decorul și bunătățile (preparatele), nu neapărat în această ordine. Dar, înainte de a detalia despre toate acestea, vreau să menționez bucuria cu care am acceptat invitația, pentru că, sincer, sincer, nu am mai participat la evenimente live de acest gen  …  din august. Cu alte cuvinte, invitația a fost atât de plăcută încât am sărit în sus, a propriu, de bucurie. Toamna asta chiar a fost foarte ofertantă și darnică cu mine și nu greșesc deloc dacă o voi păstra printre cele mai memorabile, sub numele de “toamna mea”.

IMG 20201009 183732 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Garden party – poveste de toamnă

Ca prin minune, ploaia care ne tot sâcâise ultimele zile s-a oprit și câteva raze de soare au încercat să-și facă timid prezența. Astfel, toate condițiile pentru desfășurarea garden party-ului erau favorabile. Încă de la intrare ne-au întâmpinat gazde bune și plăcute într-un decor absolut minunat, rafinat, extraordinar.

IMG 20201009 183403 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Ador decorurile făcute cu gust, știți deja cât îmi plac și ce efect au florile, culorile și frumosul. Totul era pregătit până în cele mai mici detalii, cele care fac de obicei diferența, tonul și tema predominante fiind, evident!, toamna. Culorile toamnei, aura puternică provenită din calitatea, designul și frumusețea genților pe lângă atmosfera relaxantă și prietenoasă. Cam asta ar fi descrierea în câteva cuvinte a întregului tablou. Arome de dovleac copt, must, castane coapte, nuci, struguri și multe preparate aranjate și prezentate într-un mod inedit și ingenios “defilau” primprejurul nostru.

IMG 20201009 183803 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Gențile

Revin însă la genți, accesoriile care nu doar că nu pot lipsi din garderoba noastră, dar par și prea puține. Cel puțin eu una, așa sunt! Îmi plac gențile, le ador pe cele din piele și, niciodată nu am suficiente. Îmi doresc să acopăr zona de ocazii formale, zona de office-business, de călătorie, plimbare sau cea a așa ziselor ieșiri banale ieșiri la cumpărături. Îmi doresc să le pot asorta, să le adaptez ținutei dar și anotimpului, stilului și personalității mele. Sunt unică și asta trebuie să se vadă și în accesoriul de care nu mă despart niciodată, geanta.

IMG 20201009 183327 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Ei bine, din tot ce am reușit să văd la Alluxuri, se pare că am găsit răspuns tuturor cerințelor și dorințelor mele. Modelele acoperă absolut tot spectru enumerat și răspund în aceeași măsură tuturor gusturilor, de la simplu la cel mai sofisticat. Am văzut modele cu care aș fi plecat acasă dacă ar fi existat posibilitatea ca exponatele să se vândă. :) Dar nu-i nimic, știu ce cadou îmi doresc să primesc de sărbători, mai ales că am primit și o reducere de 30%. Moșul nu are niciun motiv să nu-mi aducă cadoul dorit.

IMG 20201011 204525 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

IMG 20201011 203833 scaled e1602442907832 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Înainte de a încheia frumoasa poveste a acestei seri de toamnă la care am fost părtașă, trebuie să vă mai spun ceva important. Este vorba de organizatorii fără de care nu am fi reușit să ne bucurăm de tot de am spus mai devreme. Aceștia sunt: WOW events, Lovelight Photography și Gala Catering. Toți merită nota 100, toată admirația și gratitudinea! Chapeaux!

IMG 20201009 183727 Eveniment cu iz de poveste de toamnă

Pe o scară de la 1 la 10, vouă cât de mult vă plac gențile? Care sunt preferatele voastre? Sunt tare curioasă să aflu răspunsurile voastre din comentarii.

Până data viitoare, fiți speciale, fiți voi, fiți unice!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Pentru a nu le pierde pe următoarele, luați în calcul abonamentul la blog sau, dați like paginii de Facebook.