Bun găsit, prieteni! Se pare că am deschis cutia Pandorei, odată cu articolul de zilele trecute despre bucătăreală! Întâmplător sau nu, am un articol nou dedicat … bucătăriei. Vă avetizez însă, nu este vorba despre deliciosele ”poale -n brâu” sau alte asemenea. Dar, este un subiect care, promit, vă va păstra nivelul interesului la fel de ridicat sau chiar mai mult. Și, cum nu-mi doresc să adâncesc misterul, vă voi dezvălui despre ce este vorba: aparatele electrocasnice Toshiba în bucătăria mea.

Cuprins

Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

ref design Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Visul oricărei femei (sau bărbat, după caz!) este o bucătărie amenajată, utilată cu cele mai moderne, utile și fiabile electrocasnice. Desigur, nici nu am avea ceva de obiectat, dacă ne gândim că sunt soluții care ușurează munca și fac viața mai frumoasă.

Bucătăria reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi, inima casei. Fie că suntem împătimiți ai gătitului acasă, fie că este locul în care familia și prietenii se strâng la masă, la o cafea sau un pahar … de vorbă, bucătăria este prima opțiune. Reușește cumva să creze sentimentul de ”acasă”, de cădură, de prietenie, mai puternic decât în oricare altă parte a casei.

Electrocasnicele îmbunătățesc calitatea vieții

Dacă pe lângă acestea, luăm în calcul electrocasnicele care contribuie la sănătatea și îmbunătățirea calității vieții, îi înțelegem și mai bine importanța.

106029154 151212146536308 2031854412108165018 o Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Când ne-am mutat în casa la care am visat, m-am folosit de imaginație și oferta pieței de la acea vreme pentru amenajarea bucătăriei pe gustul și stilul meu. Ani buni m-am bucurat de electrocasnicele alese, dar, au și ele o viață. Să păstrez nota de sinceritate, aș spune chiar, că și- au depășit limita de viață.

Ce să mă mai ascund după deget, lucrurile nu stau deloc bine. Rând pe rând, electrocasnicele mele de bază, au început să cedeze (psihic?!? :-P ), dându-mi de înțeles că a venit vremea să le înlocuiesc.

Primul care și-a dat ”duhul” a fost cuptorul cu microunde, care și-a ales un moment cum nu se poate mai nepotrivit: sărbătorile. Pe ultima sută de metri a existenței lor se află frigiderul și mașina de spălat vase.

96704843 133612991629557 2135391635729547264 n Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Importanța alegerii brandului

Sigur, ținând cont de vremuri și de bugetul ”virusat”, aș putea alege electrocasnice la cele mai mici prețuri. Doar că ar fi produse de mărci despre care nu aș vea niciun fel de informații. Cât despre calitate, tehnologie și design modern, nici nu poate fi vorba.

90952400 100327758291414 2054655287175938048 o Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Brandul este cel care ne oferă cele mai fidele informații, iar acesta este unul dintre motivele pentru care m-am îndreptat către Toshiba. Mai multe motive care m-au convins și despre care vreau să vă povestesc, aflați dacă mă urmăriți până la sfârșitul articolului.

Toshiba este brand cu o experiență de peste 140 de ani, timp în care, experții au căutat soluții pentru îmbunătățirea calității. 

Cele mai importante aspecte, cum ar fi: eficiența, designul și tehnologiile moderne, transformă Toshiba într-un brand care ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice.

În produsele electrocasnice Toshiba am regăsit cultura japoneză a perfecțiunii și excelenței: Takumi. Da, ați înțeles bine: Toshiba vine din Japonia.

Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Exigenți, atenți la detalii, mereu cu un pas înainte în tehnologia modernă, cei de la Toshiba au creat electrocasnice de o elganță și un modernism extraordinar. Designul unic și îndrăzneț, tehnologia de cea mai înaltă clasă și îmbunătățirea calității vieții, sunt alte elemente care m-au surprins în cel mai plăcut mod.

Pentru mine, exemplele și experiențele sunt cele care contează și reușesc să mă convingă întotdeauna. De aceea, condsider că, la rândul meu trebuie să le împărt celorlați pentru a le fi de ajutor. Iată spre exemplu, câteva tehnologii și opțiuni întâlnite la frigiderele Toshiba.

Tehnologii și opțiuni la frigidere Toshiba

ref convert zone Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Ultra Fresh Cooling – ajută păstrarea aromei produselor și previne crearea bacteriilor datorată dispersării mirosurilor.

Vechiul meu frigider nu reușea asta nici după spălat, curățat, dezinfectat, săptămânal. Motiv pentru care frigiderul Toshiba primește nota 10!

 • Anti -Bacteria Crisper (Ag+) – compartimentul prevăzut pentru restricționarea dezvoltării bacteriilor care duc la alterarea alimentelor, păstrându-le prospețimea pentru o perioadă mult mai mare.

Nici măcar nu pot face comparație cu vechiul meu frigider. Bineînțeles, 10!

 • Sistemul DUO Hybrid Deodorizer – tehnologia care descompune orice tip de miros, creând un sistem perfect de oxigenare și deodorizare în interiorul frigiderului.

Hm! Vă puteți imagina măcar, cum este să nu stai toată ziua cu cârpa în mână și să cauți tot felul de soluții, odorizante, pentru a scăpa de mirosul specific? Ei bine, mie îmi vine să deschid frigiderul Toshiba numai de drag! I-aș da chiar mai mult, 10+!

 • Tehnologia Alloy Cooling – permite răcirea uniformă a aparatului, disipând căldura într-un mod rapid și eficient.

Fără griji, fără temeri! Nota 10!

 • Funcția Humidity Control permite consumatorului să opteze pentru diferite niveluri de umiditate, în funcție de tipul de aliment. De asemenea, menține valorile nutriționale ale diferitelor tipuri de alimente.

Asta este mai mult decât extraordinar! Să păstreze valorile nutriționale ale unor alimente, pfffui, genial! 10 cu felicitări!

Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Compartimentul Unique Cooling Zone  – oferă niveluri diferite de conservare, în funcție de tipul de carne, tipul de aliment (diferite tipuri de carne sau fructe de mare) și le menține proaspete, mereu gata de preparare.

Este punctul care m-a cucerit definitiv pentru capacitatea de inovație și adaptare la nevoile consumatorului. Îmi va fi extraordinar de util acest compartiment pentru că am de câștigat timp și sănătate. Ze-ce!

 • Tehnologia Plasma+ Pure produce ioni și electroni care elimină bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul rece pentru a menține alimentele proaspete cât mai mult timp.

ref plasma pure Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Ooo, câtă nevoie aveam de asta! Oricât de mult dezinfectăm totul, nu avem certitudinea că eliminăm bacteriile. Tehnologia aceasta ne va da o siguranță mai mare din acest punct de vedere, prin urmare, nu pot decât să spun ”chapeaux” și să-i dau 10.

 •  Zonă convertibilă  – este cea care poate funcționa atât ca frigider sau răcitor de vinuri, cât și ca un compartiment de congelare.

Aceasta este o altă noutate pe piață întâlnită la frigiderele side by side Toshiba, care nu poate decât să cucerească. Și să-i mai dau un 10!

 • Tehnologia Dual Inverter – frigiderele sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. De asemenea, tehnologia este capabilă să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare.

ref dual inverter 1 Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Frigiderul meu scoate niște zgomote, ca pe câmplul de luptă (parol!) iar consumul de energie este foarte mare. Un frigider cu tehnologia Dual Inverter m-ar ajuta să economisesc energie (fiecare kw. contează!) și m-ar scăpa de zgomotul deranjant.  Nota?!? 10!

Mașina de spălat vase Toshiba

Mașina de spălat vase nu reprezintă nici pe departe un obiect care completează decorul bucătăriei. La fel cum fără frigider sau fără cuptorul cu microunde nu concepem viața, mașina de spălat vase este extrem de utilă și indispensanbilă. Spală mult mai bine decât noi (folosește apa la 70°), ne scutește de timp prețios pe care îl pierdem cu spălatul vaselor și ne protejează mâinile. Ce m-a convins pe mine la mașina de spălat vase Toshiba? Iată:

 • Programul de igienă Toshiba – program nou cu nivel ridicat de igienă care realizează o spălare puternică la 70°C.
 • Toshiba Sanitization Lampă UV –  Toshiba  a adăugat lampa UV în filtru pentru uciderea bacteriilor și pentru a consolida poziția brandului Toshiba cu un accent ridicat pe aspectele sanitare.

dw uv Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Life Protection – Aplicarea tratamentelor LIFE® anti-microbi în părțile mașinii care iau contact cu apa. Efectul antimicrobian crește viața utilă a materialelor tratate și poate inhiba acumularea de microorganisme care se află în interiorul mașinii. În acest fel, ne putem odihni și bucura de mâncărurile proaspete, servite în vase curate.

dw life profection Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Coș culisant – un sertar nou pentru tacâmuri, mai flexibil și mai sigur care, poate fi culisat pentru a accesa spațiu suplimentar. Dar noutatea este că, poate fi dat deoparte pentru a oferi spațiu pentru diverse tacâmuri în coșul superior.

dw Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Mașina aceasta de spălat vase de la Toshiba este cea care se potrivește perfect mie și bucătăriei mele. Ce mi-a atras atenția însă, a fost și o mașină de vase mici care Nu necesită instalare! Avantaje și caracteristici:

wm free standing 1 Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Este gata de utilizare fără a trece prin etapa de instalarea complexă și problematică a unei mașini. Rezervorul de apă este foarte bine izolat pentru a menține temperatura stabilă
 • Pompa de apă pentru a accelera umplerea cu apă.
  Indicator automat al nivelului apei:
 • Alarmă acustică atunci când rezervorul de apă este plin
 • Alarmă acustică atunci când nivelul de apă din rezervor este scăzut
 • Funcția aburi – Abur generat în timpul curățării pentru a steriliza vasele bebelușului. De asemenea, pentru o strălucire deosebită a obiectelor din sticlă.

Cuptorul cu microunde Toshiba

Ultimul, dar nu și cel din urmă aparat electrocasnic pe care trebuie să-l înlocuiesc este cuptorul cu microunde. Prefer să merg de obicei pe aceeași linie, același brand de electrocasnice pentru bucătăria mea. Acum însă, mai mult ca oricând, sunt convinsă că brandul Toshiba este alegerea corectă. Urmăriți câteva caracteristici ale cuptorului cu microunde Toshiba:

 • Practica prăjirii fără grăsimi – Grătarul cu circulație a aerului fierbinte face posibilă pregătirea mâncării în interior și în exterior, folosind doar o picătură de ulei. Asfel, putem savura alimente mai sănătoase, fără grăsimi în exces și putem afirma că, mâncarea prăjită poate fi sănătoasă.

mw fritto Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Gătit versatil, la temperaturi scăzute – funcția care permite prepararea gustărilor, iaurturilor la temperatură scăzută, utilă și pentru creșterea aluatului și menținerea vaselor calde.
 • Crispy grill – funcția Grill (100°-240°) permite prepararea unui grătar perfect: exterior crocant, interior umed și suculent. Este funcția esențială pentru a face mâncărurile mai apetisante.

mw crispy grill Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

 • Tehnologia Invertech – permite încălzirea și dezghețarea alimentelor uniform fără a necesita supraveghere constantă. De asemenea, face posibilă prepararea la intensitate mică pentru perioade îndelungate, păstrând în același timp vitaminele și proprietățile nutritive ale ingredientelor.
 • Calitate maximă și practicabilitate – Cuptorul are învelișul ceramic interior ușor de curățat, echipat cu o structură compactă care il face rezistent la pete și zgârâieturi. În acest fel, curățarea se face extrem de ușor, doar cu ajutorul unei cârpe umede.
 • Design elegant – Cuptoarele cu microunde Toshiba nu oferă doar funcționalitate înaltă, ci și un design elegant, sobru și frumos.
mw design Bucătărie de vis cu electrocasnice unice Toshiba

Concluzie

În concluzie: Toate cele trei aparate electrocasnice pe care le-am avut m-au ajutat să scurtez timpi buni de muncă în bucătărie. Acum, după experianța avută, nici nu aș mai putea concepe viața fără ele. Din acest motiv am ales să vorbesc despre experiența mea cu electrocasnicele Toshiba și, să vi le recomand.

Alegerea aparatelor electrocasnice Toshiba sunt răspunsul perfect pentru mediul în care trăiesc: materiale de calitate, design unic și elegant, tehnologie de ultimă generație.

Da! Recunosc, fac parte din categoria celor care apreciază fiecare element de disign unic, utilitatea, durabilitatea, fiabilitatea și tehnologia inovatoare a aparatelor elecrocasnice. Dar cine nu apreciază? Răspuns corect: foarte puțini, spre deloc. Și totuși, sunt sigură că voi primi remarci de genul ”sunt scumpe” sau ”nu-mi permit” etc.

Ei bine, umblă o expresie: ”Sunt prea sărac să-mi cumpăr lucruri ieftine”. Iar eu, sunt cea mai convinsă persoană de acest lucru, deoarece am experimentat-o de câteva ori în viață. Și, nu-i așa, cel mai bine învățăm din propriile experiențe  sau greșeli.

Pe mine, viața m-a învățat să economisesc acolo unde pot, pentru a investi în calitate. M-a învățat să am grijă de sănătatea mea și a familiei, să-mi fac timp pentru mine și cei dragi cu ajutorul electrocasnicelor.

Știu că m-am lungit ca o zi de post, dar am vrut să vă transmit toate informațiile pentru a înțelege exact cum stau lucrurile. Pe mine, Toshiba m-a convins! Pe voi? Știați despre aceste electrocasnice și tehnologiile lor? Aveți experiențe cu aparate electrocasnice Toshiba? Aștept să povestiți în comentarii!

 

Până data viitoare, alegeți înțelept!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
Pentru a nu le pierde pe următoarele, îndrăzniți un abonament la blog sau, dați like paginii de Facebook.
Articol Campania Blogal Inițiative
Rate this post