26239596 1901407333220546 7942374440350608660 n Conștientizează: sănătatea, pe primul loc.

preluare foto sursa facebook Limitless

Conștientizează: sănătatea pe primul loc.

Mult timp nu am conștientizat cât de importantă și ce loc trebuie să ocupe în viața mea, sănătatea, ceea ce aș numi normalitate, mai ales în anii tinereții când ești plin de vitalitate, ai aspirații și planuri mărețe. Nimic nu te poate opri/da peste cap. Apoi, responsabilitățile vin pe rând, adunându-se  ca într-un mănunchi din ce în ce mai mare, pe care simți că nu-l mai poți ține/cuprinde în mâini, iar prioritățile se upgradează în funcție de evoluția evenimentelor, etapelor din viața ta: carieră, siguranța financiară, copii, etc. Sănătatea se regăsește undeva spre ultimul loc (deloc). Îți îndeplinești cu brio misiunile, alergi dintr-o parte în alta și nici nu realizezi când timpul trece, ziua se scurge și te trezești că iar nu ai mâncat mai nimic toată ziua. Ai o stare cam ciudată dar nu-i nimic, trece până mâine când ai deja programul/ agenda plin /ă, organizat/ă.

 

20171223 152556 Conștientizează: sănătatea, pe primul loc.

Ușor-ușor pe măsură ce timpul își face treaba, stările se oboseală se accentuează, greutatea își mărește numărul (în Kg), stresul dă dureri de cap, apar tot felul de dureri/simptome pe care le ignori, îți pui câteva întrebări retorice dar ai altele de făcut/rezolvat. Acum sunt examenele copilului, trebuie plătite meditațiile, ratele, facturile, etc. Dar sănătatea își cere drepturile, ți-a dat și niște semnale de care nu ai ținut cont, acum nu mai este timp de vociferări, negocieri, te afli în fața faptului împlinit: ești pe masa de operație. Îți mai trece așa, fugar prin gând ”ce-aș mai șterge totul cu un reset și aș lua -o de la capăt!” și nu mai știi nimic, totul rămâne în ceață, într-un întuneric cu frânturi de imagini, oameni…

Încercarea

M-am trezit, totul este real, e alb mult și un miros specific, de spital. Sunt prinsă cu tot felul de fire conectate la aparate, mi-e sete, nu pot înghiți, încerc să-mi mișc pe rând mâinile, nu, nu pot, pentru că s-ar desprinde firele astea -ce-or mai fi și astea?-, picioarele, nu, nici ele nu se mișcă, par de plumb. Mă doare tot corpul. Strâng pleoapele într-un efort dureros de a – mi închide ochii, strivind lacrimile care curg involuntar, respir, mă doare în piept, dar trăiesc. E o liniște pe care nu mi-o mai doresc, în care se aud doar sunetele aparatelor, un geamăt de undeva de-alături și un plâns înnăbușit, mi-e frig, mi-e somn, mi-e este… Trec eu și peste asta și o să…

O să , … ce?  O să conștientizez că sănătatea trebuie pusă pe primul loc? Voi înțelege că nu pot fi de ajutor copiilor și familiei, nu voi putea face carieră, munci sau bucura de viață, fără sănătate?

Ce am descris mai devreme nu este ficțiune, nu este o povestioară inventată pentru a ”da bine”, ci realitatea așa cum a fost ea, dură, pe care probabil mulți dintre noi au trăit-o sau o trăiesc încă. Este ”povestea” mea, fără adaptări, cosmetizări sau metafore, care m-a făcut să  conștientizez că prioritatea numărul unu trebuie să fie sănătateadoar ea, limitless (nelimitat).Trebuia doar să mai  să găsesc soluția adecvată, corectă, care să mi se potrivească mie, pentru a pune capăt încercărilor eșuate.

Șansa

Răspunsul a venit atunci când am descoperit cu ajutorul Blogal Inițiative programul Reset by Limitless, programul personalizat, smart, responsabil, alcătuit în urma a 5 ani de experiență Limitless, un program revoluționar cu o rată de succes de aproximativ 93% (pe o perioadă de 3 luni) comparativ cu 10-20% a unui program clasic de fitness.

 

Am citit, m-am informat și am hotărât că este soluția care mi se potrivește. În concluzie, am ales să intru în acest program, cu convingerea că voi găsi exact ceea ce am nevoie:

 • evaluare și măsurători complete la intrarea și ieșirea din program
 • antrenamente intense
 • set de tutoriale individuale de antrenament pe care să le poți folosi pe cont propriu
 • un plan de alimentație personalizat pe obiectivul tău
 • seminarii și workshop-uri de nutriție inteligentă, motivație și biomecanica corectă a antrenamentelor
 • acces la activitățile destinate exclusiv comunității de membri
 • ghidul Limitless Step by step
 • sesiune de Q & A live pe Facebook cu nutriționistul programului
 • o sesiune de coaching (*opțional, la cerere)
 • sesiuni de alergări gratuite cu antrenorii Limitless (programul poate varia în funcție de condițiile meteo)
 • posibilitatea de a recupera unul din antrenamentele dintr-o ediție.

Știi cât este de importantă sănătatea pentru tine și familia ta? Știi ce poți face pentru a fi sănătos și de ajutor familiei în același timp? Dacă știi răspunsurile corecte la astfel de întrebări, atunci ai înțeles/conștientizat că sănătatea este primordială pentru viața ta și ce trebuie să faci.

Fii responsabil cu sănătatea ta! Pentru că meriți, pentru că ești unic!

UniquebyMM

 

Sursă de informare și clip video http://iamlimitless.ro/reset/