Salutare dragilor! Pentru oricare dintre noi, un subiect de mare interes îl reprezintă aspectul și sănătatea părului. Cu toții ne dorim păr frumos, strălucitor, mătăsos, dar mai ales, păr sănătos. Cine nu-și dorește aspectul demn de coperțile revistelor sau imaginea saloanelor de specialitate? Răspunsul se subînțelege, chiar dacă nu toți recunosc.

Cuprins

Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

Tratament pentru păr

Pentru a ne păstra părul cât mai viguros, pentru a preveni sau/și evita căderile masive, suntem într-o căutare continuă de tratamente, soluții și formule. Tratament miraculos, soluții magice și rapide, cu rezultate cu rată de reuțită de 100%. Un elixir al tinereții și frumuseții părului, de data aceasta.

Desigur, de promis, toate produsele promit, iar unele au și oarece rată de succes. Dar cât de sănătoase sunt? Sau, să o spun altfel: există un tratament pentru păr care să ofere toate acestea și chiar mai mult? Răspunsul este da! Despre experiența mea cu acest tratament pentru păr vorbim astăzi. 

Bineînțeles, nu puteam fi tocmai eu excepția din mulțimea celor interesați de aspectul și sănătatea părului. Mai ales după ani de încercări de tot felul, de vopsit în culori de la un capăt la altul al paletei. Cum era de așteptat, folosirea produselor de decolorat și vopsit, în timp, au produs efecte nefaste.

Tratament pentru păr sănătos și frumos

Experiențelor de ținut pasul cu trendurile sau dorințele, li se adugă vârsta. Apar ghioceii, de altfel minunați la început, firele de păr se subțiază, vigoarea scade. Părul își pierde strălucirea, cade un număr exagerat de fire iar aspectul este tern, obosit. Îmbătrânit mai bine zis, să nu ne ascundem după deget. Cu sau fără termen.

20240123 211555 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

Speriată și îngrijorată, am început să caut și eu un tratament pentru păr. Până să descopăr soluții miraculoase, am schimbat produsele de vopsit și chiar hair styliștii. Ba chiar am luat decizia de a renunța să-mi vopsesc părul pentru o perioadă. În zadar! Nici măcar o schimbare cât de mică în bine nu a apărut.

Povestea mea și a părului meu a început să se schimbe în urmă cu aproape un an. Cum am povestit și aici, s-a înâmplat atunci când am descoperit un tratament pentru păr Sereni Capelli. După ce le-am descoperit beneficiile și am obținut rezultate vizibile, am continuat tratamentul de întreținere.

De la încântare la supărare

Câteva luni bune am fost tare fericită! Părul căpătase un aspect plăcut și firele albe dispăruseră. Iar culoarea, o, culoarea era și ea foarte interesantă. Foarte aproape de culoarea naturală, cu un efect de balayage care nu doar mie mi-a plăcut. Prietenii, cunoscuții și nu doar, mă întrebau ce am făcut, ce tratament pentru păr am aplicat.

Cert este că noul meu tratament pentru păr Hair Elixir acționase și își făcuse treaba. Învățasem din greșelile de început, totul decurgea bine. Așa s-a întâmpat până la momentul în care am rămas fără produse. Deși primisem mesaj că stocul de produse se va epuiza, știți și voi cum e omul. Am ignorat mesajul, spunându-mi că mai am timp pentru a comanda. Ce a urmat? Supărare bineînțeles!

20240123 205334 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

Bineînțeles, nu a fost așa și am rămas ”descoperită” o perioadă. Încet-încet, părul a început din nou să cadă, firele albe să apară. La fel și aspectul fără viață al părului. Prin urmare, imediat ce produsele au reapărut pe site, am comandat. 

Ce am descoperit despre Sereni Capelli

Aici, voi deschide o paranteză (mare), deoarece am ceva important de spus. Care merită apreciat și adus la cunoștința tuturor. Despre brandul care manifestă un interes deosebit pentru nevoile clienților. Sereni Capelli pune clientul pe primul loc.

Ca de obicei, nu vorbesc decât din propriile experiențe. Ultima despre care vă povestesc s-a întâmplat recent. Pe lângă rapiditatea în expedierea comenzilor, au manifestat mare receptivitate la orice sesizare, recomandare, etc. Cu alte cuvinte, respectul pentru client este un principiu la care țin. Ceea ce este extraordinar, având în vedere numărul mare de experiențe neplăcute pe car ele-am întâlnit.

Concret: la comanda ultimului tratament pentru păr (Crema Forte), întâmpinasemt o problemă. Datorită faptului că urma să plecăm din țară, nu am avut timp să o comunic. Mai apoi, trecând deja destul timp, m-am gândit că nu ar mai avea rost să o sesizez.

20230402 155849 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

După 3 săptămâni de la prima utilizare

Experiența

Totuși, am decis să revin asupra deciziei, cu gândul de a face cunoscută problema. Mai mult așa, din conșiință și datorie de cetățean responsabil. Mie îmi pare o normalitate, dar și un mod de a veni în sprijinul brandurilor de a deveni mai bune, mai competitive. Vorba aceea: critica constructivă este busola îmbunătățirii comunicării.

Așadar, am dat drumul mesajului care conținea problema întâlnită, dar fără niciun fel de  așteptare. Surpriza a fost uriașă iar convingerile întărite, consolidate ca o temelie trainică. Răspunsul a venit foarte rapid, deși era pe final de an.

Tratament pentru păr

Acesta cuprindea atât scuze, cât și recomandări și explicații foarte bine documentate. Punctual, pe un ton civilizat, pentru fiecare întrebare sau aspect expus de mine. Pur și simplu o bucurie să vezi cu câtă grijă ești tratat. Și ce atenție ți se acordă chiar dacă ai sesizat un inconvenient, fie el și de dimensiuni, hai să spun, medii.

Clientul pus pe primul loc

Desigur, un brand care se respectă, procedează astfel, în mod firesc. Dar, trust-me, am întâlnit cazuri în care nu am primit nici măcar răspuns la measajele trimise. Ce să mai vorbiim despre respect, empatie, ton! Prin urmare, în acest caz, reacția era mai mult decât mulțumitoare. Iar asta nu pentru că bucuria și admirația mi-au umplut sufletul. Ci pentru că există asemenea comportament, pentru că se poate. Și, pentru că experiența merită împărtășită.

Prea ne-am obișnuit cu ”Asta e” și ”Te lupți cu morile de vânt, oricum ei câștigă”. Experiențele negative ne supără, dar chiar considerându-le cauze pierdute, cel puțin le facem cunoscute. Când vine vorba despre cele pozitive însă, de multe ori avem rețineri, blocaje.

Ne gândim de două ori înainte de a acționa, din temă că vom fi atacați. Sau, suspectați de sponsorizări, colaborări, de oarece interes în general. Ei bine, hateri vor exista mereu, indiferent de felul în care procedăm. Eu una am ales să-i ignor.

20230509 092312 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

La finalul primului tratament

Chapeau, Sereni Capelli!

Am promis să fac cunoscute atât experiențele negative, cât și cele pozitive, o fac. Sereni Capelli merită acest lucru! Pe lângă aprecierile și felicitările mele pe care le-am adresat. Alegerea de a împărtăși opiniile despre experiența pozitivă, cu sinceritate, îmi aparține.

Evident, nu este vorba de colaborare sau sponsorizare. De altfel, nici nu au nevoie și nu își doresc promovare în acest fel. Este vorba despre conduita și comportamentul unui brand, al unei companii care merită notă maximă. Sereni Capelli, Chapeau!

Acum, să vorbim despre tratamentul pentru păr care m-a convins cu rezultatele sale. Cum am povestit deja, inițial am ales un tratament Crema Forte + Șampon Sereni Capelli. Ulterior, când lungimea părului depășise 10 cm., am trecut la tratament Lozione Hair Elixir + Șampon. Pentru început am aplicat zilnic, timp de 2 săptămâni acest tratament pentru păr.

20240123 165110 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

După 1 lună de la reluarea tratamentului

Tratament cu Lozione Hair Elixir

De menționat însă, eu nu reluam tratamentul de la zero. În plus, trebuie ținut cont de nevoile părului fiecăruia: acoperirea firelor albe, căderea părului, regenerare, etc. Am povestit despere beneficiile tratamentului, dar găsiți informații complete pe site.

Funcție de nevoile părului, putem adapta acest tratament pentru păr, chiar personaliza. Mă refer desigur la numărul și perioada de utilizare.  De altfel, nu există niciun risc de folosire în exces, nu există contraindicații.

În ceea ce privește modul de folosire a produsului, nu este cine știe ce filozofie. E nevoie doar de atenție și rigurozitate. Înainte de utilizare, se agită bine recipientul Lozione, apoi se toarnă pe cap și se masează între 3 și 5 minute.

20240123 205708 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

Cum am procedat

După ce se masează bine pielea capului, se aplică și pe lungimea părului. Se lasă să acționeze 15 minute, după care se usucă cu feonul. Eu îl usuc cu ajutorul unei perii rotative, care are și uscare. Părul se poate spăla cu Șamponul Sereni Capelli doar după 6 ore. De asemenea, în zilele în care ne spălăm pe cap, loțiunea se aplică numai după, pe părul uscat.

În acest tratament pentru păr, cât și în cel cu Crema Forte, se recomandă folosirea șamponului aparținând aceleiași game. Formula prezentă în compoziția șamponului are rolul de a grăbi efectele tratamentelor. Din experiența proprie, șamponul își dovedește eficiența alături de unul din cele 2 produse, Lozione sau Crema Forte.

După cele 2 săptămâni, am folosit același procedeu, la o distanță de 2, apoi 3 zile. Efectele vizibile asupra părului m-au determinat să procedez astfel. Până la urmă, suntem unici fiecare în felul său.

Prin urmare, fiecare dintre noi are propriile așteptări, propriile preferințe. Desigur, și propriile reacții ale organismului. Iar în funcție de acestea și răspunsul la tratament, putem crea schema de utilizare potrivită.

Gel Inteso

Tratament pentru păr

Dar, nimeni și nimic nu e perfect. Cu atât mai mult părul meu, cel mai drept păr din lume. Arată bine, este mătăsos, este mulțumit de acest tratament pentru păr. Nemulțumirea vine din faptul că nu reușesc să-l aranjez, indiferent de produsul de fixare folosit.

Așa am ajuns la recomandarea primită din partea reprezentanților Sereni Capelli de a folosi Gel Intesno. Gel Intenso nu face parte din nicio formulă de tratament pentru păr. Acesta se folosește fără tratament sau împreună cu Lozione sau Crema Forte.

Spre deosebire de celelate produse de acest tip, Gelul Intenso nu atacă rădăcina părului. Folosit însă împreună cu celelate produse din gama de tratament pentru păr Hair Elixir, accelerează efectele acestuia. Ca orice gel pentru păr se folosește pentru a ajuta părul să arate mai bine.

Cum se utiliează

Cum se utilizează? După îndepărtarea sigiliului, în mâinile umezite punem gelul și fecăm palmele câteva secunde. Aplicăm apoi pe părul uscat, având grijă să ajungă pe tot părul. La nevoie, aplicăm o cantitate mai mare de gel.

Tratament pentru păr

În opinia mea, gelul este de ajutor, mai ales pentru părul meu. De asemenea, se observă beneficii asupra părului dacă este folosit alături de șampon. Bineînțeles, așa cum am spus și mai sus, aduce un plus alături de formulele de tratament pentru păr- Lozione + Șampon sau Crema Forte + Șampon.

De ce am renunțat la vopsit

De ce am renunțat la vopseaua de păr și voi folosi un tratament pentru păr Hair Elixir în continuare? În primul rând pentru că mi-am dorit să opresc căderea masivă părului.Altfel spus: țin la sănătatea părului meu. Apoi, pentru a trata mătreața, cojile și alte eventuale probleme ale scalpului- dermatite, bacterii, ciuperci, etc.

Un alt motiv este acela al acoperirii firelor albe și obținerea unei culori și unui aspect păcute. Și nu în ultimul rând, pentru îndesirea părului și redarea strălucirii. Ca orice om interesat și de costuri, am făcut și calcule. Am comparat costul vopsitului la salon cu cel al unui tratament pentru păr Sereni Capelli.

Repet, totul din propriile experiențe și opinii. Nu știu la ce vă așteptați, dar câșigul este considerabil folosind tratamentul. Pot da și ponturi: urmăresc tot timpul ofertele de tratament pentru păr de pe site. Aleg pachetele care sunt mai avantajoase. Iar uneori comand o dată pentru mine și încă 1-2 prietene.

20240123 222215 Tratament pentru păr: Hair Elixir Sereni Capelli

Alte recomandări legate de utilizarea produselor:

  • Folosiți neapărat mănuși la utilizarea produselor.
  • Pentru Crema Forte folosiți casca pentru păr și lăsați să acționeze între 2.30 și 3 ore.
  • Folosiți Șamponul gamei Hair Elixir în tratament pentru păr. Lăsați șamponul să acționeze măcar 5 minute, apoi clătiți.
  • Nu folosiți vopsea de păr (nu vă vopsiți) dacă urmați un tratament pentru păr Hair Elixir.
  • Asigurați-vă că nu rămâneți fără produse pentru a putea asigura întreținerea părului și menține rezultatele obținute.
  • Citiți cu mare atenție toate informațiile de pe site!

Cu acestea închei acest articol, un pic cam lung, dar care sper să vină în ajutorul celor interesați de un tratament pentru păr cu aspect sănătos și frumos. Este un tratament pentru păr care se adresează tuturor: de la 18 la 99 ani, femei și bărbați. Recomand sincer, din toată inima acest tratament. Dacă mai aveți întrebări, sunt aici.

Până data viitoare, aveți grijă de podoaba capilară!

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile din articol ți-au plăcut, vino din nou pe acest blog și oferă-i editorului o cafea .
Găsești ceva interesant/util și aici:
Rate this post