Este trecut de jumătatea lui Noiembrie prin urmare suntem cu gândul la sărbători, petreceri, vacanțe, veselie, prieteni.
Unii mai și muncesc 😊 încearcând să facă față cu succes tuturor activitățile/provocărilor.
Instituția în care lucrez, are bunul obicei de a organiza team building – uri în locații frumoase, cât mai bine amplasate, în decoruri deosebite.
Îmi place să-mi imaginez că de data aceasta au ținut cont de sugestia mea, altfel cum s-ar fi gândit ei să organizeze evenimentul din 8- 10 decembrie la Hotel Royal din Poiana Brașov?

Ultimul team building petrecut a fost cu o participare de 148 persoane și mi-a plăcut cum s-a desfășurat.

De data aceasta, fiind ultimul eveniment din acest an, staff-ul s – a gândit să organizeze și petrecerea de sfârșit de an la finalul evenimentului.

Colaborez foarte bine de fiecare dată cu ai mei colegi de la marketing – HR pentru organizarea și desfășurarea programului de la început până la finalul evenimentului, însă de această dată am avut un motiv în plus, acela de a le furniza date despre locație.

Am început prin a le spune că Hotelul Royal*** este amplasat într-un peisaj frumos de munte în Poiana Brașov, o oază de liniște, înconjurat de munți acoperiți de brazi, departe de zgomotul orașului de care fugim cu toții, locul de organizare evenimente Brașov perfect pentru noi.


Locația are în dotările sale sală de conferințe cu o capacitate de 150 locuri care poate fi amenajată în sistem teatru, restaurant cu specific internațional care dispune de mese rotunde aranjate elegant, cu gust și servire de calitate.

Dispune de asemeni de ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, sonorizare, laptop pe care le pun la dispoziție în vederea organizării și susținerea temelor noastre.

Ne putem desfășura activitățile noastre care cuprind concursuri pe echipe, ateliere de lucru, discuții, dar și distracție.


Internet wirless este disponibil în întreaga proprietate și este gratuit, parcare privată gratuită pentru colegii care vin cu mașinile, camere cu baie proprie, terase și facilități de desfășurare a activităților în aer liber.
Avem în program desfășurarea unor activități în exterior de orientare, sportive – trageri cu arcul – și logică. 
La Hotel Royal avem toată logistica necesară desfășurării atât în interior cât și exterior.

De data aceasta, fiind ultimul activitate din acest an, staff-ul s – a gândit să organizeze și petrecerea de sfârșit de an la finalul evenimentului.
Se hotărăște deci de către staff ca acest eveniment la care vor participa un număr de maxim 150 persoane să se desfășoare  la Hotel Royal, salonul de evenimente Poiana Brașov iar programul va fi cam așa:

În prima seară după cazare în funcție de sosirea grupurilor, ne vom reîntâlni prietenii și vom face cunoștință cu cei noi în cadrul primei cine servite la restaurantul hotelului, ascultăm muzică și ne împărtășim din ”perlele /peripețiile” noastre de serviciu.
Ne familiarizăm cu locul, cu personalul, dăm o fugă prin sala de jocuri, servim băutura oferită din partea casei și ne retragem în cameră.


A doua zi, după un mic dejun gustos și bine pregătit la bucătăria hotelului, cafeaua aromată, mergem în sala dedicată conferințelor unde începem programul dedicat acestei perioade până spre prânz când vom servi masa și ne vom bucura de o binemeritată pauză.

După- amiaza avem programul dedicat exteriorului. De departe, experiența cea mai tare a fost tragerea cu arcul. Pare atât de ușor până să pui în aplicare ce ai învățat! Dar nu este deloc așa.
O astfel de experiență te face să simți eliberare, putere. E fantastic!
Normal, am luat note mici, de trecere 😛, dar experieța a fost de milioane!


Obosiți de atâta orientare în zona muntoasă, îmbinarea jocurilor logice cu sportul, dar mai ales aerul tare, se simțea nevoie de ceva ajutător, așa că ”tragem pe dreapta” ne acordăm puțin timp pentru refacere și coborâm la petrecerea organizată.

În acordurile muzicii live am fost primiți de gazde cu șampanie, apoi conduși spre mesele pregătite special de sărbătoare.
Culorile, materialul fețelor de masă/ huselor alături de lemnul și lumina, decorul în întregime, dădeau aerul cald și elegant în același timp. Te invita la destindere, la voie bună.
Seara a debutat cu premierea câștigătorilor din ziua respectivă, apoi activitatea de peste an, cadouri, surprize peste surprize, muzică, mâncare bună, dans, voia bună fiind la ea acasă.
Gazdele ne-au surprins prezentând un program special de muzică, asortat cu mâncare gustoasă, stropită cu vin de calitate, desăvârșit de desertul special.
Distracția de final este întotdeauna cea mai gustată. Ultimile puncte din program, concursul de glume & karaoke 😊.Articol scris pentru SuperBlog 2017.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0