Bun găsit!

Jurnal Resetbylimitless – prima filă

O săptămână de (la) Reset. Am promis că vă țin la curent, o fac. Și cum doresc să fac în așa fel încât lucrurile să fie clare, obiective și spuse/scrise într-o ordine bine stabilită, m-am gândit că cel mai potrivit ar fi să inițiez un jurnal. Așadar, dragilor, în fiecare luni, timp de trei luni de zile, perioada de desfășurare a programului pe care l-am primit, veți găsi o relatare, un articol despre această experiență, în Jurnal Resetbylimitless.

Astăzi, impresii, concluzii, despre prima săptămână.

Prima impresie este legată de echipa Reset. Promptitudinea cu care mi-au trimis materialele merită o bilă albă.  De apreciat (bila albă nr doi) lecțiile video, două pe săptămână până acum. Acestea conțin informații importante despre nutriție, cum ne îngrășăm și cum slăbim, obiective, pași, etc.  Buuun, mai departe. La prima citire a programului alimentar, mi s-a părut că este unul destul de permisiv, poate datorită faptului că de-a lungul vremii am tot experimentat diverse formule ”magice” de slăbit. Apoi, unele lucruri erau neclare pentru mine,  păreau că se bat cap în cap, așa că m-am adresat nutriționistului. I-am adresat întrebări deschise, pe grupul de Facebook, mi-a răspuns în timp rezonabil, chiar repede, explicând și lămurind lucrurile (bila albă nr. 3).

Experiența mea

Momentul doi, firesc, este momentul concret al trecerii la fapte/aplicării planului alimentar, când am constatat că era multă mâncare pentru mine, care, în mod normal nu mănânc mult, ci mai degrabă puțin și des. În plus, am un program zilnic care nu -mi permite să respect cele trei mese pe zi, orele meselor principale decalându-se astfel încât ultima din zi, cina, ar trebui consumată mult prea târziu. Asta a a avut drept consecință eliminarea cinei în primele zile, după care am modificat cât s-a putut orarul meu și, am început să mă încadrez în programul normal (impus).

 

Cum mă simt:

Efectul imediat, starea de bine a corpului meu și gradul mic de dificultate al meniului/planului alimentar. Acestea îmi dau încredere că am făcut o alegere bună și că voi merge până la capăt. Este mult prea devreme să spun că am slăbit X kg sau Y cm (deși ceva minus se vede la cântar, pun pe seama fluctuațiilor), cert este că eu mă simt bine, deocamdată. Încheind prima săptămână din program, am învățat că alimentele pe care nu le pot folosi datorită problemelor mele de sănătate, le pot înlocui cu brio, folosindu-mă de ghidul de substituiri alimentare primit. Mai pe scurt, am învățat să fac meniul potrivit pentru mine, să-l personalizez.

Citește și Conșientizează: sănătatea pe primul loc

Aventura continuă, deci stați cu ochii pe mine/blog pentru a afla noutățile.

Până data viitoare, dați reset, fiți inteligenți, fiți sănătoși.

 

 

UniquebyMM

Sursa foto Limitless România

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0