Salutare, dragilor! Vă amintiți că v-am povestit despre produsele Mixit? Ei bine, e vremea să sărbătorim cei 14 ani de existență ai companiei ce oferă amestecuri de cereale și snack-uri sănătoase.

Cuprins

Mixit – Colecție aniversară la 14 ani de existență 

Colecție Le urăm un sincer și din inimă “La mulți ani”, dar și mult succes în drumul pe care și l-au croit.  Cum stă bine unei companii care ține la clienții săi și își respectă standardele, are și noutăți.

Cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate, compania a lansat o colecție limitată numită “Colecția artiștilor. Iată detaliile:

Mixit, compania cehă care oferă amestecuri de cereale și snack-uri sănătoase, împlinește 14 ani de la înființare. Pentru a marca acest moment, compania lansează Colecția artiștilor în ediție limitată.

Aceasta colecție include trei tuburi desenate cu măiestrie de tineri artiști talentați. Aceste creații unice evocă momente plăcute din copilărie, invită oamenii să se plimbe prin natură și subliniază și valorile și tradiția Mixit de a combina gustul delicios cu beneficiile nutriționale.

Colecție

Colecție aniversară – primul tub: Animale din pădure 

Primul tub, numit Animale din pădure, este creat de Magdalena Konečná și este primul tub Mixit pictat cu acuarele. „Îmi place să merg în pădure și de acolo vine inspirația pentru tubul aniversar Mixit.

Frumusețea pădurii, animalele, florile de câmp și ingredientele din portofoliul Mixit, dacă veți căuta puțin, pot fi găsite pe tub.

Am vrut ca imaginea de pe tub să nu se demodeze rapid și sper că de fiecare dată când te uiți la ea vei găsi ceva nou”, spune Magdalena Konečná despre creația sa.

Colecție aniversară tub 2: Petrecerea pisicilor

Petrecerea pisicilor este un tub creat de Markéta Šmalcová, artistă cunoscută pentru ilustrația digitală și, în special, ilustrația cărților pentru copii.

„Oportunitatea de a crea un tub pentru marca mea preferată, Mixit, a fost extrem de atractivă și nu a trebuit să caut departe pentru inspirație, deoarece oferta lor largă de fructe variate, nuci și alte bunătăți irezistibile mi-a ghidat mâna în timpul creării.” A adăugat Markéta, care se dedică și studiului limbilor străine în timpul liber.

Al treilea tub din colecție: Pajiștea de vară 

Pajiștea de vară este cel de-al treilea tub din colecție. A fost creat de Dominika Nováková și transportă fiecare persoană la bunica în vacanță.

„Am ales ceea ce toți cunoaștem: flori înflorite, fructe, ceva din pădure, ceva din câmp, căsuțe din povești. M-am inspirat și din compoziție, așa că nu lipsesc căpșunile, floarea de cicoare și fructul pasiunii,” spune Dominika.

Ce conțin cele 3 tuburi din colecție 

Toate cele trei tuburi din colecție conțin un mix delicios și sănătos de granola plină de fibre de cicoare, mini fursecuri crocante, caju, migdale și fructe liofilizate: căpșuni și fructul pasiunii, completate de ciocolată fină.

Acest amestec perfect echilibrat oferă o experiență gustativă inedită și beneficii nutriționale esențiale pentru o zi plină de energie.

Martin Wallner & Tomáš Huber cofondatori Mixit:

“Ne bucurăm enorm să sărbătorim 14 ani de când am pornit pe acest drum minunat. În toți acești ani, am fost dedicați să oferim clienților noștri nu doar produse de calitate, ci și momente de bucurie și sănătate.

Lansarea acestei ediții limitate de tuburi aniversare este modul nostru de a mulțumi comunității Mixit pentru sprijinul lor continuu,” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

“Creativitatea și pasiunea sunt inima Mixit. Colaborarea cu acești tineri artiști talentați reflectă angajamentul nostru de a aduce inovație și frumusețe în fiecare produs pe care îl creăm.

Suntem entuziasmați să împărtășim aceste opere de artă cu clienții noștri și să continuăm să inspirăm alegeri sănătoase și delicioase.

Pentru noi, Mixit este mai mult decât un brand – este o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori de sănătate și vitalitate” a adăugat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Companie & magazin

Mixit s-a lansat în 2010 în Cehia, extinzându-se ulterior în Slovacia, Polonia, Ungaria și România (decembrie 2020). De-a lungul timpului compania a fost răsplătită cu premii importante în Cehia – locul 3 la categoria Inspirația Anului în Cehia, EY start-up-ul anului 2015, premiul întâi în competiția Magazinul Online al Anului 2018 –, iar  în 2019 a obținut certificatul HACCP (standardul internațional de management al calității alimentelor). 

Împreună cu ai săi clienți, Mixit a sprijinit și multe ONG-uri, iar în martie 2020 a oferit #energiepentrumedici, asistente și cadrelor medicale din spitale în timpul pandemiei (în Cehia).

În 2021 a oferit ajutor asociațiilor Člověk v Tísni (People in Need) și ADRA la începutul conflictului din Ucraina. În 2023, câștigătoarea concursului Masterchef, Veronika Besky Beskydiarová, a devenit parte din familia Mixit și a ajutat la crearea unui mix pentru mame.

Compania lansează produse noi în fiecare an, inclusiv Calendare de Advent și de Paște. 

Colecție

Produse mixit de Paște

Despre Mixit

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri.

Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase.

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag.

Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

La final

Eu am devenit un adevărat fan al produselor mixit, de la prima … gustare. Pentru că abia am aflat veștile despre lansarea ediției limitate, m-am grăbit să vi le împărtășesc. Bineînțeles, graba este și mai mare de a comanda tuburile din colecție, dat fiind că este o colecție limitată.  În orice caz, pot să vă spun că amestecurile (produsele) sunt grozave. Iar ambalajele, multifuncționale. 

Le mai am (și folosesc) și acum pe primele tuburi. Voi le știți? Cum vi se par? Dacă nu, recomand să comandați cât mai curând.

Până data viitoare, spor la … ronțăit!

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile despre articolul ți-au plăcut, vin din nou pe acest blog și oferă-i editorului său o  cafea  .
S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:
Rate this post